10 van de grootste carrièreprestaties van Britney Spears

Inhoudsopgave:

10 van de grootste carrièreprestaties van Britney Spears
10 van de grootste carrièreprestaties van Britney Spears
Anonim

Sinds haar debuutalbum …Baby One More Time in 1999 werd uitgebracht, bedient Britney Spears ons met geweldige liedjes, geweldige, zeer gechoreografeerde uitvoeringen en muziekvideo's die we 24/7 op repeat hadden staan.

Met zes 1-albums in de Billboard 200-hitlijst en vier 1-nummers in de Billboard Hot 100, wordt Britney Spears beschouwd als een van de bestverkochte en meest succesvolle zangeressen ooit.

Haar carrière had, net als haar persoonlijke leven, veel ups en downs, maar in dit artikel blijven we aan de positieve kant, dus we zullen ons concentreren op enkele van Britney Spears' grootste carrièreprestaties!

10 'Baby One More Time' is een van de bestverkochte albums ooit

Britney Spears' debuutalbum …Baby One More Time werd uitgebracht in 1999 en het was een enorm succes. Toegegeven, de critici van toen waren er niet zo verbaasd over - het album kreeg overwegend gemengde recensies - maar het publiek vond het geweldig.. Van. Baby One More Time werden wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en werd het een van de best verkochte albums ooit.

9 De single "…Baby One More Time" werd 1 in elk land waar het in de hitparade stond

Met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren, Britney's debuutsingle,.. Baby One More Time, werd een van de best verkochte nummers aller tijden. Niet alleen dat, het nummer werd ook nummer één in elk land waarin het in de hitparade stond - dat zijn meer dan twintig 1's. En natuurlijk moeten we vermelden hoe iconisch die videoclip was. Het was en is zeker een van de meest memorabele video's in de popmuziek.

8 Ze won de Michael Jackson Video Vanguard Award van MTV

MTV's Michael Jackson Video Vanguard Award wordt uitgereikt aan artiesten met buitengewone prestaties in hun carrière, aan degenen die de popcultuur sterk hebben beïnvloed, artiesten zoals David Bowie, Madonna en Beyoncé. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat MTV Britney er ook mee heeft beloond. Haar iconische optredens en interessante muziekvideo's hebben zeker een impact gehad op deze prijs.

7 Ze kreeg zelfs haar eigen vakantie

Om Britney Spears te vieren en te eren en de impact die haar concertresidentie Britney: Piece of Me in Las Vegas achterliet, gaf Caesars Entertainment onze Princess of Pop een symbolische sleutel tot de Las Vegas Strip, evenals haar op vakantie - Britney Day (5 november 2014). Maar als je het ons vraagt, zou elke dag een Britney-dag moeten zijn!

6 Ze speelde in een tienerdrama 'Crossroads' uit 2002

Crossroads is een tienerdrama uit 2002 dat drie jeugdvrienden volgt terwijl ze op roadtrip gaan en hun vriendschap herbouwen nadat ze uit elkaar zijn gedreven.

De film is geschreven door Shonda Rhimes en de hoofdrollen worden gespeeld door Britney Spears, Zoe Saldana en Taryn Manning. En hoewel critici de film niet voelden, vonden haar fans hem geweldig.

5 Haar album 'Blackout' is toegevoegd aan de muziekbibliotheek van de Rock and Roll Hall Of Fame

Britney's album Blackout uit 2007 was niet alleen een veelgeprezen meesterwerk, maar het was ook een commercieel succes - er werden meer dan een miljoen exemplaren van verkocht in de VS. Daarnaast werd Blackout ook toegevoegd aan de muziekbibliotheek en archieven van de Rock and Roll Hall of Fame, wat "de meest uitgebreide opslagplaats is van materiaal met betrekking tot de geschiedenis van rock and roll".

4 Ze had een succesvolle comeback na een storing

Over Blackout gesproken, kunnen we even de tijd nemen om te erkennen hoe Britney in staat was om zo'n goed album uit te brengen en een sterke comeback te maken na alles wat ze heeft meegemaakt. Het album, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht, wordt vaak als een van haar beste beschouwd.

3 Britney heeft haar eigen zeer succesvolle lijn van geuren

In 2004 werkte Britney Spears samen met Elizabeth Arden en bedacht ze haar eigen geurlijn. Onnodig te zeggen dat haar parfumbedrijf een geweldige zet was - het bracht wereldwijd meer dan $ 1,5 miljard op. Haar eerste parfum, "Curious", had meer dan 500 miljoen flesjes verkocht, waardoor het een van de best verkochte parfums van beroemdheden ooit is.

2 Haar VMA-prestaties uit 2001 blijven iconisch

Gedurende haar hele carrière heeft Britney ons altijd geweldige optredens gegeven. Een van haar meest memorabele en zeker een hoogtepunt in haar carrière is van de MTV VMA's van 2001, waar ze "I'm a Slave 4 U" uitvoerde terwijl ze een gigantische albino-slang droeg.

De slang, die trouwens Banana heette, werd meteen een hit en heeft zelfs een Tumblr-pagina.

1 Jongste artiest die een ster krijgt op de Hollywood Walk of Fame

Een ster krijgen op de Hollywood Walk of Fame is een belangrijke prestatie en carrièredoel voor elke beroemdheid. In tegenstelling tot veel beroemdheden die jaren moesten wachten om hun ster te krijgen, kreeg Britney het vrij vroeg in haar carrière, toen ze 21 jaar oud was - slechts 5 jaar nadat haar debuutsingle uitkwam - waardoor ze de jongste zangeres was die een eigen ster kreeg. Ongelooflijk!

Aanbevolen: