10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds haar breuk met Tyga

Inhoudsopgave:

10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds haar breuk met Tyga
10 dingen die Kylie Jenner heeft gedaan sinds haar breuk met Tyga
Anonim

In 2011 ontmoette een 14-jarige Kylie Jenner rapper Tyga op het Sweet Sixteen-verjaardagsfeestje van haar zus Kendall en drie jaar later ging het gerucht dat de twee aan het daten waren. Op het moment dat Kylie 17 was, wachtte het paar om hun relatie te bevestigen, maar uiteindelijk werd het duidelijk dat de twee meer zijn dan alleen vrienden.

Na een knipperlichtrelatie te hebben gehad, ging het paar in maart 2017 eindelijk uit elkaar, en deze lijst werpt een blik op alles wat Kylie daarna deed. Van het krijgen van een dochter tot het starten van een virale meme - blijf scrollen om te zien wat Kylie Jenner heeft uitgespookt sinds het voorjaar van 2017!

10 Laten we beginnen met het feit dat Kylie met Travis Scott aan het daten was

De lijst aftrappen is het feit dat kort nadat Kylie en Tyga uit elkaar gingen, de beroemde reality-tv-ster begon te daten met een andere populaire rapper - Travis Scott. Het paar begon te daten nadat ze in 2017 samen tijd hadden doorgebracht op Coachella en in april van dat jaar werden ze al vaak samen gespot. Helaas ging het paar in oktober 2019 uit elkaar, maar ze bleven goede vrienden en zijn co-ouders.

9 En in 2018 beviel ze van hun dochter Stormi

In februari 2018 beviel Kylie Jenner van haar en Travis' dochter Stormi - en sindsdien bloeit Kylie op in de rol van een van de coolste moeders van beroemdheden. Fans zijn vaak getuige van Kylie's relatie met Stormi op sociale media, en het lijdt geen twijfel dat de tweejarige op een dag zelf een grote ster zal worden!

8 De ster stond op de cover van Forbes Magazine

Volgende op de lijst is het feit dat Kylie de cover sierde van het augustusnummer van 2018 van Forbes Magazine.

Het is geen geheim dat de reality-tv-ster graag haar geld uitgeeft - wat betekent dat ze er zeker veel van verdient, en hoewel Forbes haar de jongste zelfgemaakte miljardair heeft genoemd, omdat ze dat uiteindelijk terugnamen en laat haar van de lijst van miljardairs vallen!

7 Kylie verbrak alle banden met haar voormalige BFF Jordyn Woods

Begin 2019 gingen de Kardashian-Jenners door het beruchte Khloe-Tristan-Jordyn-fraudeschandaal en het resulteerde erin dat Kylie schijnbaar alle banden met haar voormalige beste vriend Jordyn Woods verbrak. Sindsdien is Kylie vaker omgegaan met Anastasia Karanikolaou, terwijl Jordyn Woods ook verder is gegaan. Momenteel lijken de twee dames geen contact te hebben.

6 Haar reality-tv-show Life Of Kylie ging in première

In de zomer van 2017 ging Kylie Jenners eigen reality-tv-show, Life Of Kylie, in première op E!. Helaas werd in september de show - die ons een kijkje achter de schermen van het maken van Kylie's make-uplijn moest laten zien en Kylie in een ander licht zou laten zien - al geannuleerd. Na het annuleren van de show bleef Kylie de hoofdrol spelen in Keeping Up With The Kardashians.

5 Kylie was de artistiek directeur voor make-up voor een Balmain-show

De volgende op de lijst is het feit dat Kylie de artistiek directeur was voor make-up voor de Balmain catwalkshow in het voorjaar van 2020 tijdens Paris Fashion Week. Terwijl Kylie de leiding had over alles wat met make-up voor de show te maken had, kon de reality-televisie de eigenlijke show niet halen omdat ze een ernstig geval van een streptokokken- en stafylokokbesmetting in haar keel had.

4 De ster gaf ons de iconische "Rise And Shine"-uitvoering

Laten we verder gaan met een van Kylie's meest meme-waardige momenten - haar iconische uitvoering van "Rise and Shine". Het moment is ontstaan uit een van Kylie's youtube-video's waarin de ster de kleine Stormi's kamer in de Kylie Cosmetic-kantoren binnenkomt en haar dochter wakker maakt door de lijn te zingen.

Het moment werd zo viraal dat het resulteerde in tal van memes, merch en remixes! Het zien van deze kant van Kylie maakte de ster zeker herkenbaarder.

3 Kylie verkocht een belang van 51 procent in Kylie Cosmetics

Een ander belangrijk moment in het leven van Kylie Jenner is de verkoop van een belang van 51 procent in Kylie Cosmetics aan Coty. De ster - die altijd bekend stond om haar absoluut verbluffende make-up - verkocht de inzet voor $ 600 miljoen. Naast Kylie Cosmetics is Coty eigenaar van andere bekende merken zoals Covergirl, OPI, Rimmel, GHD en Clairol. Kylie's bedrijf, dat in 2014 werd opgericht, is in de loop der jaren zeker indrukwekkend gegroeid.

2 The Reality Television Star maakte een cameo in Ocean's 8

De volgende op de lijst is het feit dat de ster een cameo had in de overvalkomedie Ocean's 8 van 2018. De film - met in de hoofdrollen Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna en Helena Bonham Carter - heeft tal van beroemde cameo's zoals Anna Wintour, Zayn Malik, Katie Holmes, Serena Williams, Kim Kardashian West, Adriana Lima, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lily Aldridge, Hailey Baldwin, Sofia Richie, Heidi Klum en natuurlijk - Kylie Jenner

1 En tot slot speelde ze in de muziekvideo voor Cardi B en Megan Thee Stallion's "WAP"

Om de lijst compleet te maken, is het feit dat Kylie Jenner ook een cameo maakte in Cardi B en Megan Thee Stallion 2020-hit "WAP". De muziekvideo ging op 6 augustus in première op YouTube en heeft momenteel 291 miljoen views op het platform. "WAP" is de 11e muziekvideo waarin Kylie Jenner verscheen!

Aanbevolen: