Kylie Jenners beste Halloween-kostuums door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Kylie Jenners beste Halloween-kostuums door de jaren heen
Kylie Jenners beste Halloween-kostuums door de jaren heen
Anonim

Als iemand weet hoe je feestdagen zoals Halloween moet vieren, dan is het Kylie Jenner. Ze gaat helemaal uit als het gaat om kostuums! Ze is erg creatief, maar nog belangrijker, ze is adembenemend mooi. Omdat ze zo prachtig is, ziet ze er altijd goed uit, welk kostuum ze ook kiest.

Of ze nu kiest om een prinses, een beroemdheid of een object te zijn, ze weet hoe ze haar look moet rocken. Kylie Jenner is altijd een fashionista en een trendsetter geweest als het gaat om reguliere alledaagse mode. Dat is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom zoveel van haar fans en volgers haar ideeën voor Halloween-kostuums ook kopiëren elke keer dat de maand oktober rondrent.

11 Sneeuwprinses

10

In 2015 verkleedde Kylie Jenner zich als sneeuwprinses. Het kostuum was niet al te ingewikkeld of gek, maar het was geïnspireerd op het idee van een Eskimo in de sneeuw. Ze combineerde een witte crop top met een witte minirok. Ze voegde ook harige witte laarzen toe. Ze besloot voor deze look met felblond haar te gaan, omdat blond haar dichter bij de kleur wit ligt dan bij zwart haar.

9 Marilyn Monroe

Vorig jaar in 2019 plaatste Kylie Jenner een reeks foto's waarop ze verkleed was als Marilyn Monroe van Marilyn's uitvoering van "Diamonds are a Girl's Best Friend". verleidelijk en serieus gezicht waar Marilyn Monroe bekend om staat. Ze is uitgedost met druipende diamanten en de prachtige roze jurk die tot op de dag van vandaag zo iconisch is.

8 Vlinder (met Stormi)

Kylie Jenner verkleedde zich als een roze vlinder met haar dochter Stormi in 2018. De bijpassende kostuums waren ronduit schattig.

Alle bijpassende outfits van Kylie Jenner in kostuums met haar dochter stormachtig laten zien dat zij en haar dochter zo'n liefdevolle en hechte relatie hebben. Ze heeft bewezen een uitstekende moeder te zijn, ook al is ze zelf nog erg jong.

7 Victoria's Secret Angel

In 2018 verkleedden Kylie Jenner en de rest van haar zussen zich als Victoria's Secret-engeltjes. Alle vijf de Kardashian/Jenner-zussen waren helemaal uitgedost om eruit te zien met lingerie, piekerige en gevederde engelenvleugels, bodysuits bedekt met kristallen en meer. Alle zussen zagen er absoluut prachtig uit, maar de outfit van Kylie Jenner was vooral aanlokkelijk omdat alles glinsterde.

6 Ninja Assassin

Kylie Jenner verkleedde zich in 2015 als een ninja-moordenaar met haar vriendengroep. De tweedelige outfit die ze draagt, is behoorlijk onthullend en provocerend, maar dat is absoluut de look waar ze voor ging. Ze was toen 18 jaar oud en klaar om de wereld te laten zien hoe volwassen ze was.

Ze groeide op voor reality-tv-camera's om de Kardashians vanaf haar 12e bij te houden. Aangezien dit een van haar oudere looks is, krijgt het niet zoveel aandacht als haar modernere uiterlijk van de afgelopen paar jaar.

5 Christina Aguilera

Toen Kylie Jenner net optrad als Christina Aguilera, ging het viraal! Ze deed zelfs een Christina Aguilera-dansbeweging en iedereen was absoluut geobsedeerd! Dit was haar kostuum uit 2016 en zelfs Christina Aguilera was zelf onder de indruk. Kylie Jenner trok de look van de blauwgekleurde contacten tot de gezichtspiercings. Ze zag er super geweldig uit en gaf zeker nauwkeurige Christina Aguilera-vibes.

4 Barbie-pop

Een van Kylie Jenner's vele kostuums van 2019 was de Barbie-pop-look die ze overal op haar Instagram plaatste. Ze poseerde in een Barbie-poppendoos van plastic met een roze bodysuit, een blonde pruik en sieraden. Ze zag er absoluut onberispelijk uit met haar perfect symmetrische eigenschappen en prachtige roze make-up. Barbie-poppen staan bekend als mooi, dus het is logisch dat Kylie Jenner zich zelf als een pop heeft verkleed.

3 Playboy Bunny

Kylie Jenner verkleedde zich ook in 2019 als Playboy-konijn samen met haar beste vriendin Stassie. Het werd door veel van haar fans en volgers als haar beste Halloween-kostuum van het jaar beschouwd. Ze maakte de look af met Playboy-konijnenoren, lingerie en zelfs de accessoires die om haar nek en pols gaan. Zij en haar beste vriendin Stassie zagen er allebei absoluut prachtig uit! Het is volkomen geloofwaardig dat het echte playboy-konijntjes kunnen zijn.

2 Fee

In 2019 verkleedde Kylie Jenner zich ook als een fee. Ze vertraagde helemaal niet als het ging om Halloween-kostuums. Haar feeënkostuum was een mooie lichte tint paars en ze dook weg met een felblonde pruik. Ze vergat ook de elfvormige oren niet. Ze wilde het super nauwkeurig houden in je oogverblindende feeënkostuum. Nogmaals, haar beste vriendin Stassi was ook betrokken bij deze kostuumlook.

1 Ariel de zeemeermin

Kylie Jenner's beste Halloween-kostuum tot nu toe zou zeker Ariel de zeemeermin moeten zijn. Dit is een ander kostuum dat ze in 2019 droeg. Zij en haar vrienden verkleedden zich als alle Disney-prinsessen van Assepoester tot prinses Jasmine. 2019 was een geweldig jaar voor Kylie Jenner op het gebied van Halloween. Het is zo spannend om te zien wat ze in petto heeft voor haar kostuums voor 2020! Het is behoorlijk schokkend dat ze nog niet is begonnen met het posten van een aantal van haar Halloween-kostuums op Instagram.

Aanbevolen: