10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds de geboorte van Stormi

Inhoudsopgave:

10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds de geboorte van Stormi
10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds de geboorte van Stormi
Anonim

Op 1 februari 2018 beviel reality-tv-ster en make-upmagnaat Kylie Jenner van haar en Travis Scott's dochter Stormi - en het is veilig om te zeggen dat het leven van de ster sindsdien drastisch is veranderd. Gelukkig voor iedereen die een fan is van Kylie, weerhield het moederschap haar er niet van om haar verschillende zakelijke inspanningen voort te zetten, en de lijst van vandaag laat zien wat Kylie precies heeft gedaan sinds ze moeder is geworden.

Gerelateerd: 10 dingen die Khloe Kardashian heeft gedaan sinds de geboorte van True

Van het uitmaken met haar beste vriendin, het starten van haar eigen huidverzorgingsmerk, tot het verschijnen in een zeer beroemde muziekvideo - blijf scrollen om 10 dingen te ontdekken die Kylie Jenners leven markeerden sinds de geboorte van Stormi!

10 Laten we beginnen met het feit dat Kylie er ongelooflijk uitzag in de "WAP"-muziekvideo van Cardi B en Megan Thee Stallion

Kylie Jenner in WAP
Kylie Jenner in WAP

De lijst aftrappen is het feit dat de reality-tv-ster een cameo had in de knaller "WAP" van 2020 van Cardi B en Megan Thee Stallion. De met sterren bezaaide videoclip bevatte ook andere beroemdheden, zoals zangers Normani en Rosalía, en rappers Mulatto, Sukihana en Rubi Rose. Hierboven is Kylie Jenner te zien op de set van de videoshoot en het lijkt er zeker op dat Kris Jenner ook veel plezier had!

9 Ze was eerder dit jaar ook de artistiek directeur voor make-up tijdens een modeshow van Balmain

Kylie Jenner voor een Balmain Fashion Week
Kylie Jenner voor een Balmain Fashion Week

De volgende op de lijst is het feit dat Kylie Jenner een belangrijke rol speelde in de Balmain voorjaarsmodeshow van 2019 in Parijs. Ja, de reality-tv-ster - die altijd bekend staat om haar ongelooflijke make-uplooks - had de leiding over de make-up van alle modellen, maar helaas, omdat ze ziek werd, kon ze het eigenlijke evenement niet bijwonen - hoewel haar visie het bereikte toch de landingsbaan!

8 Na veel drama stopte Kylie met bevriend zijn met haar oude vriend Jordyn Woods

Kylie Jenner en Jordyn Woods
Kylie Jenner en Jordyn Woods

Laten we verder gaan met het feit dat Kylie Jenner begin 2019 haar vriendschap met oude bestie Jordyn Woods beëindigde vanwege het zeer openbare drama dat Jordyn had met Kylie's zus Khloe Kardashian.

Sindsdien zijn beide dames verder gegaan, maar sindsdien zijn ze niet meer samen gespot - en ze lijken ook niet te communiceren op sociale media!

7 Maar ze verving haar voormalige BFF snel door Anastasia Karanikolaou

Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou
Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou

Zodra Jordyn Woods praktisch uit het leven van Kylie Jenner was verdwenen, begon de reality-tv-ster veel van mijn tijd door te brengen met een andere van haar vrienden - sociale-mediaster Anastasia Karanikolaou. Hoewel de twee al jaren goede vrienden zijn, is het zeker merkbaar dat ze veel dichterbij zijn gekomen sinds het hele Jordyn Woods-drama. En ja, zoals te zien is op de foto's hierboven - de twee dames houden van rockende bijpassende looks!

6 Kylie stond in het middelpunt van een Forbes-controverse

Kylie Jenner voor Forbes magazine
Kylie Jenner voor Forbes magazine

Volgende op de lijst is het hele Forbes Magazine-drama. In 2019 verklaarde het beroemde tijdschrift Kylie Jenner tot self-made miljardair om de claim een jaar later terug te nemen. Yup, in het voorjaar van 2020 maakte het blad bekend dat de make-upmagnaat eigenlijk niet zo rijk is als ze dachten en daar was Kylie zeker niet zo blij mee. De reality-tv-ster geeft tenslotte graag geld uit aan dure dingen - dus het lijdt geen twijfel dat ze er veel van heeft!

5 The Makeup Mogul lanceerde haar eigen huidverzorgingsmerk Kylie Skin in 2019

Kylie Jenner lanceert Kylie Skin
Kylie Jenner lanceert Kylie Skin

Een ander belangrijk ding dat in het leven van Kylie Jenner is gebeurd sinds de geboorte van haar dochter Stormi, is de lancering van haar huidverzorgingsmerk Kylie Skin. Het merk werd gelanceerd op 22 mei 2019 en omvat momenteel gezichtswassingen, vochtinbrengende crèmes, scrubs, lichaamsverzorging en nog veel meer. Hierboven is de reality-tv-ster te zien die het merk promoot.

4 Ze maakte het uit met haar baby, papa Travis Scott in september 2019

Kylie Jenner en Travis Scott
Kylie Jenner en Travis Scott

Als het gaat om het persoonlijke leven van Kylie Jenner, hebben zij en haar baby-papa, rapper Travis Scott, in september 2019 bevestigd dat ze na twee jaar uit elkaar gaan.

Natuurlijk bleven de twee erg in elkaars leven dankzij hun dochter Stormi en op dat moment leek het zeker alsof ze goede vrienden bleven ondanks hun breuk.

3 Maar de exen gingen samen in quarantaine tijdens de COVID-19 Lockdown

Kylie Jenner Travis Scott Stormi
Kylie Jenner Travis Scott Stormi

2020 was zeker voor niemand een makkelijk jaar en dat geldt ook voor beroemdheden. Tijdens de coronavirusvergrendeling besloten Kylie Jenner en Travis Scott samen met hun dochter Stormi in quarantaine te gaan en het lijkt er zeker op dat de twee exen erin zijn geslaagd om hun liefde voor elkaar weer wat op te rakelen. Hoewel er niets is bevestigd, lijken Stormi's ouders zeker op een goede plek te zijn, ongeacht of ze echt een romantische relatie hebben of niet.

2 Zij kondigde - samen met de rest van de familie - aan dat KUWTK ten einde loopt

Kylie Jenner op KUWTK
Kylie Jenner op KUWTK

2020 was absoluut een moeilijk jaar voor iedereen die fan is van de iconische reality-tv-serie Keeping Up with the Kardashians. Een paar maanden geleden kondigde de beroemde familie aan dat de show na 20 seizoenen ten einde loopt, en het is veilig om te zeggen dat de fans over de hele wereld een close-up en persoonlijk kijkje in het leven van Kylie Jenner en haar zussen zullen missen. !

1 En tot slot verwende Kylie haar dochter Stormi - die nu net zo'n Instagram-icoon is als haar moeder

Kylie Jenner en Stormi
Kylie Jenner en Stormi

Het invullen van de lijst is waarschijnlijk de belangrijkste prestatie van Kylie Jenner sinds de geboorte van haar dochter Stormi - een geweldige moeder worden. Iedereen die de ster op sociale media volgt, weet hoe schattig de kleine Stormi is en hoeveel plezier het moeder- en dochterduo altijd lijkt te hebben. Of ze nu bijpassende outfits rocken of samen heerlijke koekjes bakken - deze twee hebben altijd veel plezier!

Aanbevolen: