Disney Channel-acteurs die nog steeds bevriend zijn met hun co-sterren

Inhoudsopgave:

Disney Channel-acteurs die nog steeds bevriend zijn met hun co-sterren
Disney Channel-acteurs die nog steeds bevriend zijn met hun co-sterren
Anonim

Disney Channel staat bekend om zijn tienerseries en films met een getalenteerde groep jonge acteurs. Veel bekende acteurs en actrices vonden hun start bij het netwerk. Naast het opbouwen van een reputatie en carrière, vonden velen van hen ook vrienden in hun co-sterren.

Er is veel werk en slopende uren achter de schermen van de producties van Disney Channel. Het is niet verwonderlijk dat veel co-sterren maanden of jaren samen op de set doorbrengen en een hechte vriendschap ontwikkelen buiten het werk. Veel populaire shows en films van het afgelopen decennium hebben mensen bij elkaar gebracht, en fans zijn blij om te zien dat hun favoriete vrienden of vijanden op het scherm in werkelijkheid dichtbij zijn.

10 Raven-Symoné en Anneliese Van Der Pol herenigd

Raven-Symoné en Anneliese Van Der Pol speelden begin jaren 2000 hoofdrollen in That's So Raven van Disney Channel. De show volgde hun vriendschap op belachelijke reizen onder leiding van Ravens toekomstvisies. Ze zijn door de jaren heen vrienden gebleven, herenigd op de set van Raven's Home in 2017 en zetten hun verhaal voort met Raven's paranormale gaven, maar nu met hun kinderen. In een livestream op sociale media wensen Raven en Annaliese een fan een gelukkige verjaardag, en Anneliese noemt Raven speels "Ray Ray".

9 Bella Thorne en Zendaya uit 'Shake It Up'

Bella Thorne en Zendaya staan bekend om hun rollen in Disney's Shake It Up in 2011, waar ze beste vrienden speelden in Chicago en hun droom om te dansen nastreefden. De meiden gingen na de show verschillende kanten op, maar bleven elkaar steunen en bleven vrienden op Instagram. Zendaya en Bella hebben beide positief over elkaar gesproken tijdens interviews en in de media.

8 De vriendschap van Selena Gomez en David Henrie

Selena Gomez kreeg haar start in Wizards of Waverly Place van Disney Channel als een nieuwe tovenaar die spreuken leerde met haar broers en zussen en hun magie geheim hield. Selena kon het goed vinden met haar oudste broer in de show, gespeeld door David Henrie, noemde hem zelfs haar broer en ging nonchalant buiten de set eten. De twee gingen ook kort uit, maar eindigden op goede voet.

7 Ross Lynch en Laura Marano zijn echte besties

Ross Lynch en Laura Marano vormden een sterke band op de set van Austin en Ally. Samen speelden ze strevende muzikanten met tegengestelde persoonlijkheden. Lynch vertelde J-14: "We zijn erg vriendelijk, helpen elkaar en hebben elkaars rug op de set." Ze zijn elkaar professioneel blijven steunen sinds de show in 2016 werd afgesloten.

6 Bridgit Mendler en Naomi Scott steunen elkaar

Bridgit Mendler staat bekend om haar rollen in Disney Channel-projecten. Ze speelde de hoofdrol naast Naomi Scott in Lemonade Mouth in 2011 en de twee bouwden een veilige vriendschap op. In de film vormt een groep tieners in naschoolse detentie een band en vinden ze roem. De twee meisjes kwamen heel dichtbij tijdens het filmen. Bridgit woonde in 2017 de première van de Power Rangers-film bij om Naomi's rol als de roze power ranger te ondersteunen.

5 Sabrina Carpenter en Rowan Blanchard gingen samen door moeilijke tijden

Sabrina Carpenter werd in 2014 beste vrienden met haar co-ster, Rowan Blanchard, op Girl Meets World. De show was een spin-off van het succesvolle Boy Meets World en volgt de dochter van Cory en Topanga door levenslessen. De meisjes zijn vandaag nog steeds vrienden en nadat de show was afgelopen, zei Sabrina: "Mensen vonden het raar dat we echt van elkaar hielden en nog steeds van elkaar houden." Ze vertelt Hollywire dat ze contact hebben gehouden en veel inside jokes hebben over 'samen door de puberteit gaan'.

4 Olivia Holt en Leo Howard helpen elkaar

De co-sterren van Disney's Kickin-It, Olivia Holt en Leo Howard, speelden jonge karatevechters in de serie van 2011. Ze vormden een nauwe band op de show met onmiddellijke chemie die ook buiten de set voortduurde. Olivia vroeg Leo om op te treden als haar liefdesbelang in haar muziekvideo 'Geschiedenis', en hij greep meteen de kans om zijn oude vriend te steunen.

3 Ashley Tisdale, de bruid en Vanessa Hudgens, het bruidsmeisje

High School Musical-sterren Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens werden snelle vrienden op de set. De filmfranchise zette hun personages op gespannen voet, maar toen de camera's niet draaiden, hadden deze meisjes elkaars rug. Ze zijn dicht bij elkaar gebleven sinds hun Disney-dagen toen Vanessa een bruidsmeisje was op Ashley's bruiloft. Vanessa heeft het afgelopen jaar ook Ashley's eerste kind ontmoet en ze zijn elkaar blijven steunen in hun persoonlijke en professionele leven.

2 Dove Cameron en Sophia Carson echte vrienden op en naast het scherm

De Disney Channel-hit The Descendants speelde echte beste vrienden Dove Cameron en Sophia Carson. Hun vriendschap vertaalde zich in de personages op het scherm, Mal en Evie. Ze zijn dicht bij de set gebleven en het gerucht gaat dat ze verbonden zijn op de heup. Tijdens een exclusief interview met Access zei Sophia: "De hele cast is als een familie geworden."

1 Madison Hu en Olivia Rodrigo hebben een echte vriendschap onderhouden

De Grammy-genomineerde ster Olivia Rodrigo speelde naast Madison Hu in de serie Bizaardvark die in 2016 in première ging. Samen vormden ze een hechte vriendschap op en buiten het scherm. Ze gaf toe aan People Magazine dat Madison "letterlijk mijn zielsverwant is", zei Olivia ook, "ze is mijn beste vriendin" op een livestream toen ze haar single "Driver's License" promootte. Madison verscheen ook in Olivia's "Sour Prom Concert Film."

Aanbevolen: