De echte reden waarom Jason Momoa hard vocht om Amber gehoord te houden in Aquaman 2

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jason Momoa hard vocht om Amber gehoord te houden in Aquaman 2
De echte reden waarom Jason Momoa hard vocht om Amber gehoord te houden in Aquaman 2
Anonim

Aan het begin van het smaadproces van Amber Heard en Johnny Depp hebben fans hard gevochten om de actrice uit Aquaman van DC te krijgen. Nu Depp de rechtszaak heeft gewonnen, maakt hij naar verluidt een comeback met een aankomend album met Jeff Beck. Ondertussen zal de carrière van Heard vanaf hier bergafwaarts gaan. Dit is waarom.

Jason Momoa & Amber Heard hadden scheikundeproblemen in 'Aquaman'

Tijdens zijn getuigenis in het proces wegens laster, zei W alter Hamada, president van DC Films bij Warner Bros., dat Heards schandaal met Depp niet de reden was voor haar beperkte blootstelling in Aquaman 2. "De betrokkenheid van het personage bij het verhaal was wat het was vanaf het begin", zei Hamada over het personage van Heard, Mera, tijdens een vooraf opgenomen verklaring. Toen onthulde hij dat de studio "bezorgdheid" had over de "natuurlijke" chemie van de actrice met hoofdrolspeler, Jason Momoa. "Redactioneel gezien waren ze in staat om die relatie te laten werken in de eerste film", legde hij uit. "Ze hadden niet echt veel chemie samen."

"De realiteit is dat het in films niet ongebruikelijk is dat twee leads geen chemie hebben", vervolgde hij. "Het is een soort filmmagie en redactioneel commentaar, het vermogen om uitvoeringen samen te voegen met de magie van, je weet wel, een geweldige score en hoe je de stukken in elkaar zet. Je kunt dat soort chemie fabriceren." Hij voegde eraan toe dat ondanks "veel moeite", het gebrek aan chemie tussen de acteurs nog steeds duidelijk was op het scherm. "Uiteindelijk denk ik dat als je naar de film kijkt, ze eruitzien alsof ze een geweldige chemie hadden", zei hij. "Ik weet gewoon dat het in de loop van de postproductie veel moeite heeft gekost om daar te komen. … Je weet het als je het ziet. De chemie was er niet."

Heard beweerde eerder dat haar rol in Aquaman and the Lost Kingdom "zeer beperkt" was en dat de studio "haar niet in de film wilde opnemen" vanwege haar controverse. "Ik kreeg een script en vervolgens nieuwe versies van het script die scènes met actie hadden weggenomen, die mijn personage en een ander personage uitbeeldden", zei ze. "Zonder spoilers weg te geven - twee personages die met elkaar vechten, en ze hebben in feite een heleboel uit mijn rol gehaald. Ze hebben er gewoon een heleboel uitgehaald."

Jason Momoa heeft naar verluidt gevochten om Amber Heard's in 'Aquaman 2' te houden

Consulent en expert in de entertainmentindustrie, Kathryn Arnold, zei tijdens haar getuigenis dat Aquaman Heard's "a star is born moment" was. Daarom waren zij, Momoa en filmregisseur James Wan "aan haar toegewijd" en waren "onvermurwbaar dat ze in de film zat". Ze verdedigde de actrice ook tegen de beweringen van 'gebrek aan chemie'. Ze zei dat Heard een "sterke romantische boog had gedurende de hele film en een aantal geweldige actiescènes" in de eerste versie van de film. Ze zei dat haar rol werd "afgewezen" nadat ze vijf uur per dag had getraind - de meeste van die scènes "uitgesneden" en haar rol "radicaal verminderd".

Sprekend over de "slechte reputatie" van de Rum Diary-ster, zei Arnold: "Ze [Hollywood] houden van haar werk, maar ze kunnen niet met haar samenwerken, want elke keer dat haar naam wordt genoemd, laait de negativiteit weer op." Fans geloven het grootste deel van de verklaring niet, maar ze weten nu niet zeker of Momoa Heard echt ondersteunt of niet. "Aquaman 2 is echt dood in het water", twitterde een fan. "Teleurstellend om te zien dat Jason Momoa een bewezen misbruiker steunt. Niet de man die we dachten dat hij was. Ik ben geen fan meer. Ik hoop dat ze het waard was om je huwelijk te verpesten JM. AmberHeard JusticeForJohnnyDepp." Fans zijn ook in de war dat de Dune-ster zowel de uitspraken van Depp als Heard op Instagram leuk vond.

Is Amber echt uit 'Aquaman 2' gehoord?

Geeks WorldWide's KC Walsh beweerde onlangs op Twitter dat alle scènes van Heard in Aquaman and the Lost Kingdom nu zijn verwijderd. De schrijver beweerde dat ze na een vermeende ontmoeting tussen leidinggevenden van Warner Bros. besloten dat Mera zou sterven tijdens de bevalling aan het begin van het vervolg. Op het moment van schrijven heeft DC nog steeds geen officiële verklaring over de kwestie vrijgegeven.

Aanbevolen: