Fans reageren op Britney Spears' vakantievideo door haar aan te moedigen te ontsnappen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Britney Spears' vakantievideo door haar aan te moedigen te ontsnappen
Fans reageren op Britney Spears' vakantievideo door haar aan te moedigen te ontsnappen
Anonim

Die-hard Britney Spears-fans doen er alles aan om haar live op Instagram te zien verschijnen. De FreeBritney-campagne gaat goed en het lijkt erop dat zelfs wanneer Britney Spears gelukkig lijkt te zijn, ze er zonder een live feed gewoon niet echt van overtuigd zijn.

Er is nog steeds een behoorlijke hoeveelheid cryptische berichten die opduiken in haar sociale media-feed, en totdat ze live verschijnt en evenwichtiger lijkt, zullen fans hun raadspel niet opgeven als ze proberen bij de bodem van wat er werkelijk gebeurt in het leven van Britney Spears.

Er is een recente video gepost op Britney's Instagram-account, maar terwijl de focus van de video was om de schilderachtige omgeving te laten zien, werd de focus van het commentaargedeelte al snel op fans die haar aanmoedigden om naar de vrijheid te zwemmen.

De vakantievideo

Fans denken dat deze video Britney Spears en vriend Sam Asghari laat zien die de kustlijn in Maui verkennen. Fans kunnen er echter niet helemaal zeker van zijn dat zij het is, omdat haar gezicht niet wordt onthuld. Dit lijkt een trend te zijn, en veel fans gaan ervan uit dat iemand anders eerder heeft gedaan alsof ze haar is op haar sociale media-pagina.

Er moet iemand anders bij hen op vakantie zijn, want de camera legt de achterkant van de hoofden vast van twee mensen waarvan we aannemen dat het Sam Asghari en Britney Spears zijn. De camera bestrijkt hun afdaling langs een heuveltje, waarna ze zonder aarzelen van enorme rotsblokken het water induiken. Het ziet eruit als een scène uit een film, met schilderachtige uitzichten, maar er is helemaal niets vredigs aan wat er gebeurt in de commentarensectie op haar Instagram-pagina.

Fans moedigen Britney aan om te ontsnappen

De haast om Britney Spears te bevrijden is zojuist in een hogere versnelling gekomen. Op het moment dat fans haar in het water zagen springen, begonnen ze te suggereren dat ze in veiligheid zou zwemmen, iemand zou markeren voor redding en zou ontsnappen. Fans moedigen haar aan om naar haar eigen vrijheid te zwemmen, en er is VEEL commentaar over hoe deze vakantie haar kans zou kunnen zijn om zichzelf te bevrijden van haar ontvoerders.

Inclusief commentaar van fans; "MEISJE RUN WEG TERWIJL JE KUNT IK NIET SNITCH", "Zwem gewoon weg Brit!!!!", en "zweer dat ze haar gezicht niet expres laten zien om sceptici aan het praten te houden lol. Het is nu maar een spel ?."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Sam Asghari is een betaalde handler!!", "Wie is de derde persoon die filmt? Papa?", en "Zwem naar de vrijheid. Dit is je kans om te rennen!"

Aanbevolen: