‘Walking Dead’-actrice Alicia Witt vraagt om privacy na ‘surrealistisch verlies’ van de dood van haar ouders

Inhoudsopgave:

‘Walking Dead’-actrice Alicia Witt vraagt om privacy na ‘surrealistisch verlies’ van de dood van haar ouders
‘Walking Dead’-actrice Alicia Witt vraagt om privacy na ‘surrealistisch verlies’ van de dood van haar ouders
Anonim

Walking Dead-actrice Alicia Witt rouwt om het verlies van haar ouders, enkele dagen voor de kerstvakantie.

Volgens de New York Post werden op 20 december de lichamen van Witts ouders Robert (87) en Diane (75) ontdekt in hun huis in Massachusetts. De actrice nam contact op met een familielid dat haar ouders controleerde nadat ze 'enkele dagen' niets van hen had gehoord. In een vrijgegeven verklaring vroeg Witt om privacy, zodat ze onder ogen kon zien wat er was gebeurd en het 'surrealistische verlies' kon verwerken.

Alicia Witt is in ongeloof

"Ik heb contact gezocht met een neef die dicht bij mijn ouders woont om te controleren hoe het met ze gaat. Helaas was de uitkomst onvoorstelbaar", zei Witt in een verklaring die werd vrijgegeven via E! Nieuws.

De acteur drong er bij haar weldoeners op aan haar tijd en privacy te geven om te rouwen over wat er was gebeurd. "Ik vraag om wat privacy op dit moment om te rouwen en om mijn hoofd rond deze gang van zaken en dit surrealistische verlies te wikkelen," zei Witt.

De politie van Worcester mocht de identiteit van de overledene niet onthullen, maar ze bevestigden aan de publicatie dat een man en een vrouw werden ontdekt door de autoriteiten in de woning.

Lt. Sean Murtha van de politie van Worcester vertelde de lokale media dat "de politie naar de woning was gestuurd" en dat er "geen tekenen van kwaad opzet waren". De zaak is echter in onderzoek en het kantoor van de lijkschouwer zal de doodsoorzaak bepalen.

Bovendien zei de politie volgens Telegram en Gazette dat Robert en Diane een kachel gebruikten vanwege problemen met de oven. Maar brandweerlieden hebben bevestigd dat er absoluut geen tekenen van koolmonoxide in huis waren.

Een buurman vertelde de Gazette ook dat het paar zelden buiten hun huis stapte, en ze leken al een tijdje ziek te zijn.

Alicia Witt is een muzikant, auteur en actrice uit Nashville. Ze verscheen in David Lynch's Dune (1984) als Alia Atreides, ze speelde Paula in seizoen 6 van The Walking Dead en speelde ook Gersten Hayward in Twin Peaks (1990). Andere optredens van Witt zijn onder meer Two Week's Notice (2002), Last Holiday (2006) en meerdere Hallmark Christmas-films.

Aanbevolen: