Een tijdlijn van de grootste runderen van Azealia Banks door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de grootste runderen van Azealia Banks door de jaren heen
Een tijdlijn van de grootste runderen van Azealia Banks door de jaren heen
Anonim

Amerikaanse rapper Azealia Banks werd in 2011 beroemd met de release van haar debuutsingle "212", die kort daarna viraal ging. Maar hoewel ze een van de meest getalenteerde vrouwelijke rappers in de muziekindustrie is, heeft Banks niet het niveau van succes bereikt zoals haar leeftijdsgenoten. Dat is vooral te wijten aan de talrijke vetes die ze had met collega-kunstenaars en het controversiële gedrag dat ze regelmatig vertoont op haar sociale-mediaplatforms.

Het artikel van vandaag werpt een blik op de vetes van de rapper met andere beroemdheden door de jaren heen. Van Iggy Azalea tot Rihanna - blijf scrollen om erachter te komen wie er vandaag nog meer op onze lijst zijn beland!

8 Azealia Banks vs. Kreayshawn (2012)

De aftrap is Azealia's 2012 beef met collega-rapper en zanger Kreayshawn. Het begon allemaal toen Kreayshawn een link naar de muziekvideo "212" van Banks tweette, die werd geüpload naar een website voor pornofilms. Azealia vond dit niet vermakelijk, dus nam ze het op Twitter om Kreayshawn te confronteren en zei: "Denk je dat je grappig bent? Je bent een domme teef. En je kunt niet rappen. Ik ga op je gezicht zitten." Uiteindelijk hebben de twee het echter weer goedgemaakt en Azealia Banks verontschuldigde zich zelfs publiekelijk voor haar harde woorden.

7 Azealia Banks vs. Iggy Azalea (2012)

De volgende op de lijst van Azealia's beefs is het nog steeds lopende rundvlees met haar collega-rapper Iggy Azalea, dat begon in februari 2012 toen Iggy op de cover van de XXL Freshman-cover verscheen als de enige vrouwelijke rapper. Banks vond Iggy natuurlijk niet de juiste keuze voor de cover, dus sprak ze erover op Twitter. Ze zei: “Iggy Azalea op de XXL eerstejaars lijst is helemaal verkeerd. Hoe kun je een blanke vrouw steunen die zichzelf een 'weggelopen slavenmeester' noemde?" Daarop antwoordde Iggy: "Je kunt mijn zegeningen niet blokkeren! Vandaag vier ik feest! Ga ermee aan de slag of schop tegen de rotsen!"

6 Azealia Banks vs. T. I. (2012)

Azealia's volgende beef, dat was met rapper T. I., is gerelateerd aan haar vlezige met Iggy Azalea. Zie je, Iggy maakt deel uit van T. I.'s platenlabel Grand Hustle, dus toen Azealia Banks het vuur opende op Iggy, T. I. vond dat hij zijn wonderkind moest steunen.

In een interview met Atlanta's Hot 107.9, T. I. sprak over Banks en zei: "Als je de helft van je dag besteedt aan het verdienen van geld en de andere helft van de dag aan het tellen van geld, heb je geen tijd in je dag om je om niemand anders zorgen te maken." Banks reageerde de volgende dag op Twitter: "Kom op T. I… Nias is niet bang voor je en wat voor shit je ook te zeggen hebt in een radioshow…"

5 Azealia Banks vs. Lil' Kim (2012)

Laten we verder gaan met Banks' volgende beef, dat was met de iconische rapper Lil' Kim in 2012. Het drama tussen de twee begon nadat Lil' Kim weigerde samen te werken met Banks aan een nummer. Banks nam het natuurlijk opnieuw op Twitter en beweerde dat "Lil' Kim haar eigen raps niet schrijft." Maar in 2017 nam Azealia de grote weg en verontschuldigde zich daadwerkelijk bij Lil' Kim. "Ik wilde al zoveel jaren muziek met je maken Kim. Excuses als je dacht dat ik voor je probeerde te schrijven toen ik je dat vers stuurde - dat was niet zo", zei Banks op haar Instagram-profiel. Ze vervolgde: "Ik hoop dat we op een dag persoonlijk contact kunnen leggen en dingen recht kunnen zetten, want ik was zooo verward en diepbedroefd toen onze samenwerking mislukte."

4 Azealia Banks vs. Nicki Minaj (2012)

Zoals je kunt zien, was 2012 een erg druk jaar voor Miss Banks. Na ruzie te hebben gemaakt met Kreayshawn, Iggy, T. I. en Lil' Kim, ging ze naar haar volgende slachtoffer - Nicki Minaj. De vete tussen deze twee begon nadat Azealia Nicki's aanbod om met haar door Europa te touren afwees. Nicki zou later "ManTheseBitchesDelirious" tweeten waarvan Azealia Banks dacht dat het op haar gericht was. Dus moest ze doen waar ze goed in was - postte een aantal tweet jabs gericht op Nicki Minaj.

3 Azealia Banks vs. Lady Gaga (2013)

Na een korte onderbreking keerde Azealia Banks terug naar haar gewoontes om vetes te krijgen met andere beroemdheden. In 2013 nam ze een prik bij Lady Gaga. Gaga en Azealia werkten samen aan twee nummers - "Ratchet" en "Red Flame" - voor Gaga's 2013-album "ARTPOP", maar uiteindelijk haalde geen van beide nummers de finale. Dat bracht Azealia ertoe Gaga op Twitter aan te vallen en haar te beschuldigen van het stelen van haar ideeën. Ze twitterde: "Zorg ervoor dat je ze laat weten waar je de titel voor rode vlam vandaan hebt. Die heb je gestolen van de demo die ik je heb gestuurd." De tweets werden uiteindelijk verwijderd. Kort daarna verscheen er een door fans opgenomen video van Gaga online waarin ze vertelt dat Banks een slechte houding heeft.

2 Azealia Banks vs. Rihanna (2017)

In 2017 kreeg Azealia ruzie met niemand minder dan Rihanna. Het drama begon niet lang nadat Trump het moslimverbod had afgekondigd. Rihanna sprak zich uit tegen Trump en het verbod, wat Banks - die een aanhanger van Trump is - niet leuk vond. Ze riep niet alleen Rihanna uit voor haar anti-Trump-woorden, maar Azealia plaatste ook met opzet Rihanna's telefoonnummer op haar Instagram-profiel. Rihanna klapte terug door sms-berichten te plaatsen die Azealia haar had gestuurd, waarin ze beweerde dat Rihanna een drugs- en seksverslaafde was.

1 Azealia Banks vs. Lana Del Rey (2018)

Een van Azealia's meest recente vetes was met zangeres Lana Del Rey. Het begon allemaal in 2018 toen Lana commentaar gaf op de Instagram-foto van Kanye West, waarop hij een "Make America Great Again"-pet draagt en hem bekritiseert omdat hij Trump steunde. Dat was genoeg voor Banks om mee te doen en Lana een 'typische blanke vrouw' te noemen die zich voordoet als een bondgenoot. Lana reageerde op Twitter en zei: "je kent de addy. Trek op elk moment op. Zeg het in mijn gezicht. Maar als ik jou was, zou ik het niet doen." Lana voegde er ook aan toe dat Azealia "de beste vrouwelijke rapper ter wereld zou kunnen zijn", maar dat ze die kans heeft verprutst.

Aanbevolen: