Was Amber gehoord dat ze uit 'Aquaman 2' werd geschreven, zelfs voordat het Johnny Depp-proces begon?

Inhoudsopgave:

Was Amber gehoord dat ze uit 'Aquaman 2' werd geschreven, zelfs voordat het Johnny Depp-proces begon?
Was Amber gehoord dat ze uit 'Aquaman 2' werd geschreven, zelfs voordat het Johnny Depp-proces begon?
Anonim

Johnny Depp's juridische proces tegen Amber Heard is mogelijk gericht op een opiniestuk waarin ze beweerde het slachtoffer te zijn van huiselijk geweld. Volgens de acteur en zijn team had de actrice het essay alleen geschreven in de hoop publiciteit te krijgen om haar carrière vooruit te helpen. Sinds het smaadproces is voortgezet, zijn er echter ook meer schokkende onthullingen gedaan.

Misschien is een van de meest verrassende dingen die aan het licht kwamen, hoe Heards akelige openbare strijd met Depp ook invloed heeft gehad op het vermogen van de actrice om de kost te verdienen in Hollywood. In het bijzonder beweerde ze dat haar rol in de DC Comics Extended Universe (DCEU) -film Aquaman and the Lost Kingdom aanzienlijk is verminderd.

Heard heeft ook gezegd dat het nu onduidelijk is hoeveel van haar scènes in de final cut zouden eindigen. Aan de andere kant is er echter ook reden om aan te nemen dat DC bereid was haar personage uit te schrijven, zelfs als Depp geen rechtszaak tegen haar zou aanspannen.

Amber Heard zou naar verwachting terugkeren voor het 'Aquaman'-vervolg

De film Aquaman uit 2018 is de meest succesvolle film van de DCEU tot nu toe. De door Jason Momoa geleide fantasy-avonturenfilm was ook de eerste film uit het universum die $ 1 miljard overschreed aan de kassa, met een brutowinst van $ 1,148 miljard aan het einde van zijn theatrale run. En zoals verwacht, kwam het gepraat over een vervolg vrij snel naar voren na het succes ervan.

De film gaat dieper in op Arthur Curry's persoonlijke verhaal, in het bijzonder hoe hij een verschoppeling werd uit het onderwaterkoninkrijk Atlantis. In het verhaal dient Heard's Mera bijna als Arthur's brug naar de wereld van zijn moeder (Nicole Kidman), omdat hij het liefst tussen de mensen leeft. Ze werd uiteindelijk ook de liefdesbelang van de superheld nadat Mera haar verloving met Arthur's halfbroer, King Orm (Patrick Wilson), verbrak.

Aan het einde van de film wordt Arthur herenigd met zijn moeder en wordt hij uitgeroepen tot koning van Atlantis, terwijl Mera de proclamatie zelf aflegt terwijl ze zich aan de oppervlakte verzamelden. Twee jaar nadat de aftiteling was uitgerold, bevestigde James Wan, die de eerste film regisseerde, dat er een vervolg zou komen.

Het jaar daarop onthulde Momoa ook dat hij deze keer zelf meewerkte aan het schrijven van de film. "Nadat we de eerste hadden beëindigd, ging ik naar binnen met mijn schrijfpartner, en we bedachten de tweede, en we gingen naar binnen en gooiden het idee", onthulde de acteur op The Drew Barrymore Show. "Het beste dat ik je kan geven, is dat ik er zo dol op ben dat ik heb meegewerkt aan het schrijven ervan."

Sindsdien werd ook bevestigd dat Heard terugkeerde als Mera in het vervolg te midden van de groeiende petitie om haar te laten verwijderen na het ontslag van Depp uit de Pirates of the Caribbean-franchise en meest recentelijk uit de Fantastic Beasts-films. Op dit moment bevestigde DC echter dat de actrice in de film zou blijven. Enkele maanden later lijkt het bedrijf echter van gedachten te zijn veranderd.

Warner Bros. zou Amber Heard hebben uitgeschreven, zelfs zonder het juridische drama

Zelfs vandaag heeft DC volgehouden dat Heards voortdurende openbare strijd met haar beroemde ex-man geen invloed heeft op hun beslissing om verder te werken met de actrice in de toekomst. Dit komt nadat de actrice in de rechtbank getuigde dat ze "heel hard vocht om in het [vervolg] te blijven" nadat DC naar verluidt "een heleboel" uit haar rol had verwijderd.

Dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf onlangs toegegeven dat de betrokkenheid van de actrice bij het komende Aquaman-vervolg misschien toch niet nodig was. En dat komt vooral omdat ze niet werden verkocht om Momoa weer te herenigen met Heard op het scherm.

“Ze hadden niet veel chemie samen. De realiteit is dat het bij [sic]-films niet ongebruikelijk is dat twee leads geen chemie hebben, en het is een soort filmmagie en redactioneel - de mogelijkheid om uitvoeringen te geven met de magie van een geweldige score en hoe je de stukken samenvoegt, je kunt fabriceer die chemie', zei DC Films-chef W alter Hamada in zijn getuigenis tijdens het proces.

“Je weet het als je het ziet. De chemie was er niet. … Deze was moeilijker vanwege een gebrek aan chemie tussen de twee.”

Tegelijkertijd legde hij ook uit dat Mera's boog met Arthur, gezien de verhaallijn van het vervolg, onnodig leek. Volgens Hamada was Aquaman and the Lost Kingdom "opgevat als een buddy-komedie tussen Momoa en Patrick Wilson." Vandaar dat de waarschijnlijke bromance de romantiek gewoon zou overschaduwen.

Jason Momoa ondersteunde Amber Heard (gerechtelijke controverse terzijde)

En hoewel Warner Bros. Mera liever uit Aquaman and the Lost Kingdom had verwijderd, wordt aangenomen dat Momoa en Wan hun zet zouden hebben geblokkeerd. Toen Kathryn Arnold, adviseur van de entertainmentindustrie, die ook een voormalig Hollywood-producer is, een standpunt innam, beweerde ze dat Wan en Momoa 'vastbesloten waren dat ze in de film zat'.

Ondertussen gelooft Momoa, in tegenstelling tot Hamada's beweringen, ook dat Warner Bros.’ plannen om Heard te verwijderen waren grotendeels ingegeven door haar voortdurende geschil met Depp. Temidden van eerdere berichten dat de actrice ook een loonsverhoging kreeg voor het vervolg, kreeg Heard $ 2 miljoen betaald voor haar werk, wat slechts $ 1 miljoen meer is dan wat ze in de originele film werd betaald. De schermtijd van de actrice in Aquaman and the Lost Kingdom zal naar verluidt slechts 10 minuten zijn.

Aanbevolen: