Dit is hoe Kylie Jenner door de jaren heen is geëvolueerd

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Kylie Jenner door de jaren heen is geëvolueerd
Dit is hoe Kylie Jenner door de jaren heen is geëvolueerd
Anonim

Kris Jenner's jongste dochter is pas 23 jaar oud, maar ze is al een moeder, een reality-tv-ster en een bedrijfseigenaar. Ze is $ 700 miljoen waard, wat haar het rijkste lid van haar familie maakt, naast haar zus Kim.

Kylie Jenner groeide op voor onze ogen. De wereld leerde haar kennen toen ze nog maar een kind van tien was. Voordat mensen het wisten, was ze oud genoeg om te daten en haar eigen bedrijf te starten. Ze heeft een grote transformatie doorgemaakt in haar eerste twee decennia van haar leven en fans zijn benieuwd waar het leven haar verder zal brengen.

10 Kylie werd geboren in 1997

Kylie werd geboren op 10 augustus 1997 en is het zesde en jongste kind van Kris Jenner. Ze is de meest gevolgde Kardashian/Jenner op Instagram en een van de meest prominente celeb TikTokers.

Kylie's babyfoto laat gewoon zien dat ze vanaf dag 1 net zo charismatisch en fotogeniek is als vandaag. Kijk haar maar eens grijnzen en knipogen voor de camera!

9 Ze groeide op in een groot gezin

Kylie werd omringd door veel grote zussen die haar hielpen haar weg in het leven te banen. Op deze foto is Kylie rechts, knuffelend in Kim's omhelzing samen met Kendall.

De foto moet ongeveer twintig jaar oud zijn, wat Kim ongeveer 20 maakt. Net als haar Jenner-zussen heeft ze de afgelopen twee decennia ook een grote transformatie ondergaan.

8 2007: Kylie wordt een reality-tv-ster

Kylie was slechts negen jaar oud toen Keeping Up With The Kardashians voor het eerst werd uitgezonden op E!. Volgens Insider was haar meest memorabele moment uit seizoen 1 haar dansen rond de stripperpaal van haar ouders. Hoewel ze amper een tiener was, begon ze in seizoen 3 interesse te tonen in make-up. Als ik erop terugkijk, is het volkomen logisch dat ze opgroeide tot een make-up-industriemagnaat.

Kylie is een Leeuw en toonde een flair voor dramatisch zodra camera's in haar leven kwamen. Geen wonder dat ze vele succesvolle cameo's en regels voor muziekvideo's maakte als de koningin van de sociale media.

7 Ze is een Jenner, geen Kardashian

Toen Kylie ongeveer vijftien jaar oud was, werkten zij en Kendall echt aan hun eigen identiteit. Ze wilden niet als Kardashians worden beschouwd; hun achternaam is tenslotte Jenner!

Volgens LA Times is Kylie erin geslaagd het feit dat ze altijd in de schijnwerpers stond vrij goed. Het was Kendall die het niet op prijs stelde om bij elke stap gevolgd en bekritiseerd te worden. De altijd zo optimistische Kylie had een andere kijk op het effect van de reality-tv-show op haar leven: "Onze familie is hechter vanwege de show." Ze voegde er ook aan toe dat wanneer ze advies nodig had om in de schijnwerpers te staan, ze zich tot Kim wendde.

6 2014: Kylie en Tyga beginnen te daten

Ergens tussen 2013 en 2014 veranderde Kylie plotseling voor onze ogen. Ze was oud genoeg om te daten en hoewel Kendall er altijd de voorkeur aan gaf haar datingleven privé te houden, was Kylie waar alle roddels over gingen.

Kylie en Tyga begonnen te daten toen ze ongeveer 17 jaar oud was. Voor haar 18e verjaardag kreeg ze van de rapper een Ferrari. Het paar ging uit elkaar in 2017. Kylie begon kort daarna Travis Scott te zien, maar we lopen op de zaken vooruit.

5 2015: Kylie Cosmetics

Het begon allemaal met een lipliner in 2015. Kylie was altijd onzeker over de grootte van haar lippen, dus het is logisch dat ze haar bedrijf begon met lipliners. Twee jaar later lanceerde haar zus Kim haar eigen schoonheidsbedrijf, genaamd KKW Beauty.

Kylie Cosmetics was meteen een succes. Recensies over haar producten variëren, maar dat had geen enkele invloed op haar winst. Door de jaren heen heeft ze samengewerkt met haar zussen, waardoor het allemaal in haar familie bleef.

4 2018: Kylie wordt moeder

Kylie begon te daten met Travis Scott en een jaar later verwachtte ze zijn baby. Kylie was slechts 21 jaar oud en hield haar zwangerschap geheim. Ze beviel op 1 februari 2018 van haar dochter Stormi Webster.

Maar dat betekende niet dat deze jongedame op het punt stond te settelen. Sinds de geboorte van Stormi heeft ze veel projecten op zich genomen, waaronder de lancering van haar eigen huidverzorgingslijn. Kylie en Stormi behoren absoluut tot de schattigste moeder-dochterduo's.

3 2018: Kylie Jenner op de cover van Forbes

Hoewel het geen verrassing is dat de zusjes Jenner allerlei covers van beauty- en modetijdschriften sierden, was de wereld verrast toen ze in 2018 op de cover van het tijdschrift Forbes verscheen.

Ze werd een selfmade miljardair genoemd, wat voor veel controverse zorgde. Kylie had waanzinnige hoeveelheden geld klaar om te investeren toen ze nog maar een tiener was, dankzij de realityshow, dus zeggen dat ze zelfgemaakt is, voelde echt als een beetje vergezocht.

2 2019: Ze heeft het uitgemaakt met Travis Scott

Kort na de geboorte van Stormi en La Flame's succes met Astroworld, kondigde het paar aan dat ze uit elkaar gingen, maar dat ze vriendschappelijk bleven. Ze geven prioriteit aan Stormi's welzijn boven hun persoonlijke problemen, dus ze zijn eigenlijk geweldige co-ouders. In 2020 gingen ze zelfs samen in quarantaine, zodat ze allebei het maximale uit de kleine Stormi konden halen.

Deze foto van 2018 is genomen op het Met Gala, maanden voordat ze uit elkaar gingen. Het paar zag er altijd geweldig uit samen, dus het is geen wonder dat het nieuws als een schok kwam.

1 'Zwemmen naar 2021'

En wat doet Kylie tegenwoordig? Ze leeft haar beste leven. In december 2020 ging ze met haar geselecteerde ploeg naar Mexico om 2021 in stijl te luiden. Ze pronkte met haar perfecte ronde figuur, rockende perzikkleurige bikini's die perfect bij haar huidskleur passen.

Aanbevolen: