Wat is er gebeurd tussen Lindsay Lohan en Netflix?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Lindsay Lohan en Netflix?
Wat is er gebeurd tussen Lindsay Lohan en Netflix?
Anonim

Lindsay Lohan maakt in 2022 een grote comeback na een lange onderbreking van acteren. In maart kondigde ze aan dat ze net een deal voor twee foto's had getekend met Netflix Toen de foto's van haar aankomende film werden vrijgegeven, merkten fans al snel dat het gezicht van de actrice was veranderd - dat ze er gelukkiger uitzag. Nou, het streamingplatform zorgde ervoor dat ze tevreden was met hun aanbod. Hier is alles wat je moet weten over de samenwerking van de Mean Girls-ster met Netflix (plus haar nieuwe persoonlijke project).

Inside Lindsay Lohan's Two-Picture Deal met Netflix

Nadat werd bevestigd dat Lohan de hoofdrol zou spelen in de kerstfilm van Netflix, Falling for Christmas, kondigde het bedrijf aan dat ze een deal voor twee foto's met haar hadden gesloten."We zijn zo blij met onze samenwerking met Lindsay tot nu toe, en we zijn verheugd om onze samenwerking met haar voort te zetten", aldus Christina Rogers, Netflix-directeur van Independent Film. "We kijken ernaar uit om meer van haar films naar onze leden over de hele wereld te brengen."

In mei 2022 sprak Lohan met Forbes over hoe "verfrissend" het is om met het streamingplatform te werken. "Het voelt geweldig. Het voelt echt verfrissend", vertelde ze aan de publicatie. "Het leven gaat zo snel en als je eindelijk tot jezelf komt en je kunt zitten en echt over dingen kunt nadenken en dat in zijn waarheid en in het universum kunt spreken, raakt het je echt van de borst en voelt het echt goed."

Waarom Lindsay Lohan een deal sloot met Netflix

Lohan is hier niet alleen om een comeback te maken. Ze had een goede reden om in te stemmen met Falling for Christmas. "De reden waarom ik echt klikte met Netflix en Christina Rogers en de mensen die betrokken zijn bij Falling for Christmas en de fotodeal, is omdat ik het gevoel had dat de romantische komediefilms een beetje verdwenen zijn en ik ze echt mis," ze uitgelegd."Dit was mijn sterkste punt toen ik begon met acteren en toen ik in mijn tienerjaren en in de mijne kwam. Ik wil dat echt zo goed mogelijk terugbrengen."

Ze voegde eraan toe dat dergelijke films ook een belangrijke rol spelen in het leven van jonge vrouwen. "Zelfontdekking voor vrouwen in films, denk ik ook, is iets geweldigs op een gelukkige, leuke en luchtige manier", zei ze. "Ik mis dat echt en ze waren aan boord met mij en daar ligt de focus." Vervolgens dacht ze na over haar jongere jaren als tienerster - hoe ze vroeger een 'ja'-persoon was en hoe ze het door de jaren heen overwon. "Het is heel anders, want ik denk dat ik als jong meisje gewoon een 'ja'-persoon was", herinnert ze zich.

"Ik denk dat alles altijd gewoon ja, ja, ja was, want hoe meer, hoe beter, toch?" zij ging door. "Nu heb ik het gevoel dat minder in zekere zin meer is, waar ik de mogelijkheid heb om te kiezen en echt te zien waar ik me mee verbind en dingen te doen, omdat ik ze echt wil doen en ik hou er echt van. Ik denk dat dat het verschil is nu dat in de loop van de tijd is gekomen." Tegenwoordig kan de Georgia Rule-ster ook haar leven vrijer en privé leiden. "Ik kan terugkomen en mijn leven en mijn tijd en mijn ruimte hebben en dat waardeer ik echt ", zei ze over de helft van de tijd in Dubai te wonen. "Het is gewoon fijn om een plek te hebben waar ik mijn eigen privacy kan hebben."

Lindsay Lohan is nu een podcast-host

Lohan heeft aan haar podcast, The Lohdown, gewerkt voordat ze zelfs maar bij Netflix tekende. "Het was vlak voordat ik veel telefoontjes kreeg met Netflix om te praten over het maken van een film met hen en ik had zoiets van, 'ik sta te popelen om weer een beetje aan het werk te gaan en mezelf er echt weer in te krijgen'", vertelde ze. Forbes. "Een podcast was iets nieuws en iets dat ik nog nooit eerder heb gedaan en ik dacht wat een betere manier was dan iets anders te proberen en mezelf een beetje te pushen, omdat ik er meestal aan gewend ben om aan de andere kant van geïnterviewd te worden. Het was buiten mijn comfortzone, en dat is, denk ik, echt de reden dat ik dacht dat het een goed idee was om het te doen."

Tot nu toe heeft de actrice hiphopduo S alt-N-Pepa en Queer Eye-ster Bobby Berk al uitgenodigd voor de podcast. "Ik denk dat met de leeftijd kennis komt en ik denk dat ik in de loop der jaren veel heb geleerd en dat ik me op dit moment in mijn leven meer op mijn gemak voel om met mensen te praten", zei Lohan over het interviewen van mensen. "Ik heb zoveel meegemaakt dat ik veel meer te bieden heb in een gesprek met iemand en mensen die op dit moment jonger in de wereld zijn, waar ik ze kan interviewen, maar ik heb ook iets te bieden aan het gesprek en een veel wijzer perspectief [lacht]."

Aanbevolen: