Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Bhad Bhabie begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Bhad Bhabie begonnen te zien
Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Bhad Bhabie begonnen te zien
Anonim

Bhad Bhabie, ook bekend als Danielle Bregoli, het 'vang me buiten'-meisje van Dr. Phil, heeft een lange weg afgelegd als een populaire meme. Ze is nu een rapper en voormalig BFF van Billie Eilish. Je kunt zeggen dat ze haar Dr. Phil-faam goed heeft gebruikt. Hoewel veel fans haar drukte bewonderen, kunnen sommigen niet anders dan commentaar geven op haar recente levenskeuzes, zoals haar OnlyFans-carrière en haar obsessie voor plastische chirurgie. Het gezicht van de 18-jarige is zeker veel veranderd sinds haar tv-debuut vier jaar geleden. Dit is het moment waarop fans "dubieuze" veranderingen op haar gezicht begonnen op te merken.

Bhad Bhabie was onherkenbaar in make-over na het behalen van $ 1 miljoen op OnlyFans

Begin oktober 2021 verraste Bhad Bhabie haar 4,6 miljoen TikTok-volgers met een nieuwe look na het verdienen van $ 1 miljoen op OnlyFans. Ze zag er onherkenbaar uit in de video waarin ze een aantal Chanel-tassen op haar arm zag dragen. "Golly gee, ik zie er zeker uit als de teleurstelling van de familie, maar is het niet grappig hoe ik het meeste geld verdien?" de rapper lip-gesynchroniseerd in de clip. "Ga zitten, kijk me niet zo aan." Fans gingen er snel van uit dat de jonge muzikant werk aan haar gezicht had laten doen. Bregoli ontkende de beweringen echter en zei dat haar buitensporige verschijning eigenlijk een "test" was.

"Jullie hebben de test allemaal niet gehaald", zei ze in een video gefilmd in een rijdende auto. "Wil je allemaal dat ik je vertel wat de test was? We hebben een pruik gemaakt die geen natuurlijke krul had, en we maakten make-up die lichter was dan mijn huid. Met nauwelijks contour, gewoon om te zien of jullie dat zouden doen maak nog steeds de opmerkingen. En dat deed je. Dus nu weet ik het, het gaat eigenlijk niet om mij … 'Ze ziet er zo uit, ze probeert er zo uit te zien.'"Natuurlijk geloofden fans niet in de uitleg en zeiden ze dat ze het alleen voor aandacht deed en waarschijnlijk "btthurt" was van de negatieve reactie.

Bhad Bhabie's nieuwe look was gelabeld

Een paar weken na haar controversiële TikTok verscheen Bhad Bhabie op de cover van Contrast Magazine en zag er nog onherkenbaarder uit. "Ze ging van blackfishing naar Asianfishing", twitterde iemand. Sommige fans zeiden zelfs dat ze eruitzag als een mix van YouTubers James Charles en Nikita Dragun. De veranderingen op haar gezicht zien er permanent uit. Maar niet lang voordat het tijdschriftartikel uitkwam, zei Bregoli dat ze nooit "een volledige gezichtsreconstructieoperatie zou ondergaan [omdat] ik niet eens weet hoe ik eruit zal zien als ik ouder word."

"Wat heeft het voor zin dat ik make-up draag als ik er niet beter uitzie? Ik ben pas 18", legde ze uit in een lang bijschrift op Instagram. "Alleen als ik make-up en/of pruiken draag, zeggen jullie allemaal dat ik geopereerd ben en vergelijk het met foto's van mij op 13-jarige leeftijd… niemand anders ziet er hetzelfde uit op 18-jarige leeftijd als op 13 14 iedereen heeft een glow-up." Toch gaf ze toe dat ze "een paar maanden geleden een halve spuit met lipvullers kreeg, fineren en Sculptra en siliconen in mijn kont." Gefrustreerd over de speculaties rond haar veranderende gezicht, voegde ze eraan toe dat ze iedereen zou laten weten zodra ze krijgt werk gedaan op haar gezicht.

"Als ik mijn neus laat doen, laat ik het jullie graag weten", schreef ze. "Maar het grappige is dat ik als de hel ben om onder narcose te worden gebracht, dus ik zou dat zelfs nooit doen om sommige blikken alleen als het een situatie van leven of dood was of iets voor mijn gezondheid." Fans zijn er echter vast van overtuigd dat de rapper deze keer plastische chirurgie heeft ondergaan. Ze zeiden zelfs dat ze praktisch 'haar ras veranderde'. Een Redditor schreef op een subreddit genaamd Blackfishing: "Ze heeft zichzelf volledig in verlegenheid gebracht in dat beeld, maar ontkent nog steeds dat ze probeert eruit te zien als een zwart meisje. of poc… Zoals schat. Je kunt de bliksem niet de schuld geven van deze."

Bregoli is het onderwerp geweest van meerdere controverses over haar van culturele toe-eigening. Beschuldigd van "zwart willen zijn", klapte ze terug op nog een andere beledigende manier en vertelde haar volgers op Instagram Live: "Wie zou er zwart willen zijn? Ik begrijp dat niet, ik begrijp het echt niet." Bregoli heeft nooit een andere verklaring vrijgegeven over haar tijdschriftomslag. Dus fans gingen ervan uit dat ze vasthoudt aan haar verhaal om niet onder het mes te gaan.

Interessant genoeg sleepte ze Lil Kim in april 2020 mee voor hetzelfde nummer. De internetster beweerde op Instagram Live dat de rapper "foundation draagt". Ze zei: "Geen respect voor haar, maar het meisje draagt foundation die te licht is voor haar gezicht. Het meisje ging en kreeg een neuscorrectie om een kleinere neus te hebben, zoals bij blanke mensen. Zien jullie dat allemaal niet?" The Lady Marmalade hitmaker reageerde indirect. Ze schreef op haar Instagram Stories: "Blijf thuis en blijf veilig en vergeet niet te desinfecteren. Er lopen veel knaagdieren rond met COVID-19." Stijlvol.

Aanbevolen: