Een lijst met bijzaken die de cast van 'RHONY' door de jaren heen heeft gehad

Inhoudsopgave:

Een lijst met bijzaken die de cast van 'RHONY' door de jaren heen heeft gehad
Een lijst met bijzaken die de cast van 'RHONY' door de jaren heen heeft gehad
Anonim

The Real Housewives komt nooit tekort aan entertainment, ongeacht de cast of het seizoen. Deze dames zijn gepassioneerd, dramatisch en niet bang om hun mening te uiten, waardoor elke aflevering boordevol woordenwisselingen en discrepanties achterblijft. Als ze niet betrokken raken bij de nieuwste tifts, neigen de meesten van hen naar een van hun huidige drukte. Sommige Real Housewives of New York vrouwen hebben zoveel verschillende projecten gestart, en het kan moeilijk zijn om alles bij te houden.

Plannen met wie je vervolgens een gevecht begint, moet na een tijdje oud worden, zoveel RHONY-castleden zijn in de 13 jaar dat de serie werd uitgezonden betrokken geraakt bij verschillende zakelijke ondernemingen. Van Sonja die meerdere stagiaires huisvest tot Bethenny die een bloeiend imperium creëert, deze echte ondernemers weten in hun hart hoe ze zichzelf bezig moeten houden. Hieronder vindt u een lijst met nevenactiviteiten die de cast van RHONY door de jaren heen heeft gehad en die moeilijk te vergeten zijn.

8 Mager meisje

Het meest succesvolle merk dat uit de show komt, is de Bethenny Frankels Skinny Girl-lijn, die ze uiteindelijk in 2011 verkocht voor naar verluidt $ 100 miljoen. Fans hebben gezien hoe haar merk uitgroeide van een kant-en-klaar margarita-drankje tot een gevestigd imperium dat meerdere producten lanceerde, zoals supplementen en kookgerei in de hele serie. De ultieme koningin van de drukte vertraagt nooit, zoals ze tegen Jennifer Calfase van Money Magazine zei: "Als ik niet alles ga geven, dan doe ik het niet." Het is duidelijk dat het bewijs in de pudding zit, want ze heeft ook succes gehad als auteur, presentator van tv-shows en herontwikkelaar van haar eigendommen van meerdere miljoenen dollars. Bethenny is zelfs de oprichter van een zeer succesvolle orkaanhulporganisatie genaamd BStrong, waar fans haar tijdens de show aan hebben zien werken.

7 Sonja Door Sonja Morgan

Sonja Morgan houdt van de mogelijkheid om een bijzaak te starten, wat helaas niet altijd in haar voordeel is uitgepakt. We mogen de "meest spraakmakende broodroosterovens in de geschiedenis van niet-bestaande broodroosterovens" niet vergeten, zoals de voormalige huisvrouw Carole Radziwil het geweldig beschreef. Het is ook moeilijk om haar Rosè-lijn genaamd Tipsy Girl te vergeten, die leidde tot de gedenkwaardige vete tussen Sonja en Bethenny. Ter verdediging van Bethenny klinkt Tipsy Girl erg veel op Skinny Girl. Haar betaalbare luxe kledinglijn, Sonja by Sonja Morga, had echter enig succes. Het hebben van een modelijn heeft pas zin voor Sonja sinds ze eind jaren 80 afstudeerde aan het Fashion Institute of Technology. Haar kledinglijn werd kort verkocht in Century 21-winkels en vond uiteindelijk zijn weg naar Walmart. Helaas heeft haar modemerk sindsdien faillissement aangevraagd vanwege Covid-19.

6 Het leven is een cabaret

Als Luann de Lesseps haar favoriete katermiddel, Eggs a la Francaise, niet maakt, raakt ze waarschijnlijk betrokken bij een andere zakelijke aangelegenheid. Luann heeft behoorlijk naam gemaakt, afgezien van een castlid op de RHONY. Ze heeft enig succes behaald met haar sieradenlijn genaamd de Countess Collection en haar humoristische maar pakkende liedjes, 'Money Can't Buy You Class' of 'Chic C'est La Vie'. Haar titel Gravin en enorme kennis van de Franse taal hebben deze huisvrouw een lange weg gebaand, wat heeft geleid tot haar meest succesvolle bijbaan in de showbizz. Fans hebben Luanna's liefde voor cabaret zien groeien sinds ze haar cabaretvoorstelling met de titel Countess and Friends maakte. Ze kreeg zo'n positieve feedback dat ze een tweede keer op tournee kon gaan met haar laatste cabaretshow getiteld Marry, F, Kill. Het leven is niet langer gewoon een cabaret voor Luann sinds ze aankondigde dat ze een niet-alcoholische Rosè-lijn zou lanceren die net als de andere huisvrouwen op de "alcohol" -trein zou springen.

5 Getrouwd met de maffia en een gelukkige plek

Leah McSweeney sloot zich vorig jaar aan bij de RHONY-dames en kwam met een knal binnen. Deze huisvrouw is absoluut niet verlegen om haar mening te uiten en bracht de gespannen energie die het meest ontbrak sinds Bethenny niet langer in de show was. Leah maakte al voor de show naam als oprichtster van het succesvolle streetwear-merk Married To The Mob (MOB). Ze begon het streetwear-merk voor dames in 2004, toen ze nog maar 21 jaar oud was. Haar merk ging van de grond en zelfs beroemdheden zoals Rihanna zijn gezien met een aantal MOB-stukken. Leah's merk heeft sinds zijn geboorte meerdere samenwerkingen gehad met Nike, MCM en Reebok.

Naast MOB en het roeren van de pot op RHONY, lanceerde Leah in november 2020 ook een duurzaam nachtkledingmerk genaamd 'Happy Place'. Het merk legt de nadruk op duurzame productie, waarbij de verpakking van het merk volledig is gemaakt van gerecyclede materialen. Ze is misschien het jongste castlid van de show, maar het ontbreekt haar niet aan zakelijke wijsheid.

4 Ageless door Ramona

Samen met Luann is Ramona Singer een castlid bij RHONY sinds de start van de show in 2008. We hebben haar alles zien doormaken, schildpaddentijd, catwalks, echtscheiding en nieuwe hoofdstukken beginnen. De meeste van die nieuwe hoofdstukken bevatten een soort zakelijke onderneming OF een feest waar ze al haar 50 goede vriendinnen kan uitnodigen. Noem maar op; ze heeft het geprobeerd. Ramona heeft haar tenen ondergedompeld in de mode-industrie, restaurantindustrie, alcoholwereld en literaire wereld. Ze neemt anti-veroudering ook heel serieus tot het punt waarop ze haar huidverzorgingslijn Ageless van Ramona heeft gemaakt. Haar huidverzorgingslijn is een van haar succesvolle nevenactiviteiten waar ze vaak over heeft gesproken in de show. Het zou moeilijk zijn om iemand te vinden die graag zegt hoe jong Ramona er meer uitziet voor haar leeftijd dan Ramona zelf.

3 'Staat van de cultuur'

Eboni Williams, een zelfverklaarde "bravoholic" is de nieuwste toevoeging aan de RHONY-crew dit jaar. Ze is misschien nieuw in de show, maar Eboni is niet nieuw in de televisiewereld. Na haar dagen als openbare verdediger schakelde ze over op het uitzenden van journalistiek als co-host op verschillende netwerken en bracht ze uiteindelijk haar show met de titel Eboni's Docket op Fox News. Deze goed opgeleide huisvrouw vindt het heerlijk om haar kennis te verspreiden op alle platforms waarop ze zich bevindt. Eboni is momenteel gastheer van de late night talkshow State of the Culture op Revolt TV, waarin controversiële onderwerpen in de hiphopcultuur worden besproken. Op dit moment is het misschien nauwkeuriger om haar baan bij RHONY de drukte te noemen.

2 Lekker buikje

Heather Thomson was een castlid van RHONY van seizoen vijf tot zeven en blijft tot op de dag van vandaag in de show verschijnen. Tijdens haar tijd op de show hebben we veel gehoord over haar shapewear-lijn voor dames, Yummie Tummie. Heather stopte in 2015 met haar merk shapewear, activewear en loungewear vanwege een drama met de manager van het bedrijf. Ze zal zich door niets laten tegenhouden, zoals haar slogan van seizoen zes zegt: "Een echte New Yorker deinst nooit terug, en ik ben geen uitzondering. Holla!" Sinds ze op RHONY en Yummie Tummie verscheen, bleef ze bezig met meerdere nevenactiviteiten. Heather is een voedingsmerk begonnen, heeft zich beziggehouden met liefdadigheidswerk en is een merkambassadeur voor Tasc Performance.

1 The Blue Stone Manor

Als je de RHONY-franchise door de jaren heen hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk meer dan bekend met het sierlijke landgoed van Dorinda Medley in de Berkshires. Het legendarische Blue Stone Manor heeft door de seizoenen heen vele drama-gevulde diners en extravagant ingerichte feesten georganiseerd. Sinds kort hebben fans de kans om het beruchte landhuis persoonlijk te zien. Dorina zette haar eigendom in augustus twee weken op Airbnb, zodat mensen het 11.000 vierkante meter grote herenhuis buiten hun woonkamer-tv konden ervaren. Afgezien van het voorbereiden van het landhuis voor gasten, schreef Dorina een memoires met de titel 'Make it Nice'. Die titel lijkt alleen maar passend omdat het fans meteen terugvoert naar haar iconische regel: "Ik heb gekookt, ik heb versierd, ik heb het leuk gemaakt!"

Aanbevolen: