Dit is hoeveel Madonna's dochter Lourdes in de loop der jaren is veranderd

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Madonna's dochter Lourdes in de loop der jaren is veranderd
Dit is hoeveel Madonna's dochter Lourdes in de loop der jaren is veranderd
Anonim

Madonna is een van de weinige zeldzame muzikanten die decennialang relevant bleef toen de zangeres haar carrière helemaal in de jaren 80 begon. Dus toen Madonna - ongetwijfeld een van 's werelds grootste popsterren ooit - in 1996 haar eerste dochter kreeg, kon de wereld maar geen genoeg krijgen van de kleine Lourdes Leon.

Vandaag de dag zijn de dingen niet veel anders, aangezien er nog steeds veel over de 24-jarige wordt gesproken - of het nu in de mode-industrie is of door fans die houden van hoe uniek en onbeschaamd Lourdes is.

Blijf scrollen om de overgang van Lourdes Leon van het bloemenmeisje van een VMA naar een artiest uit Art Basel Miami te zien.

10 Laten we beginnen met Lourdes als baby

Laten we beginnen met Lourdes Leon als baby. Lourdes werd geboren op 14 oktober 1996 in Los Angeles, Californië en haar volledige naam is Lourdes Maria Ciccone Leon. Zoals de meesten al weten, is haar moeder zangeres Madonna en haar vader is fitnesstrainer Carlos Leon. Madonna en Carlos raakten een relatie in 1994 en in 1996 was Madonna zwanger tijdens het filmen van de musical uit 1996, Evita. In 1997 stopten Madonna en Carlos ermee, maar ze bleven goede vrienden en co-ouders.

9 De wereld moet Lourdes voor hun ogen zien opgroeien

Aangezien Madonna de grootste popster ter wereld was (en waarschijnlijk nog steeds is), is het geen verrassing dat fans over de hele wereld maar geen genoeg konden krijgen van haar privéleven. Lourdes Leon groeide op in de ogen van het publiek, en hierboven is een jonge Lourdes te zien die zowel voor de camera poseert als knuffelend in bed met haar moeder Madonna en haar halfbroer Rocco Ritchie die in 1998 werd geboren.

8 Hier is Lourdes samen met haar moeder op het podium tijdens de VMA's 2003

Een ding dat velen misschien niet weten, is dat Lourdes daadwerkelijk deel uitmaakte van het iconische (en destijds controversiële) optreden van de Video Music Awards in 2003 dat Madonna samen met Britney Spears en Christina Aguilera aan de wereld schonk.

Zoals te zien is op de foto hierboven, was de toenmalige vijfjarige Lourdes een schattig bloemenmeisje en het is veilig om te zeggen dat ze een natuurtalent was op het podium - zelfs op die leeftijd.

7 En wie kan Madonna vergeten die Lourdes naar industrie-evenementen bracht in het midden van de jaren 2000

In het midden van de jaren 2000 nam Madonna haar dochter vaak mee naar tal van branche-evenementen - waarvan de meeste filmpremières waren voor blockbusters zoals Harry Potter en de vuurbeker. Opgroeien in Lourdes was zeker zeer bevoorrecht omdat ze gemakkelijk toegang kon krijgen tot elk evenement waar de meeste kinderen en jonge tieners alleen maar van kunnen dromen. En natuurlijk vonden de fans het geweldig om de kleine Lourdes naast haar moeder te zien - kijk maar eens hoe schattig ze is op de foto's hierboven!

6 Toen Lourdes een tiener werd, werd het duidelijk dat ze van mode houdt

Toen Lourdes Leon haar tienerjaren bereikte, werd al snel duidelijk dat ze een kleine fashionista is. Dit kwam natuurlijk niet als een verrassing, aangezien iedereen al wist dat Madonna een stijlicoon was, dus het was alleen maar passend dat haar dochter ook in de mode was. Boven een tiener is Lourdes te zien met rockende funky patronen en het combineren van verschillende texturen voor die edgy look uit de late jaren 2000!

5 En daarmee was Lourdes al een beroemdheid geworden, onafhankelijk van haar beroemde moeder

Zodra Lourdes een tiener was, werd ze langzaam beroemd onafhankelijk van haar moeder en naarmate ze verder groeide, konden fans gewoon geen genoeg krijgen van de jonge ster. Met de leeftijd werd de stijl van Lourdes alleen maar scherper en het was duidelijk dat Madonna's dochter - net als haar moeder - altijd zou dragen wat ze maar wilde. Boven de ster is te zien dat hij casual streetwear draagt terwijl hij grijs haar wiegt.

4 Al snel werd Lourdes een hoofdbestanddeel van de eerste rij tijdens Fashion Weeks

Nu Lourdes haar eigen stijl vond en een mode-inspiratie voor fans over de hele wereld werd, was het slechts een kwestie van tijd voordat Madonna's dochter op de eerste rijen van modeshows zou gaan zitten.

Inmiddels was het ook duidelijk hoeveel Lourdes achter Madonna aanging, want fans konden niet geloven hoeveel ze eruitzag als haar beroemde moeder in de jaren 80!

3 Het was slechts een kwestie van tijd voordat Lourdes model zou staan voor beroemde ontwerpers zoals Stella McCartney

Vandaag de dag is niemand verrast om te zien dat Lourdes Leon als model samenwerkt met beroemde modeontwerpers. Boven de ster is te zien in haar eerste modecampagne voor Adidas door Stella McCartney - en het lijdt geen twijfel dat ze een natuurtalent is voor de camera. Hoewel niemand weet welk carrièrepad Lourdes in de toekomst zal volgen, kunnen we gerust stellen dat de wereld zeker meer van haar zal zien!

2 Hier is de ster op Art Basel Miami in 2019

Volgende op de lijst is het feit dat Lourdes Leon in 2019 deelnam aan Art Basel Miami. De voorstelling - die zeker nogal controversieel was - bewijst eens te meer dat Lourdes in de onbeschaamde voetsporen van haar moeder treedt en doet wat ze wil. Met een levenshouding als deze, kunnen we gerust stellen dat Lourdes een geweldig rolmodel is voor jongere meisjes als het gaat om het uitspreken van hun gedachten en het bewandelen van een pad dat zij kiezen.

1 Ten slotte, hier is de ster eerder dit jaar die afscheid nam van haar moeder

Als afsluiting van de lijst zijn deze foto's die Lourdes onlangs met haar beroemde moeder heeft gemaakt. Vandaag is de jongedame 24 jaar oud en de wereld kan zeker geen genoeg van haar krijgen. Het lijdt geen twijfel dat Madonna en Carlos Leon geweldig werk hebben geleverd met het opvoeden van hun kind, want Lourdes lijkt absoluut erg sterk, onafhankelijk en trouw aan zichzelf!

Aanbevolen: