Fans boos op Kylie Jenner omdat ze haar uitverkochte Grinch-collectie niet heeft aangevuld

Inhoudsopgave:

Fans boos op Kylie Jenner omdat ze haar uitverkochte Grinch-collectie niet heeft aangevuld
Fans boos op Kylie Jenner omdat ze haar uitverkochte Grinch-collectie niet heeft aangevuld
Anonim

Kylie Jenner verdient een absoluut fortuin en ze heeft meerdere inkomstenstromen, die allemaal gebaseerd zijn op haar persona en haar merk. Alles wat ze met haar esthetische uitstraling doet, wordt een trend. Of het nu haar haar en make-up of haar nagels zijn, elk beeld dat ze projecteert, wordt meteen een hot topic.

De meeste items die ze uitbrengt voor haar make-upmerk, Kylie Cosmetics, zijn meteen een hit en zijn net zo snel uitverkocht als ze worden uitgebracht. Toen werd aangekondigd dat ze haar Grinch Christmas Collection lanceerde, krioelden fans van haar Instagram-pagina met liefde en opwinding. Miljoenen mensen over de hele wereld waren enthousiast om deze ultracoole kerstcadeauset op te halen.

Het is geen verrassing dat het op het moment dat dit werd uitgebracht, volledig uitverkocht was. Je zou denken dat dat zou betekenen dat ze meer produceert, maar dat is niet zo. Fans zijn nu overal op haar Instagram-pagina om een heel andere reden … om te ventileren. Ze zijn woedend dat ze een item zou hypen en promoten dat ze niet eens in handen kunnen krijgen.

Kylie's Super Hot Grinch-campagne

Het v alt niet te ontkennen, Kylie's Grinch-campagne is slim gemaakt. Iedereen kent en houdt van Dr. Seuss, de Grinch is direct herkenbaar en het winkelen voor de feestdagen is moeilijk te weerstaan. Deze Grinch-cosmetica met een thema was vanaf het begin voorbestemd om een enorme hit te worden. Toen Kylie zich thematisch verkleedde om deze productlijn te promoten, werden haar fans gek, en ze waren er snel bij om hun geld op deze zeer coole aankoop te zetten.

Kylie bedankte onlangs fans voor het uitverkocht raken van deze kerstcollectie, maar ze nam ook even de tijd om haar excuses aan te bieden aan degenen die niet in staat waren om de make-up te bemachtigen die ze zo graag wilden. Haar bijschrift zei; "we zijn UITVERKOCHT van de hele grinch-collectie. wowowoow ik hou zo veel van jullie, bedankt uit de grond van mijn hart voor het altijd steunen dit is mijn 5e vakantiecollectie ahh! en het spijt me voor degenen die het gemist hebben?"

Furious Fans

Die verontschuldiging, als we dat zo mogen noemen, was gewoon niet genoeg voor haar fans.

Na geplaagd en verleid te zijn door Jenner's advertentie voor deze productlijn, konden ze deze begeerlijke cosmeticaset niet in handen krijgen, en ze wijzen met de vinger naar Kylie omdat ze niet meer vrijgeeft. Fans zijn woedend dat ze deze aankoop niet kunnen doen, en velen dachten dat de laatste regel in haar bijschrift fungeerde als een sarcastische laster voor degenen die dit echt in handen wilden krijgen.

Fans schreef; "Doe alsjeblieft een restock ????????," en "IK WAS LETTERLIJK DICHT BIJ HET UITCHECKEN DAN ZEI HET UITVERKOCHT! ????." Het was erg verontrustend voor fans om zo dichtbij te komen en hun transacties niet te kunnen voltooien. Anderen schreven; "Als je het oogschaduwpalet niet eens kunt krijgen?," "schat, je hebt alles uit mijn winkelwagen gehaald", "ben je serieus niet aan het bijvullen?" en de kicker; "Het zou geweldig zijn als je genoeg product zou kunnen maken zodat de meerderheid van de mensen het zou kunnen kopen. Het is maar een gedachte."

Aanbevolen: