Dit is wat de sterren zeggen over Ariana Grande als coach op 'The Voice

Inhoudsopgave:

Dit is wat de sterren zeggen over Ariana Grande als coach op 'The Voice
Dit is wat de sterren zeggen over Ariana Grande als coach op 'The Voice
Anonim

De Grammy-winnende zangeres, Ariana Grande, is de laatste tijd nogal een drukke dame geweest met een nieuw album, een bruiloft om te plannen en nu een stint op De Stem . De begaafde artiest, die een enorme aanhang heeft, gaat zeker dingen veranderen voor seizoen 21 van de talentenjacht! Eind maart, op een informele dag, kregen fans van Grande de verrassing van hun leven, toen de zangeres op typische millennial-manier de aankondiging op haar Instagram-account liet vallen en zei: "Verrassing !!! Ik ben meer dan opgewonden, vereerd, opgewonden om volgend seizoen bij @kellyclarkson @johnlegend @blakeshelton te komen ~ seizoen 21 van @nbcthevoice! @nickjonas we zullen je missen."

De nieuwe superster-jury vervangt Nick Jonas in de show en de juryleden van The Voice zijn klaar voor een nieuwe competitie. Dus, hoe denken de andere artiesten over het verwelkomen van de getalenteerde popster die miljoenen Arianators heeft die haar steunen?

10 Kelly Clarkson is voorbereid

De succesvolle winnaar van American Idol, die ons lang geleden versteld deed staan, vertelde onlangs over de nieuwe baan van Grande. Ook als presentatrice van haar eigen talkshow, The Kelly Clarkson Show, werkt de zangeres en coach goed onder druk.

In een recente aflevering van haar show maakte ze echter een opmerking over de casting van Ariana Grande. Nadat een publiekslid was gevraagd om zijn talent te laten zien en wat Stevie Wonder te zingen, dwong de bescheiden artiest hem om auditie te doen voor de show, maar op één voorwaarde: dat hij haar selecteert en niet de "34 + 35" zangeres.

9 Clarkson weet dat er concurrentie zal zijn

Als je een fervent kijker van The Voice bent, weet je misschien al dat Clarkson een behoorlijk gevoel voor humor heeft en alles draait om de sorrynotsorrys.

Nadat ze de getalenteerde man in The Kelly Clarkson Show had aangemoedigd om auditie te doen en deel uit te maken van haar team, was Clarkson niet verlegen om te zeggen: "En als je Ariana Grande kiest, zal ik je een… … want ze is absoluut mijn grootste competitie volgend seizoen." Dat is een pittige Clarkson!

Als iemand weet wat competitie is, is het zeker het American Idol-aluin!

8 Blake Shelton maakt zich geen zorgen

Blake Shelton, de regerende winnende coach van The Voice, heeft zich zeker uitgesproken over Grande die zich bij de draaiende rode stoelen voegt!

Voordat hij een kans waagde op Grande en misschien een overwinning van hem zou stelen, maakte hij een opmerking over Nick Jonas in een People-interview en zei: "Nick is de gemakkelijkste coach die ik ooit heb verslagen in 20 seizoenen van deze show." In de hoop de 8e overwinning aan zijn naam toe te voegen, is de countryzanger verheugd dat de nieuwkomer zich bij hem voegt, zodat hij iemand anders heeft - naast Nick Jonas - om te verslaan. "Ik ben opgewonden dat Ariana meedoet aan de show, want het is iemand die nieuw voor mij is om te verslaan", zei hij.

7 Shelton heeft al vertrouwen

Het nieuws dat Grande zich bij het team voegde, bracht haar trouwe fans in paniek, maar voelde Shelton dat ook?

De countryster lijkt niet antsy, nerveus of bezorgd dat het enorme talent dit najaar zijn 'concurrent' zal zijn. Zijn zelfvertrouwen lijkt in ieder geval iets te zijn toegenomen.

In een virtueel interview met ET zei Shelton, nadat hij Jonas had geplaagd: "Ik denk dat ze een uitdaging zou kunnen zijn." De felle (en grappige) concurrent ging verder door gekscherend te zeggen: "Ik kijk er echter naar uit om haar te verslaan."

6 Clarkson's liefdevolle gedachten

Er zullen geen catfights of dilemma's zijn tussen Clarkson en Grande!

Hoewel Clarkson klaarblijkelijk graag seizoen 21 van haar zou winnen, zal ze niet veranderen wie ze is. De zangeres en schrijver plaatste een hartverwarmende tweet en deelde haar lieve gevoelens over hoe opgewonden ze is om een andere vrouw te zien toetreden tot het panel. En in The Kelly Clarkson Show sprak ze openlijk over het nieuws dat Grande-fans brainstormen over een manier om dicht bij hun idool te komen. Over toen haar werd verteld wie Jonas zou vervangen, zei Clarkson: "Ze zeiden dat ze zich aanmeldde, ik had zoiets van 'We gaan allemaal verliezen'. Ik hou echter van haar. Ik ben er opgewonden over."

5 John Legend voelt zich optimistisch

De altijd zo nederige John Legend, die de stem van een engel heeft, sprak ook over Grande die binnenkort naast hem in een draaiende stoel zal zitten.

Terwijl Grande-fans meteen fans werden van de NBC-show, deelde Legend hetzelfde enthousiasme. De 42-jarige, die ook miljoenen bewonderende fans heeft, kan volgens People niet wachten om te zien wat Grande toevoegt aan seizoen 21. Met duidelijke opwinding zei de legendarische zanger: "Een deel van de charme van de show is dat we de dingen spannend houden en verschillende coaches inschakelen die een nieuwe smaak aan de mix zullen toevoegen."

4 Legend gelooft in haar talent

Terwijl Shelton Legend bleef porren over hoe hij hem talloze keren had verslagen, was Legend meer bezorgd over het delen van vriendelijke en bemoedigende woorden over de mede-entertainer die zich onlangs bij de show had aangemeld.

Legend vertelde verslaggevers: "Ariana is een van de meest begaafde artiesten in onze branche van vandaag. Ze is een enorme artiest met geweldige vocale vaardigheden. Ik denk dat zoveel van onze fans echt van haar houden, en ik denk dat ze extra fans naar de show zal brengen, een ander publiek naar de show, en ik denk dat het geweldig zal zijn voor ons allemaal." Wat ontroerend!

3 Shelton's poseert een uitdaging

Het is altijd moeilijk om de toon van de countryster te ontcijferen; meer precies, wanneer je hem serieus moet nemen of niet.

In een andere video gepost door People werd aan Stefani's partner gevraagd wat hij vindt van Grande's 'bedreiging'. Zonder aarzeling zei The Voice-coach: "Ze is verdomd oké, dat is alles wat ik zeg, want niemand van ons zal het haar gemakkelijk maken." We voelen het vuur dat hij van hier gaat brengen! In Shelton's jargon verta alt de opmerking die hij maakte naar "het is aan, Grande!"

2 Het bescheiden advies van Nick Jonas

Aan degenen die geobsedeerd zijn door de Jonas-broer en diepbedroefd zijn om hem te zien vertrekken, maak je geen zorgen, wij jammeren ook - wel!

Hoewel Jonas in de toekomst mogelijk terugkeert naar de show, werd hem in hetzelfde interview als zijn collega's gevraagd of hij wat woorden had voor de popster die zijn plaats inneemt. Met gratie kwam de 28-jarige meteen ter zake: "Ariana heeft mijn advies duidelijk niet nodig." Jonas zei verder: "Ze is een ongelooflijke artiest en, denk ik, de beste zangeres van onze generatie. Ze heeft zo'n ongelooflijke carrière om uit te trekken om deze artiesten te inspireren waarmee ze gaat werken. Ik ben zo opgewonden om haar Blake te zien verslaan Het wordt geweldig voor mij." We zijn getroffen door zijn vertederende woorden!

1 Legend geeft toe dat de verandering nodig was

Legend stond ook vanaf het begin in voor Grande! Om relevant te blijven in de huidige samenleving, is het vaak een must om dingen door elkaar te halen en dingen te veranderen.

Hoewel "battle time" nu meer concurrentie zal bevatten, is Legend enthousiast over alles wat komen gaat. De zangeres sprak uit ervaring: "Wat we hebben geleerd, is dat ons publiek van wat stabiliteit met coaches houdt, maar ik denk dat het ook leuk is dat we af en toe wat nieuwe smaken in de mix introduceren." De smaak van het seizoen? Ariana Grande.

Hij ging verder en voegde eraan toe: "Ik denk dat Ariana een geweldige aanwinst zal zijn."

De positiviteit van de coaches is op zijn zachtst gezegd opvallend!

Aanbevolen: