Hier is hoe de stijl van Miley Cyrus is geëvolueerd

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de stijl van Miley Cyrus is geëvolueerd
Hier is hoe de stijl van Miley Cyrus is geëvolueerd
Anonim

Toen Miley Cyrus in 2006 beroemd werd als Hannah Montana, kon niemand voorspellen dat de muzikant zo'n ongelooflijk succesvolle carrière zou hebben. Sinds haar doorbraak heeft Miley veel geweldige momenten in de muziekgeschiedenis gehad en het lijdt geen twijfel dat ze ook veel is veranderd.

De lijst van vandaag werpt een blik op de stijl van Miley Cyrus - in het bijzonder hoeveel deze is geëvolueerd sinds haar Disney Channel-dagen. Van lange tunieken tot op de jaren 80 geïnspireerde mode, blijf scrollen om de stijltransformatie van Miley Cyrus door de jaren heen te zien!

10 Laten we beginnen met Miley in 2007, toen het dragen van lange shirts een must was

In 2016 ging de sitcom Hannah Montana in première op Disney Channel en het was veilig om te zeggen dat Miley Cyrus, die Miley/Hannah speelde in de show, snel een groot mode-icoon zou worden. Destijds rockte Miley onschuldige tieneroutfits die populair waren in de jaren 2000 - zoals tuniektopjes over jeans gecombineerd met weelderig krullend haar.

9 Tegen het einde van de jaren 2000 was Miley helemaal bezig met het stapelen van tonnen sieraden

Toen het decennium ten einde liep, was Miley Cyrus in haar "Party in the U. S. A." tijdperk dat vaak veel stevige gelaagde sieraden en iets scherpere outfits omvatte. Destijds werd de muzikant en actrice nog steeds beschouwd als een onschuldige tienerster, maar fans hebben zeker gemerkt dat Miley's uiterlijk elke dag brutaler en brutaler werd.

8 En toen ontdekte Miley ook haar liefde voor dramatische leren outfits

Zodra Miley's derde studioalbum Can't Be Tamed uitkwam in de zomer van 2010 - het is veilig om te zeggen dat iedereen wist dat de jonge ster afscheid probeert te nemen van haar onschuldige Disney Channel-imago.

Ja, de nieuwe Miley schudde veel edgy zwartleren outfits die zeker veel meer huid onthulden dan haar eerdere uiterlijk!

7 2012 was veel rommelige broodjes en Daisy Dukes

Tegen 2012 was het veilig om te zeggen dat iedereen wist dat Miley Cyrus niet getemd kan worden, aangezien de ster langzaam haar eigen stijl vond en onbeschaamd meer onthullende kleding droeg. Een look die Miley in 2012 behoorlijk rockte, was een paar superkorte spijkerbroeken in combinatie met haar kenmerkende topknot - zoals te zien is op de foto's hierboven!

6 In The 'Bangerz' wiegde Miley met kort haar en een aantal zeer funky outfits

Als mensen denken aan de transformatie van Miley Cyrus door de jaren heen, denken de meesten meteen aan haar Bangerz-tijdperk, want dat was een periode die ons enkele van Miley's meest memorabele looks gaf. Zoals te zien is op de foto's hierboven, besloot ze in 2013, toen ze haar vierde studioalbum uitbracht Bangerz Miley, ook haar haar superkort te knippen en te dragen wat ze maar wil - zelfs als het iets controversiëler is!

5 En net toen fans dachten dat Miley's uiterlijk niet gekker kon worden, deden ze dat wel

Net toen de wereld dacht dat het uiterlijk van Miley Cyrus niet gekker kon worden, besloot de muzikant om haar vijfde studioalbum getiteld Miley Cyrus & Her Dead Petz uit te brengen en daarmee werd haar uiterlijk nog extremer. Eerlijk gezegd, hoewel Miley's outfits destijds misschien niet ieders kopje thee waren, v alt niet te ontkennen dat de muzikant een aantal behoorlijk unieke combinaties heeft gemaakt!

4 Tegen 2017 heeft de muzikant haar stijl veel afgezwakt

In 2017 bracht Miley nog een album uit - haar zes studioalbum getiteld Younger Now - en opnieuw besloot de muzikant haar stijl opnieuw uit te vinden.

Nu wiegde Miley meer afgezwakte maar nog steeds erg coole outfits zoals die op de foto's hierboven te zien zijn. Wat haar haar betreft, Miley's wortels waren destijds erg prominent, maar de muzikant omarmde ze volledig!

3 en een jaar later zouden sommigen zelfs zeggen dat Miley haar innerlijke glamourkoningin vond

Het is veilig om te zeggen dat in 2018 velen geschokt waren toen ze zagen dat Miley ineens werd gespot in nogal glamoureuze outfits - op het podium of onderweg. Ja, de voormalige Disney Channel-ster heeft zeker bewezen dat ze glamour kan toveren, maar hoewel de outfits haar geweldig staan, besloot Miley niet te lang vast te houden aan deze stijl!

2 Maar sindsdien is Miley langzaam aan het ploeteren in klassieke rockstijlen

In 2019 was het al duidelijk dat Miley Cyrus heeft besloten om rock 'n' roll een groot deel van haar leven te laten worden - en dat maakte ze zeker duidelijk met haar outfits. De voormalige Disney Channel-ster ging terug naar veel leer en stevige sieraden - deze keer ging de ger-stijl echter langzaam in een zeer op de jaren 80 geïnspireerde richting.

1 En vandaag is de mode (en muziek) van de muzikant zeker erg geïnspireerd door de jaren 80-rocker-chic

Nowadays Miley - die in 2020 haar zevende studioalbum Plastic Hearts uitbracht - is absoluut een rockchick. Voor haar muziekvideo's en optredens lijkt de voormalige Disney Channel-ster veel inspiratie te vinden in de jaren 80, en hoewel we niet weten hoe lang ze zich aan deze stijl zal houden, is het absoluut erg leuk om te zien hoe de muzikant mode ontdekt!

Aanbevolen: