Prins Harry en Meghan Markle delen eerste foto van dochter Lilibet in nieuwe kerstkaart

Inhoudsopgave:

Prins Harry en Meghan Markle delen eerste foto van dochter Lilibet in nieuwe kerstkaart
Prins Harry en Meghan Markle delen eerste foto van dochter Lilibet in nieuwe kerstkaart
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle zijn privé over hun dochter Lilibet Diana Mountbatten-Windsor sinds ze eerder dit jaar in juni werd geboren. Lilibet is vernoemd naar koningin Elizabeth II (Lilibet was de bijnaam die de echtgenoot van de koningin, prins Phillip, voor haar gebruikte) en de moeder van prins Harry, Lady Diana. Haar bijnaam Lili heeft ook connecties met een bloem, die Meghan's moeder was, Doria Ragland's bijnaam voor Meghan die opgroeide.

De hertog en hertogin van Sussex die besloten hun functie als senior werkende leden van de Britse koninklijke familie neer te leggen, zijn sindsdien naar de Verenigde Staten verhuisd, waar ze een permanente verblijfplaats in Californië hebben. Prins Harry en Meghan zijn afgedwaald van het online plaatsen van foto's van hun dochter - de enige die van Meghan is terwijl ze zwanger is van Lilibet.

Maar het stel deelde op tijd voor de feestdagen een lieve nieuwe familiefoto, inclusief Lilibet, in een nieuwe kerstkaart.

Maak kennis met Lilibet

Op de kerstkaart staat een nieuwe foto van het gezin waarop ze lachen, terwijl Meghan hun dochter omhooghoudt. De kerstkaart bevat een bericht van de familie, die iedereen een vrolijk kerstfeest wenst en waarin hun inspanningen voor verschillende organisaties en het beschermen van families worden beschreven.

"Dit jaar, 2021, verwelkomden we onze dochter, Lilibet, op de wereld. Archie heeft van ons een 'mama' en een 'papa' gemaakt, en Lili heeft van ons een gezin gemaakt."

Op de foto is ook te zien hoe prins Harry een Archie met krullen vasthoudt, die al zo groot is geworden!

Ze voegden eraan toe: "Terwijl we uitkijken naar 2022, hebben we namens u donaties gedaan aan verschillende organisaties die gezinnen eren en beschermen - van degenen die worden verplaatst uit Afghanistan tot Amerikaanse gezinnen die betaald ouderschapsverlof nodig hebben: Team Rubicon, welkom. VS, Human First Coalition, Humanity Crew & betaald verlof voor iedereen, PL+US, Marshallplan voor moeders. Ik wens u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar, van ons gezin tot het uwe! Zoals altijd, Harry, Meghan, Archie &Lili."

Dit is de eerste keer dat de Sussexen een foto van hun dochter openbaar hebben gedeeld. Lilibet is achtste in de lijn van opvolging van de Britse troon, naast haar broer Archie-Harrison die zevende is.

Aanbevolen: