Welke Avengers hebben beroemde broers en zussen?

Inhoudsopgave:

Welke Avengers hebben beroemde broers en zussen?
Welke Avengers hebben beroemde broers en zussen?
Anonim

Hollywood-broers en zussen hebben vaak een onuitgesproken vete over wie de meeste schijnwerpers heeft, of het geschil nu tussen hen is of tussen fans die hen bijhouden. Soms is een broer of zus zo populair dat hij zijn broer of zus bijna overtreft, dus laten we die broers of zussen eens wat aandacht geven.

Het Marvel Cinematic Universe bevat acteurs en actrices die bekende (of op zijn minst aantoonbaar "beroemde") broers en/of zussen hebben. Iedereen, van Thor tot Spider-Man tot Black Widow, is opgegroeid in gezinnen waar de concurrentie tussen broers en zussen hen hielp om competitief te zijn en hun best te doen.

Nu de MCU een wending neemt in fase 4 met nieuwe helden, willen we een stap terug doen en in de originele en nostalgische supers duiken. Ben je klaar om erachter te komen welke Avengers broers en zussen hebben en wie die broers en zussen zijn?

8 Scott Evans speelde in 'Almost Love'

Chris en Scott Evans zijn een broederlijk duo dat niets minder is dan lachen. Het feit dat Chris een Marvel-legende is en Scott al meer dan tien jaar acteert, heeft geen invloed op het feit dat deze twee een normale broer of zus-relatie hebben. Toen ze opgroeiden, speelden deze twee grappen met elkaar, brachten elkaar in de problemen en deden alles wat je zou verwachten van het hebben van een broer. Scott is het meest recent in televisieseries geweest; zijn meest terugkerende rol was "Oliver" in Grace and Frankie.

7 Mary Kate & Ashley Olsen waren actrices en fashionista's

Het horen van de achternaam "Olsen" in een entertainmentcontext brengt waarschijnlijk de namen Mary-Kate en Ashley naar de oppervlakte. Hoewel Elizabeth slechts een paar jaar de jongste broer of zus van Olsen is, begonnen haar tweelingzusjes al veel eerder met acteren dan zij. In 1987 debuteerde de tweeling in Full House toen ze nog maar een jaar oud waren. Van daaruit gingen ze door met de show tot de seriefinale in 1995 en speelden ze in hun eigen videoshort, The Adventures of Mary-Kate and Ashley. Ze bleven acteren tot het einde van de jaren 2000 en volgden in de tussentijd hun dromen om modeontwerpers te worden.

6 Liam & Luke Hemsworth zijn beide met acteurs

Van de oudste tot de jongste, deze broers zijn Luke, Chris en Liam. Chris is misschien wel de meest bekende Hemsworth vanwege zijn zware betrokkenheid bij de MCU (ik bedoel, hij speelt een letterlijke god), maar zijn broers hebben ook een aantal opmerkelijke titels op hun cv. Liam acteert al sinds 2007, speelde in het tv-programma Neighbours en werd enkele jaren later dankzij The Hunger Games een begrip. Luke is meestal een Australische acteur, omdat hij nog steeds in Aus woont. Hij had echter wel een stiekeme cameo in Thor: Ragnarok die "acteur Thor" speelde.

5 Vanessa Johansson speelde in 'Shark In Venice'

Scarlett is de jongere Johansson-zus, maar ze heeft meer dan zes keer zoveel credits op haar filmografie als Vanessa. De Black Widow die we kennen en waar we van houden, acteert regelmatig sinds de jaren negentig, terwijl de oudere zus pas echt in de industrie was van 2006-2010 (met een of twee uitschieters voor en na dat tijdsbestek). Vanessa is niet typisch de hoofdrolspeelster, maar staat af en toe in het middelpunt van de schijnwerpers.

4 Harry Holland is acteur, regisseur en schrijver

Tom is de oudste van de Hollandse jongens, waarvan er in totaal vier zijn, maar Harry zit precies in het midden (samen met zijn tweelingbroer Sam). Deze op één na oudste broer heeft zich diep ondergedompeld in een veelvoud aan creatieve ondernemingen binnen de entertainmentindustrie. Hij heeft korte films geschreven, geredigeerd en geregisseerd en in een aantal daarvan geacteerd. Hij wordt ook gecrediteerd in de MCU met een acteerrol in Spider-Man: No Way Home en als productie-assistent in Spider-Man: Far from Home.

3 Paddy & Sam Holland zijn beide acteurs

Zoals eerder vermeld, is Sam de tweede helft van het tweelingpaar van de familie Holland. Sam is nog steeds erg nieuw in de acteerwereld, hoewel zijn oudere broer in wezen in de schijnwerpers is opgegroeid. Deze tweeling is alleen verschenen in drie uitgebrachte projecten, en twee daarvan waren korte films die zijn tweelingbroer Harry schreef en produceerde. Paddy is de jongste van de Holland-jongens en verscheen in twee van Harry's korte broeken. Hij had ook een snelle rol in Holmes & Watson en meest recentelijk had hij een terugkerende rol in de tv-serie Invasion.

2 Colin Cheadle trad in 1996 samen met zijn broer Don op

Don Cheadle, een veteraan van het Marvel Cinematic Universe, heeft een paar broers en zussen, maar slechts één is aantoonbaar 'beroemd'. Colin Cheadle heeft een gecompliceerde relatie met acteren, aangezien hij slechts drie titels op zijn filmografie heeft, maar die gaan van 1996 tot 2008 tot een film die momenteel in pre-productie is. Zijn eerste film was Rebound: The Legend Of Earl 'The Goat' Manigault waarin hij "little Earl" speelde terwijl zijn broer Don de hoofdrol speelde als Earl.

1 Maggie Gyllenhaal is een actrice en producer

Maggie Gyllenhaal is een paar jaar de oudere zus van Jake, maar de twee begonnen ongeveer tegelijkertijd (begin jaren 90) met acteren. Hoewel het personage van Jake Gyllenhaal in de MCU geen Avenger is, dachten we dat zijn zus het vermelden waard was. Maggie heeft meegewerkt aan meer dan 40 producties: enkele televisieseries en veel films. Ze speelde in en produceerde 25 afleveringen van The Deuce en nam deel aan grote films zoals White House Down en DC's The Dark Knight.

Aanbevolen: