BTS-lid RM reageert op Ashley Park's cover van 'Dynamite' in seizoen 2 van 'Emily In Paris

Inhoudsopgave:

BTS-lid RM reageert op Ashley Park's cover van 'Dynamite' in seizoen 2 van 'Emily In Paris
BTS-lid RM reageert op Ashley Park's cover van 'Dynamite' in seizoen 2 van 'Emily In Paris
Anonim

Emily In Paris seizoen 2 is gearriveerd op Netflix - en de show had een aangename verrassing voor fans van de Zuid-Koreaanse K-popgroep BTS!

Aan het begin van het seizoen wordt actrice en zangeres Ashley Park, die Mindy Chen, Emily's beste vriend, speelt in een dragclub in Parijs gezien. Omdat ze geen werkvisum heeft, kan ze geen baan voor een artiest krijgen, dus fungeert ze als "la dame pipi" of een vrouwelijke bediende op het toilet van de club.

Beloofd om één keer per avond op te treden, zet het personage van Park het podium in vuur en vlam met haar vertolking van Dynamite, en de bij de groep aangesloten rapper RM heeft het goedgekeurd!

Dit is wat RM te zeggen heeft

RM (wiens echte naam Kim Nam-joon is) lijkt kennis te hebben genomen van het optreden van Park in de Netflix-show en heeft een clip ervan op zijn Instagram-verhalen gedeeld. "WOW", schreef de rapper bij de video, en hij werd opgewonden gegiecheld.

RM reageert op Ashley Park's cover van Dynamite in Emily in Paris
RM reageert op Ashley Park's cover van Dynamite in Emily in Paris

ARMY (BTS-fans) had ook positieve reacties op het optreden van Park en schreef over het genieten van haar vertolking van de hit.

"Ashley Park is zo belachelijk getalenteerd en EmilyInParis seizoen 2 laat dat zien op talloze prachtige nieuwe manieren - inclusief haar laten zingen in bijna elke aflevering!!!" schreef @JarettSays

"Woah Dynamite werd uitgevoerd door Mindy in Emily in Paris s2 e1!! Ik zag dat niet aankomen", schreef een ander.

Het tweede seizoen van de Netflix-show bevat de zangeres die andere populaire liedjes zingt, zoals Carol Channing's Diamonds are a Girl's Best Friend en Eric Carmen's All By Myself onder anderen. De actrice heeft gedurende haar hele carrière in musicals gespeeld, ze staat bekend om het spelen van Gretchen Wieners in Broadway's Mean Girls. Ze verdiende een Tony Award-nominatie voor haar optreden!

Park is gepassioneerd over het nemen van beroemde nummers en het geven van haar eigen draai eraan, en was in ongeloof toen de streamer de rechten op de BTS-track verwierf. Het personage van de actrice staat centraal in seizoen 2 naast haar co-ster en BFF Lily Collins (Emily Cooper) op het scherm en krijgt eindelijk de kans om haar muzikale talenten te laten zien naast haar acteervaardigheden.

Emily in Paris seizoen 2 schittert Lily Collins en Ashley Park naast Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) onder anderen. Het tweede seizoen, bestaande uit tien afleveringen, wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: