10 dingen die Kim Kardashian heeft gedaan sinds de geboorte van North West

Inhoudsopgave:

10 dingen die Kim Kardashian heeft gedaan sinds de geboorte van North West
10 dingen die Kim Kardashian heeft gedaan sinds de geboorte van North West
Anonim

Op 15 juni 2013 beviel reality-tv-ster Kim Kardashian van het eerste kind van haar en rapper Kanye West - hun dochter North West. Het is iets meer dan zeven jaar geleden en hoewel Kim Kardashian toen behoorlijk beroemd was, lijdt het geen twijfel dat haar bekendheid de afgelopen jaren nog meer is gegroeid.

De lijst van vandaag werpt een blik op wat de beroemde reality-tv-ster, zakenvrouw en aspirant-advocaat sindsdien heeft gedaan. Van het starten van meerdere bedrijven tot het uitbreiden van haar familie, blijf scrollen om te zien wat Kim K heeft uitgespookt!

10 Laten we beginnen met het feit dat ze veel tijdschriftcovers sierde - en die voor Paper Magazine nogal wat hitte kreeg

Kim Kardashian op de cover van Paper
Kim Kardashian op de cover van Paper

Om de lijst af te trappen is het feit dat Kim Kardashian de afgelopen zeven jaar de covers van tal van beroemde tijdschriften over de hele wereld sierde, maar haar misschien wel meest iconische tijdschriftomslag blijft degene die de ster deed voor Paper's winter uitgave 2014. Voor de iconische cover was het thema 'breek het internet' en zoals de meeste fans zich zullen herinneren - Kim deed dat zeker!

9 In 2014 bracht ze haar immens succesvolle game-smartphonegame Kim Kardashian: Hollywood uit

Kim Kardashian: Hollywood
Kim Kardashian: Hollywood

De volgende op de lijst is het feit dat Kim Kardashian in juni 2014 het mobiele telefoonspel Kim Kardashian Hollywood voor iPhone en Android uitbracht. Sindsdien is de game een behoorlijk succes geweest en hoewel het zeker niet de belangrijkste bron van inkomsten van de reality-tv-ster is, heeft het zeker bijgedragen aan haar huidige nettowaarde van $ 900 miljoen!

8 Kim is van plan advocaat te worden en volgt momenteel een vierjarige rechtenopleiding

Kim Kardashian wordt advocaat
Kim Kardashian wordt advocaat

Iedereen die Kim Kardashian volgt op sociale media weet dat Kim de afgelopen jaren nogal wat inspirerende posts heeft gedeeld. In 2019 werd onthuld dat Kim Kardashian eigenlijk rechten studeerde om te slagen voor het bar-examen en in plaats van rechten te studeren, leest ze de wet en doet ze een vierjarige stage - iets dat mogelijk is in de staat Californië.

Zoals fans van de diva weten, was haar overleden vader Robert Kardashian een zeer succesvolle advocaat en het lijkt erop dat Kim van plan is in zijn voetsporen te treden!

7 In 2015 bracht The Reality Television Star haar iconische emoji-pakket uit, genaamd Kimoji

Kim Kardashian Kimoji
Kim Kardashian Kimoji

Naast het uitbrengen van een supersuccesvol spel voor mobiele telefoons, bracht de reality-tv-ster in 2015 ook haar iconische emoji-pakket uit, genaamd Kimoji. Het pakket bevatte enkele van de meest memorabele gezichten die de diva in de loop der jaren heeft gemaakt en het bevat ook tal van andere afbeeldingen die zeker heel veel Kim Kardashian-gerelateerd zijn!

6 In de afgelopen zeven jaar werd ze vaste klant bij het Met Gala

Kim Kardashian op het Met Gala
Kim Kardashian op het Met Gala

In 2013, toen Kim Kardashian daadwerkelijk zwanger was van haar eerste kind North West, woonde de reality-tv-ster het iconische mode-extravaganza bij dat nu ook bekend staat als het jaarlijkse Met Gala voor de eerste keer. Destijds ging Kim als Kanye West's plus één, maar sindsdien werd de diva zo'n groot mode-icoon dat haar uiterlijk altijd de buzz van het evenement was!

5 In oktober 2016 werd Kim beroofd onder schot in Parijs

Kim Kardashian huilt na roberry
Kim Kardashian huilt na roberry

Iedereen die Kim en haar zussen volgt op sociale media of hun populaire reality-tv-show Keeping Up With the Kardashians bekijkt, weet dat het gezin graag geld uitgeeft aan dure dingen. Helaas bleek het posten op sociale media over hun verblijfplaats behoorlijk gevaarlijk, aangezien Kim Kardashian in oktober 2016 onder schot werd beroofd terwijl ze in Parijs was tijdens de Paris Fashion Week van dat jaar. Gelukkig raakte Kim niet lichamelijk gewond, maar het is een traumatische gebeurtenis die de beroemde ster de rest van haar leven met zich mee zal dragen.

4 In juni 2017 lanceerde The Star haar schoonheidslijn, KKW Beauty, en een paar maanden later haar geurlijn KKW Fragrance

Kim Kardashian kkw schoonheid en geur
Kim Kardashian kkw schoonheid en geur

In juni 2017 lanceerde Kim Kardashian haar zeer populaire schoonheidslijn KKW Beauty en slechts vijf maanden later, in november 2017 lanceerde ze ook haar eigen geurlijn KKW Fragrance.

Sindsdien zijn beide bedrijven van Kim zeer succesvol geweest, maar dat komt zeker niet als een verrassing - de diva is een van de weinige celebs waar fans naar opkijken als het gaat om beauty- en make-uptips!

3 In 2019 - na nogal wat tegenslag - lanceerde Kim de Shapewear Brand Skims

Kim Kardashian shapewear skims
Kim Kardashian shapewear skims

In 2019 besloot de Instagram-koningin om haar bedrijf nog meer uit te breiden en bracht ze het shapewear-merk SKIMS uit - dat in het begin behoorlijk onder vuur lag omdat de oorspronkelijke naam Kimono ervoor was. Kim nam echter alle reacties op, gaf toe dat ze ongelijk had en leerde zelfs heel veel van de hele ervaring. Vandaag de dag is SKIMS weer een van de succesvolle bedrijven van Kim Kardashian!

2 Na de geboorte van North kreeg ze nog drie kinderen

Kim Kardashian noord chicago heilige psalm
Kim Kardashian noord chicago heilige psalm

Een van Kim Kardashian's grootste prestaties sinds de geboorte van North West is dat ze haar gezin ook uitbreidde met nog drie kinderen. In 2015 beviel Kim van haar en van Kanye's zoon Saint en haar jongste twee kinderen - Chicago geboren in 2018 en Psalm geboren in 2019 - werden geboren via draagmoederschap. Op de schattige foto hierboven is de reality-tv-ster die absoluut een coole moeder is, met alle vier te zien!

1 En als laatste kondigde Kim dit jaar aan dat KUWTK ten einde loopt

Kim Kardashian Op de hoogte blijven van de Kardashians
Kim Kardashian Op de hoogte blijven van de Kardashians

Om de lijst compleet te maken, is het feit dat Kim Kardashian in september 2020 - samen met de rest van haar familie - aankondigde dat de cult-reality-tv-show Keeping Up With the Kardashians afloopt na het 20e seizoen dat uitgezonden begin 2021. Hoewel dit voor veel fans van Kim een harde pil kan zijn om te slikken, lijdt het geen twijfel dat de ster ook zonder de show in de schijnwerpers zal blijven staan!

Aanbevolen: