Dakota Johnson-fans vragen zich af of Ellen DeGeneres dit jaar op haar verjaardag is uitgenodigd

Inhoudsopgave:

Dakota Johnson-fans vragen zich af of Ellen DeGeneres dit jaar op haar verjaardag is uitgenodigd
Dakota Johnson-fans vragen zich af of Ellen DeGeneres dit jaar op haar verjaardag is uitgenodigd
Anonim

27 november 2021 markeert de tweede verjaardag van het ongemakkelijke interview van 50 Shades of Grey-ster Dakota Johnson in The Ellen Show. Het interview in kwestie werd uitgebracht in 2018, toen Ellen DeGeneres de actrice ervan beschuldigde haar niet uit te nodigen voor haar met beroemdheden gevulde verjaardagsfeestje. Dakota corrigeerde vriendelijk maar resoluut de populaire gastheer en riep de producers van DeGeneres op om haar te steunen.

"Eigenlijk, nee, dat is niet de waarheid, Ellen, " antwoordde Johnson toen DeGeneres de stomp ter sprake bracht. Hoewel Ellen ontkende dat ze was uitgenodigd, bevestigde iemand met de show buiten de camera dat DeGeneres inderdaad was uitgenodigd en niet op het feest was omdat ze ergens buiten de stad moest gaan. Fans hebben het moment sindsdien een "culturele reset" genoemd.

Was Ellen uitgenodigd?

Op 5 oktober werd Dakota gespot terwijl ze haar verjaardag vierde tijdens het diner, met haar actrice-moeder Melanie Griffith en vrienden. De actrice kleedde zich nonchalant voor het feest en droeg haar haar in een elegante opgestoken haar, vergelijkbaar met dat van haar moeder.

Johnsons fans begonnen zich al snel af te vragen of de actrice Ellen deze keer had uitgenodigd voor de bash!

"Was Ellen daar?" ondervroeg een fan.

"Heeft Ellen een uitnodiging gekregen?" vroeg een ander.

"Maar de echte vraag is… was Ellen uitgenodigd??" een fan schreef.

"gelukkige verjaardag aan het brein achter de ondergang van ellen degeneres, dakota johnson!" zei een gebruiker.

Dakota's fans vroegen zich ook af of haar vriend, Coldplay-frontman Chris Martin, afwezig was bij het diner. "En Chris? Of zijn ze niet meer samen????"

Het is niet bekend of de zanger de verjaardag van zijn vriendin bijwoonde, maar het stel werd voor het laatst samen gezien in een café in Parijs op Valentijnsdag 2021.

Johnsons 32e verjaardag lijkt een ingehouden aangelegenheid te zijn. Volgens online bronnen genoten de acteur en haar naaste vrienden van een diner in de buitenlucht in een Italiaans restaurant in Los Angeles.

Voor haar 30e verjaardag had de acteur echter een volwaardige verjaardag gevierd in Malibu, samen met haar beau Chris Martin en andere vrienden en familie. Beroemdheden, waaronder Martin's ex-vrouw Gwyneth P altrow en Miley Cyrus woonden het feest bij!

Terwijl Ellen uitlegde dat haar reden om het feest niet bij te wonen was omdat ze "ergens heen moest", werd de presentatrice op dezelfde dag gespot bij een voetbalwedstrijd in de stad. Sinds het interview hebben fans Johnson geprezen voor het "vernietigen" van DeGeneres in haar eigen talkshow.

Aanbevolen: