De relatie van Britney Spears met haar familie is in de loop der jaren drastisch veranderd

Inhoudsopgave:

De relatie van Britney Spears met haar familie is in de loop der jaren drastisch veranderd
De relatie van Britney Spears met haar familie is in de loop der jaren drastisch veranderd
Anonim

Britney Spears heeft veel meegemaakt in haar leven, vooral de afgelopen 13 jaar. Ze begon te zingen toen ze een jaar of vijf was en wist meteen dat ze een beroemde zangeres wilde worden. Britney kreeg haar grote doorbraak in 1992 toen ze speelde in The Mickey Mouse Club. Een paar jaar later bracht ze haar eerste album uit, … Baby One More Time, en het werd het best verkochte album van een tienerzangeres. Ze bracht daarna nog een paar albums uit en kreeg miljoenen fans over de hele wereld.

Maar de roem compenseerde niet alle pijn die ze met haar familie doormaakte. Haar ouders probeerden een paar keer misbruik van haar te maken, en uiteindelijk stortte ze in het begin van de jaren 2000 in. Dit leidde ertoe dat haar vader haar conservator werd en haar leven beheerste, samen met haar moeder en zus. Laten we eens kijken hoe Britney's relatie met haar familie zo slecht werd en waar ze nu zijn.

6 Britney Spears stond 13 jaar onder een wettelijk conservatorium

Hoewel Britneys relatie met haar vader altijd gespannen is geweest vanwege zijn eigen persoonlijke problemen, werd hij nog steeds wettelijk gekozen als haar conservator. "Sinds haar openbare ontknoping in 2008 is ze onderworpen aan een door de rechtbank goedgekeurde voogdij - in andere staten bekend als wettelijke voogdij - die haar vader gezag geeft over haar financiën en veel persoonlijke beslissingen", aldus de Los Angeles Times. Het kostte Britney jaren om uit het conservatorium te komen, omdat ze in het verleden een paar keer naar een psychiatrisch ziekenhuis moest. Maar het conservatorium nam haar vrijheid weg en maakte de relatie met haar familie alleen maar erger.

5 Britneys vader had problemen met alcoholisme en was er niet voor haar toen ze opgroeide

Het is moeilijk te geloven hoe Britneys vader, James "Jamie" Spears, degene werd die wettelijk werd gekozen om haar conservator te worden. Zijn relatie met Britney is altijd gespannen geweest vanwege zijn alcoholverslaving en hij gedroeg zich niet als de ondersteunende vader die hij had moeten zijn. Hij was er meestal niet voor haar toen ze opgroeide en een vriend van de familie moest soms voor haar zorgen als haar moeder haar broers en zussen moest helpen. Volgens Nicki Swift: "Voormalig senior marketingdirecteur bij Britney's label Jive Records, Kim Kaiman, beweerde in de documentaire-aflevering ['Framing Britney Spears'] dat hoewel Lynne Britney steunde, 'Het enige dat Jamie ooit tegen me zei, was, mijn dochter wordt zo rijk dat ze een boot voor me gaat kopen.'”

4 Britneys moeder zorgde voor haar toen ze jonger was, maar ze hebben nu een moeilijke relatie

Britneys moeder, Lynne Spears, was er meer voor haar dan voor haar vader, maar ze was niet perfect. Het lijkt erop dat ze soms ook misbruik maakte van Britney. Britney plaatste op Instagram: Mijn vader is misschien 13 jaar geleden met het conservatorium begonnen … maar wat mensen niet weten, is dat mijn moeder degene is die hem op het idee heeft gebracht. Ik krijg die jaren nooit meer terug … ze heeft in het geheim mijn leven verpest … en ja, ik zal haar en Lou Taylor erop aanspreken …. Dus neem je hele 'ik heb GEEN IDEE wat er aan de hand is' houding en ga f––k jezelf!!!!”

3 Britney's relatie met haar zus Jamie Lynn Spears viel uit elkaar

Britneys relatie met haar zus is net zo slecht als met haar ouders. Haar zus, Jamie Lynn Spears, schreef een boek met de titel Things I Should Have Said en ze noemde Britney daarin, maar niet alles was goed. Het leek alsof ze een hechte band hadden toen ze jonger waren, maar Britney is nu echt boos op haar. Nadat Jamie Lynn in een interview over het boek had gesproken, plaatste Britney op Twitter: "Ze was toen 15 jaar geleden nooit veel bij me in de buurt… dus waarom praten ze daar überhaupt over, tenzij ze een boek op mijn kosten wil verkopen?? ?" Ze schreef ook: "Klinkt misschien als een dwaasheid voor de meeste mensen, maar ik heb veel van mijn liedjes geschreven en mijn zus was de baby. Ze heeft nooit ergens voor hoeven werken. Alles werd haar altijd gegeven!!!"

2 Britney Spears heeft de beste relatie met haar broer, Bryan Spears

Britney's relatie met haar broer is een stuk beter dan met de rest van haar familie. Haar broer, Bryan Spears, heeft nooit geprobeerd haar bekendheid uit te buiten en hij is er altijd geweest om haar te steunen. Hij is waarschijnlijk de enige die nog in het leven van Britney is. Tijdens een interview op de podcast As NOT Seen on TV, zei hij dat hij "voortdurend" met Britney praat. Britney zou waarschijnlijk niet de hele tijd met hem praten als hij misbruik van haar probeerde te maken of als ze hem niet in haar leven wilde hebben. Het lijkt alsof ze altijd een goede relatie hebben gehad, en hopelijk zal dat de rest van hun leven zo blijven.

1 Britney's conservatorium eindigde een paar maanden geleden en ze begint haar leven terug te krijgen

Britney's conservatorium eindigde een paar maanden geleden eindelijk en nu begint ze haar leven terug te krijgen.“Het conservatorschap van Britney Spears werd officieel beëindigd op vrijdag [12 november 2021], waarmee een einde kwam aan de juridische regeling die haar leven 13 jaar lang beheerste. De beslissing, uitgesproken door Brenda Penny, de Superior Court van Los Angeles County, kwam minder dan vijf maanden nadat Britney had getuigd dat het conservatorium 'beledigend' was en dat ze wilde dat het onmiddellijk zou eindigen, en minder dan twee maanden nadat Britney's vader, Jamie Spears, werd geschorst als conservator”, aldus TIME. Britney concentreert zich nu op haar relatie met haar verloofde, Sam Asghari.

Aanbevolen: