10 van Beyonce's grootste carrièreprestaties

Inhoudsopgave:

10 van Beyonce's grootste carrièreprestaties
10 van Beyonce's grootste carrièreprestaties
Anonim

Als het gaat om supersuccesvolle vrouwelijke muzikanten, denk je meteen aan Beyoncé De ster werd eind jaren '90 beroemd als lid van de meidengroep Destiny's Child en sindsdien is Beyoncé niet te stoppen. Tegenwoordig is de diva een van de rijkste, meest succesvolle en invloedrijkste celebs ter wereld - en samen met haar man Jay-Z vormt ze een van 's werelds populairste powerkoppels.

Van het winnen van 24 Grammy Awards tot het regisseren van vier films - de lijst van vandaag geeft een overzicht van de grootste prestaties van Beyoncé, dus blijf scrollen om erachter te komen wat ze precies zijn!

10 Ze begon haar carrière als lid van een van de grootste meidengroepen aller tijden

De aftrap is het feit dat Beyoncé lid was van Destiny's Child - een van de grootste meidengroepen in de geschiedenis. De groep werd beroemd in 1998 en nadat hun debuutsingle "No, No, No" werd uitgebracht en in de late jaren 90 en vroege jaren 2000, was geen enkele groep zo groot als Destiny's Child. Hoewel Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams sinds 2006 een pauze hebben genomen, kunnen fans gerust zeggen dat de fans hopen dat de dames op een dag besluiten zich weer te herenigen!

9 En toen had Beyoncé een van de meest succesvolle solocarrières in de muziekgeschiedenis

Beyoncé begon in 2003 aan een solocarrière met haar debuut solo-album Dangerously in Love, en hoewel ze zich daarna kort heeft herenigd met Destiny's Child, kunnen we gerust stellen dat de solocarrière van Beyoncé een van de meest succesvolle is in geschiedenis. Natuurlijk - Michael Jackson, Justin Timberlake en Harry Styles zijn allemaal erg succesvol geworden na het verlaten van hun groepen, maar Beyoncé is absoluut de enige vrouwelijke muzikant die we kunnen bedenken met zo'n onberispelijke solocarrière!

8 In 2016 lanceerde Beyoncé haar Athleisure-kledinglijn Ivy Park

De volgende op de lijst is het feit dat Beyoncé's activewear-lijn Ivy Park in 2016 werd gelanceerd als onderdeel van de samenwerking van de ster met de Britse retailer Topshop.

Sindsdien is Ivy Park behoorlijk geëvolueerd en vandaag is Beyoncé een creatieve partner van Adidas waar ze de populaire athleisure-lijn verder heeft ontwikkeld!

7 In de loop van haar solocarrière heeft Beyoncé zes albums uitgebracht

Zoals eerder vermeld, is Beyoncé een van de meest succesvolle artiesten van haar generatie en in de loop van haar carrière heeft ze zes studioalbums uitgebracht - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) en Limonade (2016). Naast deze zes bracht Beyoncé in 2019 ook een soundtrackalbum uit voor de Disney live-action film The Lion King getiteld The Lion King: The Gift.

6 De diva speelde ook in een groot aantal blockbusters zoals 'Austin Powers in Goldmember', 'Dreamgirls' en 'The Lion King'

Het is veilig om te zeggen dat bijna alle beroemde muzikanten uiteindelijk ook Hollywood gaan verkennen - en Beyonce is zeker niet anders. In de loop van haar carrière heeft de ster ook in nogal wat films gespeeld en haar beroemdste zijn ongetwijfeld Austin Powers in Goldmember (2002), The Fighting Temptations (2003), The Pink Panther (2006), Dreamgirls (2006), Geobsedeerd (2009) en The Lion King (2019).

5 En ze regisseerde zelfs vier films - de meest recente is 'Black is King'

Beyoncé speelde niet alleen in films, maar heeft ook de wereld van regisseren verkend en gedurende haar hele carrière regisseerde ze voor films. Fans van de diva weten waarschijnlijk al welke ze zouden noemen, aangezien Beyoncé ze meestal naast haar albums zou laten vallen. De films die Beyoncé regisseerde zijn Life Is But a Dream (2013), Beyoncé: Lemonade (2016), Homecoming (2019) en meest recentelijk - Black is King (2020).

4 Beyoncé werkte samen met tal van beroemde artiesten zoals Shakira, Lady Gaga en Coldplay

Aangezien Beyoncé al meer dan twee decennia een succesvolle muzikant is, is het zeker geen verrassing dat de diva in de loop van haar carrière heeft samengewerkt met tal van andere beroemde muzikanten.

Sommige van haar meest memorabele samenwerkingen zijn met sterren als Jay-Z, Lady Gaga, Coldplay Ed Sheeran, Nicki Minaj, Kendrick Lamar, The Weeknd, Megan Thee Stallion, Justin Timberlake, Drake, Alicia Keys, Usher, Sean Paul, en nog veel meer.

3 De muzikant trad op tijdens de Superbowl Half Time Show in 2013

Iedereen weet dat optreden tijdens de halftimeshow van de Super Bowl absoluut een grote eer is en in 2013 deed Beyoncé precies dat. De diva was de headliner van de show en tot verbazing van veel van haar fans nodigde ze Kelly Rowland en Michelle Williams uit om enkele nummers met haar op te treden. Beyoncé gaf iedereen een ongelooflijke show en ze speelde enkele van haar grootste hits zoals "Crazy in Love", "Single Ladies (Put a Ring on It)" en "Halo".

2 Beyoncé heeft fans over de hele wereld beïnvloed met haar modestijl

Beyoncé ging van een tienermuzikant in de late jaren 90 naar een van de grootste baasdames in de industrie in de komende twee decennia, en hoewel haar muziek altijd in de schijnwerpers heeft gestaan, is het ook veilig om te zeggen dat fans altijd bewonderde de muzikale stijl. In de loop van haar carrière heeft Beyoncé ons een aantal zeer gedenkwaardige outfits gegeven en ze is zeker nog steeds een van de meest stijlvolle muzikanten in de industrie.

1 En tot slot, Beyoncé was genomineerd voor 79 Grammy Awards en won 24 keer

Zoals eerder vermeld, is Beyoncé een totale baas en voor iedereen die nog niet overtuigd is, is hier een leuk feit: Beyoncé is 79 keer genomineerd voor een Grammy Award en daarvan won ze 24 keer. Hiermee is Beyoncé zeker een van de weinige muzikanten die kunnen opscheppen over zulke hoge aantallen - en het is veilig om te zeggen dat Beyoncé nog genoeg tijd heeft om ze te verhogen!

Aanbevolen: