Kylie Jenner's 10 beste haarlooks door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's 10 beste haarlooks door de jaren heen
Kylie Jenner's 10 beste haarlooks door de jaren heen
Anonim

Kylie Jenner is geen onbekende in het veranderen van haar uiterlijk, vooral met haar haar. De realityster verrast haar fans voortdurend met haar haarkleuren, gaat gemakkelijk van zwart naar blond en laat zelfs levendige tinten zien.

Hoewel het merendeel van haar haarlooks gewoon pruiken zijn, heeft ze veel van haar fans beïnvloed om uit hun schulp te kruipen en hun haar te veranderen. Van haar iconische levendige paarse haar op het Met Gala van 2019 tot een eenvoudige, maar verbluffende warme tint karamel die ze de laatste tijd rockt, Jenner kan letterlijk elke haarkleur en -stijl uithalen.

Kylie is een inspiratie voor duizenden jonge vrouwen, van haar mode tot haar bedrijfsethiek. Toch lijkt het zien van het aantal keren dat haar haar een geheel nieuwe transformatie heeft ondergaan, veel vrouwen te inspireren die iets nieuws willen. Deze 10 haarlooks hieronder zijn enkele van haar beste tot nu toe en we kunnen niet zien welke kleur van de regenboog ze als volgende zal kiezen.

11 De 'Bronde' Balayage

Kylie Jenner heeft een trend aangewakkerd als het gaat om het transformeren van haar haar. Veel van haar drastische haarveranderingen zijn te danken aan haar fantastische pruiken, maar een look die ze al geruime tijd rockt, was deze eenvoudige maar verbluffende 'bronde' balayage die veel vrouwen naar hun kapper rennen om te kopiëren.

Deze goudbruine kleur staat Jenner geweldig en ze heeft het al geruime tijd tijdens de pandemie. Het is buitengewoon vleiend voor de reality-tv-ster en is een mix van bruine tinten, met zorgvuldig geplaatste highlights om dimensie toe te voegen. Het is een van haar onderhoudsarme looks, maar een favoriet onder haar fans.

10 Een platina bob voor één nacht

9

Van donkerbruin naar platinablond gaan is een look die niet veel mensen gemakkelijk kunnen trekken. Het is duidelijk dat Kylie Jenner geweldige stylisten en kappers heeft die haar er geweldig uit kunnen laten zien in platinablond haar en een bob.

Jenner droeg een verfraaide, pure Versace-jurk met kristallen franje voor het Met Gala 2017 en maakte haar look af met een platinablond kapsel dat perfect bij haar paste. In een clip van Jenners realityshow, Life of Kylie, vroeg ze voor het grote evenement zelfs aan Donatella Versace welke haarkleur ze moest doen. Omdat ze zelf een blondine was, vertelde Versace haar dat blond de juiste keuze was. Nu kunnen we ons niet voorstellen dat Jenner ooit zwart wordt voor deze look.

8 De lange gevlochten paardenstaart

Afgelopen zomer ging Jenner op een luxe vakantie naar Utah, waar ze verbleef in het Amangiri-woestijnresort in de Grand Circle-regio van de staat. Het is een favoriete bestemming voor veel A-lijststerren, waaronder Justin Bieber en Hailey Bieber. Natuurlijk bracht Jenner geweldige outfits mee voor de reis, en voegde ze een slanke gevlochten paardenstaart toe om haar uiterlijk af te maken.

De starlet droeg verschillende jurken tijdens haar uitje in Utah en plaatste al haar looks op Instagram, inclusief deze lange zwarte doorschijnende jurk met het resort als achtergrond. Ze combineerde haar eenvoudige zwarte jurk met een slanke, lange gevlochten paardenstaart die tot nu toe een van haar beste looks was.

7 Mooi in roze

Een van Jenner's beste levendige haarlooks was toen ze deze suikerspinroze kleur uittrok die ze debuteerde tijdens de verjaardag van haar ex-beste vriend Jordyn Wood en opnieuw in een mooie Instagram-foto, waar ze een schattige foto met haar nam dochter Stormi, met bijpassende hartvormige ballonnen op de achtergrond.

Jenner onthulde haar nieuwe kapsel in 2018 en haar fans waren enthousiast over hoe goed ze eruitzag! Celebrity-haarstylist Chris Appleton was verantwoordelijk voor het veranderen van Jenner's haar in deze mooie roze kleur door Lime Crime Unicorn Hair Tint in Kawaii Bunny te mengen en vervolgens de kleur te dempen met Lime Crime Unicorn Hair Mixer in Dilute. Het resultaat zag er prachtig uit op de reality tv-ster.

6 Ijzig worden

2018 was een belangrijk jaar voor Kylie Jenner. De ster beviel van haar dochter Stormi en ze werd door Forbes uitgeroepen tot de vijfde rijkste celeb. In hetzelfde jaar schudde Jenner ook veel haarlooks, waaronder deze prachtige ijsblauwe kleur.

Net als haar suikerspinroze haar, gebruikte haar stylist Lime Crime's Unicorn Hair Semi-Permanent Hair Colour Tint om deze look te bereiken. Jenner verfde haar haar rond het einde van het jaar, en door al platinablond haar te hebben, was het gemakkelijk voor haar om deze mooie blauwe kleur te krijgen.

5 The Blonde Bombshell

Kylie Jenner veranderde in een blonde bom en het was gemakkelijk een van haar beste blonde momenten. De ster is vaak blond geworden, maar deze ijzige look was onverslaanbaar. Jenner onthulde haar blonde haar in januari 2019 en fans waren verliefd.

Niet veel mensen kunnen van een donkere brunette naar een volle blondine gaan, maar met een beetje hulp van deskundige haarstylisten zag Jenner er geweldig uit. De ster maakte de look ook af met haar eigen gele oogschaduw van Kylie Cosmetics in haar binnenste ooghoek en nude lip.

4 Een statement maken met geel

Begin 2020 debuteerde Kylie met een nieuwe haarlook die we nog nooit bij haar hebben gezien, wat verrassend is omdat ze vrijwel alles bedekt heeft. Jenner plaatste een foto van zichzelf op Instagram met een levendige gele tint van lange lokken samen met een tas die perfect bij haar haar paste.

Begin 2019 pronkte Jenner met haar babyblauwe haarkleur, maar deze keer lijkt het erop dat het gele haar hoogstwaarschijnlijk een pruik is, aangezien haar natuurlijke haar niet zo lang is. Jenner is de koningin van de pruiken, dus het was alleen maar goed om het nieuwe jaar te beginnen met een statement-pruik die sterren als Hailey Bieber zou krijgen, die "YEP" op haar post zei, pratend.

3 De iconische 2019 Met Gala-look

Tijdens het Met Gala van 2019 liet Kylie Jenner de aandacht trekken in haar adembenemende paarse gevederde jurk met haar dat bij elkaar paste. Het thema voor het jaar was Camp: Notes on Fashion, dat ging over extravagantie en Jenner kwam absoluut om iedereen omver te blazen.

Jenner droeg natuurlijk een pruik voor het evenement, maar het paarse haar paste prachtig bij haar huidskleur. Ze kwam naar het evenement met oudere zus Kendall Jenner, die een oogverblindende op Cher geïnspireerde oranje jurk met veren droeg. Terwijl het Met Gala vol staat met A-lijststerren die de mooiste mode dragen, was Jenner gemakkelijk een van de best geklede, met haar en al.

2 De knipoog naar de jaren negentig

Kylie Jenner gaf ons jaren 90-vibes toen ze debuteerde met deze vuile blonde look, met dikke highlights, die we de afgelopen zomer veel vrouwen op hun eigen haar zagen proberen te recreëren. Het was een van Jenners meer natuurlijke looks en een van haar beste. Hoewel ze bekend staat om het dragen van levendige pruiken, was het leuk om te zien dat de ster koos voor iets eenvoudigs en chics.

Als klap op de vuurpijl was de zijrand van de realityster een duidelijke knipoog naar de jaren negentig. Jenner heeft tijdens de quarantaine verschillende kapsels geprobeerd en zelfs enkele nieuwe kapsels, maar deze look is een van de beste die uit 2020 komt.

1 Het au naturel houden

Sommige van Kylie Jenner's beste haarlooks waren dat ze haar natuurlijke donkerbruine haar liet zien. Hoewel we Jenner graag zien experimenteren met zowat elke kleur van de regenboog, zijn haar ware roots altijd haar beste look geweest.

Jenner heeft haar fans verschillende keren een voorproefje van haar natuurlijke haar gegeven en het is een diepe donkerbruine kleur. Hoewel ze er het meest natuurlijk uitziet in haar eigen haarkleur, kan ze zowat elke kleur uithalen, wat niet veel sterren kunnen. We zijn benieuwd of ze begin 2021 iets schokkends gaat doen!

Aanbevolen: