Hoe Drew Barrymore is geëvolueerd uit haar kindersterrendagen

Inhoudsopgave:

Hoe Drew Barrymore is geëvolueerd uit haar kindersterrendagen
Hoe Drew Barrymore is geëvolueerd uit haar kindersterrendagen
Anonim

Drew Barrymore is een van de weinige kindacteurs die nog steeds sterk zijn, jaren nadat ze beroemd werden. De wereld ontmoette Barrymore voor het eerst in haar volledige element in de door Steven Spielberg geregisseerde E. T. the Extra-Terrestrial, waar ze de rol speelde van Gertie Taylor, Elliott (Henry Thomas) en Michael's (Robert MacNaughton) jongste broer of zus.

Gevraagd hoe het was om met Steven Spielberg te werken, vertelde een zevenjarige Barrymore aan Entertainment Tonight: Het was echt leuk en ik vond het leuk om aan E. T. Barrymore wilde toen al graag meer films maken, in ieder geval om de familietraditie levend te houden. Sindsdien is er veel leven gebeurd, en hier is een samenvatting van hoeveel ze is geëvolueerd.

9 Een neerwaartse spiraal

In het begin was Barrymore de schattige zevenjarige die beroemd werd in E. T. Toen ze negen werd, ging het echter anders. Barrymore proefde voor het eerst alcohol en genoot van de fles. Haar eerste drankje, zei ze, was zo'n eng gevoel, maar het bood een ontsnapping uit de realiteit waarin ze leefde. Op 11-jarige leeftijd begon Barrymore drugs te gebruiken onder invloed van mensen waarvan ze dacht dat ze op dat moment vrienden waren.

8 Leven in een psychiatrisch ziekenhuis

Toen ze 13 was, plaatste Drew Barrymore's moeder haar op een plek die ze beschrijft als een 'volledige psychiatrische afdeling'. Je kon daar niet rommelen, en als je dat deed, zou je op een brancard worden gelegd vastgebonden en vastgebonden”, zei Barrymore over de instelling. Barrymore onthulde in een interview met Howard Stern hoe rebels ze in die periode was, in de mate dat ze de meisjes tegen de instelling verzamelde. Hoewel ze eerst een hekel had aan de plek, was ze, toen ze wegging, de meest nederige die ze ooit was geweest.

7 Emancipatie van haar moeder

Toen Barrymore 14 was, had ze een date in de rechtbank met haar moeder, waar ze besloot zichzelf legaal te bevrijden. Ze woonde ook twee maanden bij David Crosby en mocht met zijn band op tournee. Dit was nadat ze anderhalf jaar in de psychiatrische instelling had doorgebracht. Barrymore dankt de instelling voor haar hulp bij het emancipatieprogramma en voor het feit dat ze haar een eigen start heeft gegeven.

6 De verslavingscyclus doorbreken

Barrymore groeide op met een verslaving om haar heen. Tot op zekere hoogte vond ze het normaal. Degenen om haar heen die worstelden met verslaving waren niet alleen vrienden, maar ook familie. Drews moeder moest haar vader het huis uit schoppen vanwege zijn drugsverslaving. Barrymore had het geluk drugs snel uit haar systeem te krijgen, maar haar reis is iets wat ze onorthodox noemt.

5 Meer films maken

Na de kleine Gertie te hebben gespeeld, zijn de rollen van Barrymore in de loop der jaren geëvolueerd. Ze speelde een tijdje tienerrebellen en stapte over naar moederrollen toen ze veel ouder werd. In zekere zin heeft ze de acteererfenis van de familie hoog gehouden. Het geluk had dat ze een aantal solide vriendschappen zou sluiten in de industrie, waarvan de meest opvallende die is die ze heeft met Adam Sandler, met wie ze veel films heeft gemaakt. Barrymore zat ook aan de ontvangende kant van een romcom-fanvete met Jennifer Aniston.

4 Trouwen en scheiden

Barrymore is driemaal getrouwd. Haar eerste verbintenis met Jeremy Thomas was in 1994 en duurde slechts twee maanden. Zes jaar later zou Barrymore trouwen met komiek Tom Greene. Daarvoor was Barrymore verliefd op Green. "Ik mag hem omdat ik zijn gevoel voor humor heb", vertelde Barrymore aan 60 Minutes Australia. Zij en Green scheidden in 2002, en pas tien jaar later besloot Barrymore opnieuw te trouwen. Dit keer naar Will Kopelman. Hoewel ze echt wilde dat het zou werken, lukte het niet.

3 Ouder worden

Barrymore, verwijzend naar het soort opvoeding dat ze ontving, zei over haar moeder: Ik denk dat ze een monster heeft gecreëerd. Dit was haar monster.” Als het ging om het opvoeden van haar eigen kinderen, ging ze de tegenovergestelde kant op. Barrymore heeft twee kinderen, beide uit haar derde huwelijk. Olive Barrymore Kopelman werd geboren in 2012, terwijl Frankie Barrymore Kopelman werd geboren in 2014. Barrymore houdt haar kinderen weg van sociale media en heeft een geweldige stiefmoeder voor hen gevonden in de nieuwe partner van Kopelman.

2 Een productiebedrijf runnen

In 1995 richtte Barrymore samen met Nancy Juvonen Flower Films op. Het productiebedrijf heeft ons een aantal van onze favoriete films gebracht, waaronder How to Be Single uit 2016, met Dakota Johnson en Rebel Wilson, He's Just Not That Into You, 50 First Dates en Never Been Kissed. Op televisie heeft Flower Films de hand gehad in shows als Choose or Lose Presents: The Best Place To Start, Tough Love Couples en de eigen talkshow van Drew Barrymore.

1 Een talkshow hosten

Barrymore heeft naam gemaakt als actrice. Wat niemand zag aankomen, was haar overstap naar televisie die goed werd ontvangen. De Drew Barrymore Show is sinds 2020 in syndicatie en heeft tot nu toe twee seizoenen geleid. Tijdens de show bespreekt Barrymore alles, van het ouderschap tot de lessen die ze over het leven heeft geleerd. Het meest opvallend was echter haar hereniging met ex Tom Green na vijftien jaar uit elkaar.

Aanbevolen: