Selling Sunset: is de vete tussen de cast en Christine Quinn echt of nep?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset: is de vete tussen de cast en Christine Quinn echt of nep?
Selling Sunset: is de vete tussen de cast en Christine Quinn echt of nep?
Anonim

Netflix loopt voorop in het streaming-tijdperk, en hoewel het leuk is om te zien dat ze in staat zijn geweest om een thuis te zijn voor shows van weleer, was wat ze hebben gedaan met originele programmering echt geweldig. Kijk maar naar het succes van projecten als Daredevil en Orange is the New Black.

Selling Sunset is een enorme hit voor Netflix en de serie heeft zojuist zijn vierde seizoen uitgezonden. Christine Quinn is de schurk van de show, maar mensen zijn nieuwsgierig naar de legitimiteit van het drama met Christine.

Dus, is het Christine-drama helemaal verzonnen? Laten we eens kijken en zien.

'Selling Sunset' is een enorme hit

Sinds het seriedebuut in 2019, lijkt Selling Sunset in populariteit te zijn gegroeid, wat geweldig was voor de mensen bij Netflix. Deze serie heeft onroerend goed, drama en zelfs af en toe een beroemdheid. Hierdoor stemmen miljoenen mensen af wanneer er een nieuw seizoen komt.

De show gaat over het laten schijnen van een licht op de innerlijke werking van de Oppenheim Group, een makelaardij in Zuid-Californië. Ze richten zich op de meest luxueuze pads in het gebied, en de broers die de show runnen, Jason en Brett, hebben in de loop van de tijd een prachtig en getalenteerd team samengesteld.

Sommige van de belangrijkste spelers in de show zijn Chrishell, Heather, Mary en Christine, die allemaal een grote invloed hebben gehad op de show. Hoe cool het ook is om door de huizen te touren, de show komt echt in een hogere versnelling wanneer het drama tussen de makelaars ervoor zorgt, en geloof ons als we zeggen dat er genoeg drama is om rond te gaan.

Ondanks dat er veel mensen in de show zijn, lijkt het erop dat iedereen ruzie heeft gehad met Christine.

Iedereen heeft een probleem met Christine Quinn

Als je afleveringen of berichtgeving over Selling Sunset hebt gezien, dan weet je ongetwijfeld dat Christine de schurk van de show is. Op dit moment vecht ze met zowat iedereen in de show, en het heeft echt gezorgd voor een aantal boeiende tv voor de fans.

Christine zelf erkende haar rol en zei: "Ik ben in die mal gegoten en de producenten zeiden meerdere keren tegen me: 'Nou, jij bent de schurk.' Dus dit is wat mensen willen zien. Ik heb niet echt het gevoel dat ik de slechterik ben in het echte leven, omdat ik de enige ben die bereid is mijn mening te uiten."

Praat over het begrijpen van de opdracht. Ze is briljant in haar rol, maar fans moeten er rekening mee houden dat wat voor hen entertainment is, een realiteit is voor iemand anders. In dit geval is het de realiteit van Christine en de rest van de cast.

Christine, ondanks dat ze weet dat zij de slechterik is, denkt dat de montage van de show haar absoluut geen plezier doet.

"Er zijn vaak momenten waarop ik in de show bepaalde dingen zeg, maar ze willen niet dat iemand anders op me reageert, dus soms doen ze een interviewclip. Ik heb zoiets van, waarom kan' t Ik krijg soms een woord binnen soms? … Ik heb het gevoel dat er absoluut vriendjespolitiek is in de montagekamer. En dat is wat het is in de show, maar ik doe mijn best [ik kan], "zei ze.

Is het allemaal verzonnen?

Nu de vraag van een miljoen dollar: is het drama tussen Christine en de rest van de cast van Selling Sunset nep? Het lijkt er zeker niet op.

Hoewel het misschien overdreven en, eerlijk gezegd, belachelijk lijkt, lijkt het drama dat tussen onze favorieten is gebrouwen heel echt.

Christine en Chrishell zijn behoorlijk openlijk geweest over hun afkeer van elkaar, en Christine en Heather zijn er ook in de media op ingegaan. Met deze weerhaken is het zelfs behoorlijk persoonlijk geworden. Natuurlijk, sommigen zullen misschien zeggen dat het gewoon een ingewikkelde list is, maar gezien hoe persoonlijke dingen zijn geworden, kunnen we ons niet voorstellen dat ze allemaal bereidwillig de rol zouden spelen zonder enige hint te geven over het script van de show.

De show is misschien niet gescript, maar dit betekent niet dat de producenten niet hun best doen om het meeste uit de cast en de rollen die ze spelen te halen.

Zoals Davina op haar sociale media zei: "De show is niet gescript. Als dat zo was, zou ik pissig zijn! Wie heeft die plotwending geschreven?! Maar serieus, ze kunnen ons soms aansporen om dingen aan te pakken, maar wat we zeggen dat wij allemaal zijn. Pas op voor iedereen die anders zegt. Moet het bezitten."

Selling Sunset heeft echt drama en enkele echte personages, en het was de perfecte storm voor Netflix. De hype voor volgend seizoen is op dit moment echt.

Aanbevolen: