Britney Spears onthult haar favoriete nummer van 2020

Britney Spears onthult haar favoriete nummer van 2020
Britney Spears onthult haar favoriete nummer van 2020
Anonim

Vraag je je ooit af waar de popsterren naar luisteren? Doet Britney Spears ooit wat Toxic op en gaat uit zoals de rest van ons?

Nou, het lijkt erop dat we misschien wat antwoorden hebben! In wat de kenmerkende dansstijl van Britney Spears is geworden, geüpload naar haar Instagram-account, deelde de popster een video van zichzelf terwijl ze danste op het nummer 'He Don't Love Me' van de Zweedse singer-songwriter Winona Oak. Het bijschrift luidt: "Dit is het afgelopen jaar mijn favoriete nummer geweest …".

De internationale zangeres danst rond op de sombere teksten terwijl ze blootsvoets is, een crop top en korte shorts draagt. Schijnbaar bewust van het grote verschil tussen haar dans en de context van het lied, voegde de popster eraan toe: "Ik WEET dat ik hier veel naar aan het kauwen en lachen ben ????????‍♀️?‍♀️???????? !!!! Sorry …. Ik vind dit nummer gewoon heel leuk ?? !!!!".

Oak had eerder Britney's iconische nummer 'Toxic' gecoverd, dus we zijn er zeker van dat ze nu hard aan het fangirlen is en gek wordt.

Fans hebben eerder alarm geslagen over dit soort video's waarin ze merken dat Britney gedrogeerd of onwel lijkt te zijn, en Britney herhaaldelijk gevraagd om live te gaan om hun angsten over haar welzijn te onderdrukken.

Beroemdheden, fans en influencers hebben herhaaldelijk hun stem laten horen in de groeiende FreeBritney-campagne die tot doel heeft haar te bevrijden uit de klauwen van haar vaders verstikkende conservatorschap.

Aanbevolen: