Fans zeggen dat Kate Middleton en prins William nepnieuws hebben 'geplant' na extreme PDA-rapporten

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Kate Middleton en prins William nepnieuws hebben 'geplant' na extreme PDA-rapporten
Fans zeggen dat Kate Middleton en prins William nepnieuws hebben 'geplant' na extreme PDA-rapporten
Anonim

De hertog en hertogin van Cambridge hebben naar verluidt een verklaring afgelegd tijdens de Earthshot Prize-ceremonie in Londen, die ook werd bijgewoond door beroemdheden als Emma Watson. Het gerucht gaat dat het paar een zeldzaam PDA-moment heeft gedeeld, volgens een blind item dat is gepost op Instagram-roddelaccount voor beroemdheden DeuxMoi.

William en Kate kusten backstage

Prins William en Kate Middleton zijn al tien jaar getrouwd, maar de hertogin maakt al veel langer deel uit van de koninklijke familie. Het paar neemt hun koninklijke plichten zeer serieus en vervult dagelijks verschillende opdrachten, daarom waren fans verrast om te horen dat ze zich tijdens een openbaar evenement aan PDA overgaven.

"Wills en Kate hebben zojuist gezoend in de Earthshot Awards… backstage maken zich klaar om de show te laten beginnen", onthulde het blinde item.

Andere bronnen beweerden ook dat William en Kate "over elkaar heen waren… net als een paar verliefde kinderen". Het rapport onthulde ook dat de minnares van de prins, Rose Hanbury, aanwezig was bij het evenement.

De bron voegde eraan toe dat de eerste publicatie die geruchten over William's bedrogschandaal rapporteerde, een Frans tabloid was dat bekend staat om het volgen van de kinderen van het koninklijk paar naar school, en ze publiceerden ook jaren geleden een naaktfoto van de hertogin, dus het is onbekend of hun beweringen kunnen worden geloofd.

Royal Family-fans weigerden te geloven dat de toekomstige koning en koningin zo aanhankelijk zouden kunnen zijn in het openbaar, en beschuldigden hen van het verspreiden van nepnieuws. Ze suggereerden ook dat de Cambridges in werkelijkheid "elkaar niet kunnen uitstaan".

"Dit klinkt extreem geplant", schreef een persoon als reactie.

"Er is absoluut geen manier…" voegde een ander toe.

"Klinkt als damage control, " gutste een gebruiker.

"Dit is 100% geschreven door iemand in het PR-kamp van Kate & Will. In werkelijkheid kunnen ze elkaar niet uitstaan ", viel een vierde in.

"Dit is extreem nep", deelde een gebruiker.

Voor de ceremonie van de milieuprijs stond Middleton versteld in een elegante, lilakleurige Alexander McQueen-jurk met plooien, een rok tot op de grond en een sprankelende riem. Fans van Kate merkten op dat de jurk er hetzelfde uitzag, wat later onthulde dat de hertogin de jurk had gedragen tijdens de BAFTA Brits van 2011.

Aanbevolen: