Dit waren de slechtste momenten van Artie Lange op de Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

Dit waren de slechtste momenten van Artie Lange op de Howard Stern Show
Dit waren de slechtste momenten van Artie Lange op de Howard Stern Show
Anonim

Voor sommige fans betekende het vertrek van Artie Lange het einde van The Howard Stern Show. Hoewel Howard het grootste deel van zijn radiopubliek heeft weten te behouden, en dankzij zijn creatieve en persoonlijke ontwikkeling ook nieuwe fans heeft verwelkomd, keerde een deel van zijn oude fanbase zich tegen hem. Dit komt omdat de show een enorme verschuiving doormaakte na het vertrek van zijn voormalige co-host. Het lijdt geen twijfel dat komiek Artie Lange een van de meest controversiële en edgy bijdragers aan de show was, maar hij maakte ook deel uit van enkele van de grappigste en meest iconische momenten. Bovendien toonde Artie een echt hart, diepgang en kwetsbaarheid, vooral toen hij zijn verslavingsproblemen duidelijk maakte.

Artie's vertrek uit The Stern Show was gehuld in tragische controverse die zijn relatie met Howard mogelijk heeft vernietigd. Maar veel van wat bijdroeg aan zijn persoonlijke worstelingen, had invloed op wat er in de show gebeurde. Natuurlijk viel hij in de lucht in slaap en zou hij vanwege zijn problemen zijn werk missen. Maar er waren ook momenten dat Artie te ver ging. Tijden dat hij zelfs gewelddadig werd. Hoewel de fans van Artie hem voor altijd zullen aanbidden, kennen ze deze keren dat hij de grens overschreed…

9 All The Times Artie viel in slaap tijdens de uitzending

Hoewel Howard, Robin en de bende ervoor zorgden dat ze een manier vonden om dit in komisch goud te veranderen, was het nog steeds buitengewoon triest. Het feit dat Artie niet wakker kon blijven tijdens de belangrijkste baan van zijn leven was tenslotte tragisch. Zijn persoonlijke worsteling met verslaving maakte het moeilijk om te functioneren. Op zijn best zou Artie verhalen vertellen over zijn losbandige avonturen, in het slechtste geval zou hij ontploffen zoals de onderstaande tijden. Maar tijdens het gebruik was Artie meestal chagrijnig en overdreven moe. Voor zijn fans was het alsof hij iemand van wie ze houden langzaam achteruit zag gaan.

8 Artie's behandeling van Lisa G

Hoewel Artie's heen-en-weer met voormalig HowardTV-journalist Lisa G werd gespeeld om te lachen, en er was ook enige seksuele spanning tussen hen, waren er ook momenten dat hij de grens overschreed. In het ergste geval zou Artie Lisa zelfs pesten. Natuurlijk was het Lisa's taak om verslag uit te brengen over het komen en gaan van elke medewerker van de Stern Show. Maar toen ze begon te praten over Artie's problemen en reizen naar afkickkliniek, begon hij persoonlijk beledigd te raken. De meeste fans zouden de kant van Artie kiezen, maar het lijdt geen twijfel dat hij af en toe te ver ging als hij haar aanviel.

7 Toen Artie kristalhelder huilde

Howard Stern doet niet het soort interviews dat hij vroeger deed. Hij zou zeker niet toestaan dat wat er met volwassen entertainer Crystal Clear gebeurde in zijn show nog een keer ging. Artie ging veel te ver toen hij tijdens het interview met Crystal plaagde. Crystal barstte uiteindelijk in tranen uit en liep weg. Bovendien gebruikte Artie een taal die mensen zeker zou beledigen.

6 Artie's gevecht met Sal en Richard

Artie's gevecht met Sal Governale en Richard Christy was lang, uitgesponnen en ging door vele fasen. Terwijl ze aanvankelijk ruzie maakten over de vraag of Artie hen waardeert of niet, negeerden ze elkaar meestal. Hoewel dit ongemakkelijk was voor het publiek, was hun blow-up veel, veel erger. Terwijl Sal net zo gemeen werd als Artie, was het Artie die fysiek werd en dingen naar Sal begon te gooien. En het lijdt geen twijfel dat sommige van de uitgewisselde woorden hun relatie voor altijd hebben veranderd, zelfs als ze make-up deden.

5 Artie's reactie op Gary die zei dat hij "onbetrouwbaar" was

Artie's verslavingsproblemen veroorzaakten veel problemen achter de schermen bij The Stern Show. Nadat Artie betrapt was op een leugen over het kopen van urine voor een drugstest, beweerde Gary dat hij onbetrouwbaar was. Artie was woedend dat Gary mensen vertelde dat hij over alles liegt. De dingen werden bijzonder vervelend toen Artie Gary begon. In tegenstelling tot zijn hilarische honkbal-dwaasheid, was alles wat Artie tegen Gary zei snijdend en ronduit brutaal.

4 Artie slaat Mike constant op hoge toon voor zijn seksualiteit

Hoewel High Pitch Mike geen engel was voor Artie, lijdt het geen twijfel dat de homofobe tirades van Artie ver over de streep gingen. Hun voortdurende vete leverde wel een aantal hilarische momenten op, waaronder toen Artie Mike voor de gek hield omdat hij alleen naar Disneyland was gegaan. Maar meestal was Artie ronduit wreed tegen Mike en leefde in een ander tijdperk in termen van hoe hij omging met mensen met een andere seksuele geaardheid. Echter, de twee maakten het uiteindelijk goed en High Pitch Mike kwam zelfs privé uit naar Artie.

3 Howard en Artie's "Bro Fight"

Het iconische "bro-gevecht" bevatte misschien enkele van de grappigste momenten in de geschiedenis van Stern Show, maar in de kern was het een vervelende, ongemakkelijke saga. De oorsprong van het "bro-gevecht" wordt enigszins geraadpleegd, omdat het veel meer inhield dan alleen Howard die een vrouw op de show uitnodigde met een dikke fetisj voor Artie. Wat er ook gebeurde, het ontketende een doos van Pandora met conflicten tussen Howard en Artie. Dingen werden verhit en dingen werden persoonlijk.

2 Toen Artie zijn assistent, Teddy, fysiek aanviel

Het lijdt geen twijfel dat het slechtste moment van Artie in de show zijn gevecht met zijn assistent Teddy was. Artie beschuldigde Teddy ervan zijn geld te hebben gestolen en in het algemeen geen respect te hebben voor wat hij kreeg. De dingen werden extreem verhit en Artie gooide zijn water naar Teddy's gezicht. Tegen die tijd waren Benji en Ronnie daar om hem tegen te houden, maar Artie viel aan als een stier die net rood zag. Teddy werd de studio uit gejaagd en Artie bleef hem bedreigen. Het was rommelig, helemaal niet grappig en diep verontrustend. Hierna verontschuldigde Artie zich diep, beweerde dat hij "geen goed mens was" en bood aan om zijn ontslag in te dienen.

1 De manier waarop Artie de Howard Stern Show verliet

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat Artie's slechtste moment op de show buiten de lucht plaatsvond. Volgens Artie zelf bereikte hij in een interview met Rolling Stone in 2010 een dieptepunt. Zijn verslavingen in combinatie met zijn depressie maakten zich van hem meester en hij deed iets dat bijna zijn eigen leven kostte. De hele situatie was hartverscheurend voor alle fans van Artie, en voor Howard, die het kort daarna in zijn show ter sprake moest brengen. Na dit evenement keerde Artie nooit meer terug naar The Stern Show omdat Howard hem geen platform wilde geven dat zijn problemen zou kunnen helpen. Hoewel de twee uiteindelijk ruzie kregen, is het duidelijk dat ze allebei kapot waren van de hele beproeving. Net als de fans van Artie hield Howard van hem en maakte hij zich zorgen om hem.

Aanbevolen: