Fans praten nog steeds over deze ongemakkelijke off-script-uitwisseling tussen David Letterman en Lindsay Lohan

Inhoudsopgave:

Fans praten nog steeds over deze ongemakkelijke off-script-uitwisseling tussen David Letterman en Lindsay Lohan
Fans praten nog steeds over deze ongemakkelijke off-script-uitwisseling tussen David Letterman en Lindsay Lohan
Anonim

Er is maar weinig dat goed veroudert gezien de voortdurend veranderende normen van vandaag. Ten goede of ten kwade heeft de cultuur ervoor gezorgd dat film- en tv-fans de verhalen, personages en persoonlijkheden waar ze van hielden, opnieuw evalueren. Het lijdt geen twijfel dat dit de acties omvat van de veelgeprezen komiek en presentator van de late night talkshow, David Letterman. David maakte Jennifer Aniston bijvoorbeeld ongelooflijk ongemakkelijk toen hij haar herhaaldelijk vroeg naar haar benen in de show. Dan was er het interview met Angelina Jolie dat zo misging dat ze nooit meer naar zijn show terugkeerde. David heeft zelfs een aantal ongemakkelijke interviews gehad, waaronder een handvol met Lindsay Lohan. Maar er is één interview in het bijzonder waar fans in 2022 nog steeds woedend over zijn.

Lindsay Lohan's interview in 2013 op The Late Show With David Letterman kreeg veel aandacht toen fans de video in 2021 herontdekten. Dankzij TikTok en YouTube konden fans zien hoe ongemakkelijk het interview werd. Met de lens van de groeiende sociale bewegingen van het afgelopen decennium en van de aandacht voor de FreeBritney-beweging, waren fans woedend over hoe David zijn gast behandelde. Hoewel veel van de grappen die hij tijdens het interview maakte toen grappig waren en nu nog steeds grappig zijn, waren andere momenten ronduit ineenkrimpend. Dit is waarom fans nog steeds praten over dit ongemakkelijke, ongemakkelijke en enigszins beschamende interview dat ertoe leidde dat Lindsay Lohan huilde op de nationale televisie …

David Letterman kon niet stoppen met praten over Lindsay Lohan's revalidatie-ervaringen

Het interview begon met David die eerlijk was over het "routinematig" maken van grappen over haar publieke imago en haar strijd tegen alcoholisme. Hij gaf ook toe dat hij weet dat sommige verhalen over Lindsay die in de pers circuleerden helemaal niet waar waren. David begon toen enkele van de grappen te lezen die hij over haar had geschreven, waarvan sommige Lindsay zelfs aan het lachen maakten. Hij is tenslotte een komiek. Op dit punt in het interview leek Lindsay een spelletje te spelen met zichzelf en haar geschiedenis van het stelen van dingen. Maar toen namen de zaken een wending…

"Nou, zou je niet in een afkickkliniek moeten zijn?" vroeg David. Lindsay voelde zich meteen ongemakkelijk, maar gaf hem een datum waarop ze zou terugkeren om haar verslavingsproblemen aan te pakken. David zag een kans voor een nieuwswaardig en onderhoudend interview en stelde haar talloze vragen over haar herhaalde verblijf in de afkickkliniek.

"Hoe zal het deze keer anders zijn? Wat zijn ze aan het revalideren? Wat staat er op hun lijst? Waar gaan ze aan werken als je door de deur loopt?" vroeg hij haar.

Lindsay voelde zich op dit moment duidelijk niet op haar gemak en deed haar best om kalm en beheerst te blijven wanneer ze werd geconfronteerd met een gevoelig onderwerp waar ze niet graag over praatte. Bovendien herinnerde Lindsay David eraan dat ze daar was om een film te promoten, Scary Movie 5. Ze riep hem zelfs op omdat hij haar tijdens de uitzending in de val had gelokt met de vragen. Ze werden immers niet besproken in het pre-interview.

Hoewel ze zich onmiskenbaar ongemakkelijk voelde, beantwoordde Lindsay zijn vraag gracieus en eerlijk en verklaarde dat revalidatie zou worden

een "kans om me te concentreren op wat ik leuk vind in het leven."

David Letterman bleef Lindsay Lohan hameren tot het punt dat ze begon te huilen

"Heb je nu verslavingsproblemen?" David vroeg het onmiddellijk nadat Lindsay hem een antwoord had gegeven dat zowel het onderwerp afsloeg als eerlijk was.

"Nu klink je als Dr. Phil," verklaarde Lindsay scherp.

"Het spijt me. Is het alcohol? Drink je te veel?"

"We hebben dit in het verleden besproken."

"Hebben we dat gedaan? Kijk, nu ben ik degene die de black-outs heeft. Ik moet niet naar de afkickkliniek. Wat is er met mij aan de hand?"

"We zijn hier voor een film," zei Lindsay, en sloot het onderwerp weer af. Maar toen David een grapje maakte over haar reactie, begon Lindsay zelf met een paar zelfspotgrappen te gooien. Hierdoor raakte ze schijnbaar verstrikt in een steeds ongemakkelijker gesprek.

Terwijl Lindsay subtiel probeerde om komedie in evenwicht te brengen met eerlijke reacties, was haar mate van ongemak zo duidelijk dat het publiek het kon voelen. Maar David wilde nog steeds niet opgeven. Tegen het einde van het interview probeerde hij haar een eerlijk compliment te geven omdat ze dapper genoeg was om in zijn show te komen en zulke spot onder ogen te zien. Maar de schade was aangericht en Lindsay begon op te wellen.

Sinds het interview in 2021 weer de kop opstak, hebben fans van Lindsay David uitgescholden omdat hij "vrouwonvriendelijk", "slecht" was en het "stigma van verslaving en rehabilitatie" aanvulde.

Toch wezen sommige fans erop dat de krantenkoppen die beweerden dat David Lindsay aan het huilen maakte, bedrieglijk waren. Terwijl bijna iedereen gelooft dat David de grens overschreed met zijn meedogenloze grappen over haar verslaving, beweren ze dat hij haar echt aan het huilen maakte toen hij haar een compliment gaf. Of critici van het interview het op dezelfde manier zullen zien, is een heel ander verhaal. Dit interview is op zijn minst de geschiedenis ingegaan als een van de meest huiveringwekkende in zijn geschiedenis.

Aanbevolen: