De echte reden waarom Jason Momoa en Emilia Clarke dit weekend gezellig werden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jason Momoa en Emilia Clarke dit weekend gezellig werden
De echte reden waarom Jason Momoa en Emilia Clarke dit weekend gezellig werden
Anonim

"Ik wil gewoon weten of jullie elkaar begroeten in Dothraki?"

Dat is de meest populaire opmerking onder deze schattige foto's die Emilia Clarke dit weekend met haar IG heeft gedeeld (en eerlijk gezegd, eerlijk), maar andere fans delen een veel grotere vraag …

Waarom hangen Khaleesi en haar Khal Drogo ('Aquaman'-ster en Lisa Bonet-armsnoep Jason Momoa) weer samen? Mensen willen graag weten wat deze twee acteurs in 2021 samen doen in de Westeros. Is het een nieuwe film? Daten ze IRL? Staan ze op het punt hun oude personages nieuw leven in te blazen voor de nieuwe 'Game of Thrones'-prequel?

Lees verder voor de werkelijke reden waarom ze elkaar ontmoetten en rondhingen, en waarom sommige fans er boos over zijn.

'Alsof hij nooit is weggegaan'

jm
jm

Emilia verbaasde de 'GOT'-fans toen ze gisteravond de bovenstaande foto's van zichzelf en Jason plaatste. Haar bijschrift luidt: "Als je zon en sterren de stad binnen rollen, controleer je of hij nog steeds een Khaleesi kan bankdrukken … drinkingwithdrogoimamazedwesurvived theboysarebackintown likeheneverleft."

Je kunt niet veel afleiden uit haar woorden, maar gelukkig heeft Jason ons verteld wat er aan de hand was. Hij reageerde ook op haar bericht met de opmerking "hou van je voor altijd, maan van mijn leven", plus zeven hart-emoji's. DAT IS WARE LIEFDE, IEDEREEN.

Het was eigenlijk een 'GOT' Creator's verjaardag

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je David Benioff nog? Emilia en Jason wel. Hij is de man die de boeken van George R. R. Martin nam en ze veranderde in de show die hun leven veranderde, en won zes Emmy's voor zijn schrijf-, productie- en regiekeuzes voor 'Game of Thrones'.

Jason's eigen post van gisteravond bevat die foto hierboven van hem die grijnst met jarige David. Hij schreef zeker ook zijn eigen bijschrift. Het slaagde erin zijn liefde voor Emilia, verjaardagswensen voor David, enkele verwijzingen naar astrologie en het woord 'aloha' te vermelden:

"MOON OF MY LIFE. you are great love you forever @emilia_clarke smilelyeyes", begint hij. "Gefeliciteerd met je mooie, gulle badass leo aloha j."

Leuk weetje: andere 'GOT'-castleden waren er ook. Hoewel nog geen anderen foto's hebben gedeeld, zei John Bradley (die Sam speelde) "GEWELDIG je te zien man" op Jason's Benioff verjaardagspost.

'Aquaman'-fans willen ze wanhopig samen casten

Afbeelding
Afbeelding

Jason en Emilia die samenkomen voor een verjaardag en NIET om filmredenen hebben sommige fans behoorlijk zwaar getroffen.

Berichten als "Laat haar Amber Heard vervangen als Mera" stegen snel naar de top van Jason's IG-commentaargedeelte, met reacties als "FAAAAACTS! Dat willen we allemaal!"

Emilia's IG staat vol met soortgelijke.

"Dit is waarom je mera zou moeten zijn in aquaman 2", schreef een fan in een reactie die bijna 4.000 likes verdiende in minder dan 24 uur.

Het is niet de eerste keer dat fans DC smeken om Amber Heard te vervangen door Emilia Clarke. Denk dat ze gewoon moeten blijven wensen!

Aanbevolen: