15 foto's die laten zien hoeveel Bhad Bhabie in de loop der jaren is veranderd

Inhoudsopgave:

15 foto's die laten zien hoeveel Bhad Bhabie in de loop der jaren is veranderd
15 foto's die laten zien hoeveel Bhad Bhabie in de loop der jaren is veranderd
Anonim

Als er iemand is die in principe een grote transformatie heeft gegarandeerd, is het iemand wiens claim op roem al vroeg in hun leven kwam. Hoewel dit grotendeels te wijten is aan het feit dat we ze allemaal zien opgroeien voor de camera of online, veroorzaakt soms alleen de druk om bekend te zijn bij zoveel mensen een eigen transformatie.

Danielle Bregoli, ook wel bekend onder haar rapnaam, Bhad Bhabie (of "Cash Me Outside Girl"), maakte in 2016 beroemd haar debuut op de Dr. Phil Show door eigenlijk gewoon een snotaap te zijn. Haar virale uitspraak en flamboyante houding brachten haar in de schijnwerpers … en voedden haar muziekcarrière behoorlijk.

Haar leven was vroeger vrij eenvoudig, maar het is behoorlijk interessant geworden, en dat geldt ook voor haar uiterlijk. We hebben door de jaren heen 15 foto's van Bhad Bhabie samengesteld. Deze foto's laten zien hoeveel ze is veranderd.

15 Het begin van alles

Bhad Babie jong op Dr. Phil
Bhad Babie jong op Dr. Phil

Toen we voor het eerst kennismaakten met juffrouw Danielle Bregoli, was ze gewoon een 13-jarige met een tanktop, een gouden ketting die schommelde en een gigantische oorbel droeg. Ze werd naar de show van Dr. Phil gebracht als onderdeel van zijn serie 'Troubled Teens', en haar extreme houding… en haar inmiddels beroemde slogan maakten haar tot een virale sensatie.

14 Op weg naar de Spotlight

Danielle Bregoli eerste nummer This Heaux clip
Danielle Bregoli eerste nummer This Heaux clip

Niet lang na haar Dr. Phil-debuut stelde Danielle ons voor aan Bhad Bhabie… en liet ze ons weten dat ze ernaar streefde om rapper te worden. Ze bracht haar eerste nummer uit in augustus 2017 - tot ieders verbazing slaagde ze erin een grote fan te krijgen. Haar gedurfde, zorgeloze houding droeg in grote mate bij aan haar sterrendom.

13 volwassen voor haar leeftijd

Op het moment dat deze foto werd genomen, was Bhad Bhabie nog geen 14 jaar oud. Dit is absoluut verbijsterend voor ons.

Omdat ze nu behoorlijk wat volgers op sociale media had, begon Danielle haar uiterlijk volwassener te maken… en zelfs merkdeals aan te gaan. We kunnen ons niet voorstellen hoeveel druk dit uitoefende op een 14-jarige.

12 Ze is altijd trouw gebleven aan wie ze is

De meeste sterren beginnen hun act op te ruimen zodra ze beroemd worden (trefwoord: de meeste), maar Bhad Bhabie's weigering om te veranderen wie ze is, is misschien de reden waarom ze zo populair is. Ze heeft heel duidelijk gemaakt dat haar grote persoonlijkheid nergens heen gaat. In onze ogen zal ze waarschijnlijk altijd de crop-top dragende, roodharige tiener zijn.

11 Rollen met de grote honden

Het feit dat Bhad Bhabie zo beroemd werd nadat ze op Dr. Phil verscheen dat ze met Kim Kardashian kon dineren, is nogal krankzinnig.

Terwijl ze een hapje gingen eten, droegen Danielle en Kim een paar bijpassende witte tanktops en de rapper wiegde haar gebruikelijke gladde rode paardenstaart.

10 Haar ding doen

In het begin, toen Bhad Bhabie aankondigde dat ze de muziekindustrie zou betreden, dacht de meerderheid van de bevolking dat het een grap was. Echter, niet lang na het uitbrengen van haar eerste single, ontplofte Danielle een beetje. Ze is te zien geweest in Billboard en heeft zelfs met een aantal grote namen gewerkt, zoals Lil Yachty, Kodak Black en Tory Lanez.

9

8 Model aan haar cv toevoegen

Naarmate haar succes groeide, groeide ook haar volgende… en haar cv.

Bhad Bhabie werd niet alleen een succesvolle rapper, maar ze werd ook een behoorlijk succesvolle influencer. Ze zag eruit als een totale pro op deze foto, terwijl ze wat kleding aan het modelleren was tijdens een fotoshoot. Ze pronkte met haar natuurlijke vaardigheden voor de camera.

7 Bhabie, ben jij dat?

Danielle Bregoli rode loper
Danielle Bregoli rode loper

Bhad Bhabie zag er bijna onherkenbaar uit op deze foto. De foto is gemaakt terwijl ze vorig jaar de première van 47 Meters Down: Uncaged bijwoonde.

Ze droeg haar haar naar beneden, wat zeldzaam is voor haar, en wiegde wat donkerdere lokken in plaats van haar gebruikelijke rode. Durven we te zeggen dat we ontzettend veel Nicki Minaj-vibes van haar krijgen?

6 Een make-upmagnaat

De rapper leek op deze foto het verst verwijderd van een 16-jarige! Bhad Bhabie pronkte met een super flatterende natuurlijke make-uplook, en hoewel ze op deze foto wat glamour heeft, is ze niet bang om haar blote gezicht aan de wereld te laten zien. Haar Instagram staat vol met foto's of ze draagt weinig of geen make-up, en we zijn er zeker voor beroemdheden die niet bang zijn om zonder de glamour te gaan.

5 Ze is niet bang voor wat verandering

We hebben gezien dat Bhad Bhabie een behoorlijke haarevolutie doormaakte gedurende haar tijd in de schijnwerpers.

Hoewel ze bekend stond om haar felrode paardenstaart, lijkt het alsof ze uit die look is gegroeid en met een flink aantal anderen heeft geëxperimenteerd. Ze debuteerde met een paar blonde lokken op deze foto, maar we weten niet zo zeker wat we ervan vinden.

4 Natuurlijke schoonheid

Zoals we al eerder zeiden, is ze zeker op een haarreis.

Bhad Bhabie ging verder met haar blonde look (gelukkig) en wiegde een meer natuurlijke met een paar lange en donkere lokken. Ze pronkte met haar geweldige teint zonder de hulp van make-up op deze foto, met als onderschrift "bhabie met blote gezichten".

3 Gevlochten Bhabie

We gaan verder van Bhabie met blote gezichten om je deze foto van een gevlochten Bhabie te geven.

Danielle besloot haar steil haar te vlechten, zoals te zien is op deze foto. We denken dat we de voorkeur geven aan de rechtlijnigere versie, net als veel mensen die opmerkingen hebben achtergelaten.

2 Wat controverse aanwakkeren

verzilver me buiten
verzilver me buiten

Toen Bhad Bhabie vorige week dit donkere haar en donkere teint op Instagram debuteerde, waren veel mensen er niet blij mee.

Velen beschuldigden haar van "zwartvissen", wat een vorm van culturele toe-eigening is. Tot niemands verbazing klapte de rapper terug en zei dat er op dit moment miljoenen mensen ziek zijn, maar dat de aandacht uitging naar de 17-jarige die haar make-up liet doen voor een fotoshoot. Ze zei tegen mensen dat ze zich moesten concentreren op wat nu belangrijk is.

1 Ze laat de mening van mensen niet aan haar trekken

Na het plaatsen van haar controversiële video's, lijkt het erop dat Bhad Bhabie er niet veel last van had… en kort daarna was het weer normaal op haar Instagram-account.

Deze meest recente foto bewijst zeker hoeveel Bhad Bhabie is veranderd sinds ze vier jaar geleden in de schijnwerpers kwam. We denken dat ze waarschijnlijk nog lang niet aan het einde van haar transformatie is.

Aanbevolen: