Zoe Kravitz versus Anne Hathaway: wat fans over hen zeggen als Catwoman

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz versus Anne Hathaway: wat fans over hen zeggen als Catwoman
Zoe Kravitz versus Anne Hathaway: wat fans over hen zeggen als Catwoman
Anonim

Catwoman is een cruciaal onderdeel van de Batman-franchise en DC Comics Ze staat ook bekend als Selina Kyle, een juwelendief uit Gotham City en een van Batman's belangrijkste knijpers. Catwoman is door de jaren heen door veel actrices gespeeld. Meest recentelijk werd aangekondigd dat Zoe Kravitz de schurk zou spelen die antiheld werd, voor de aankomende Batman-film.

Door de jaren heen is Catwoman gespeeld door Julie Newmar, Eartha Kitt, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Anne Hathaway en ingesproken door nog veel meer, en nu zal Kravitz haar spelen. Fans hebben hun mening gehad over elke actrice die de antiheldin heeft gespeeld, maar de meeste mensen van deze generatie praten over Hathaway en geven hun mening over Kravitz.

Er zullen altijd mensen zijn die denken dat iemand anders het beter zou kunnen doen of dat zoiets legendarisch als Catwoman met rust gelaten moet worden. Dit is wat fans zeggen over de rollen van Zoe Kravtiz en Anne Hathaway als Catwoman.

10 Anne Hathaway's tijd als Catwoman

Anne Hathaway speelde Catwoman in de film uit 2012, The Dark Knight Rises, geregisseerd door Christopher Nolan. Ze is de laatste actrice die een live-action Catwoman speelt in een Batman-film. Technisch gezien speelt Hathaway in haar versie Selina Kyle en wordt ze nooit Catwoman genoemd. Haar versie was een ervaren dief die hoopt een misdaad te plegen die haar een normaal leven zou geven. Ondanks dat de film geen goede recensies kreeg, deed Hathaway dat wel en sommige critici noemden haar zelfs "de beste catwoman ooit".

9 Zoe Kravitz plaatste een foto van haar als Catwoman

Zoe Kravitz verwijderde al haar berichten op Instagram en keerde terug naar de app voor sociale media door de eerste blik van haar als Selina Kyle te posten. Ze heeft schouderlang haar en een witte tanktop om haar niet-superheldpersonage uit te beelden. Vorig jaar was ze echter op de set te zien in een zwarte leren jas met een riem, visnetten, een hoed en kniehoge laarzen. Fans lijken best blij te zijn met haar Catwoman-outfit, compleet met klauwen en leer.

8 'The Batman'-film

The Batman wordt naar verwachting in maart 2022 uitgebracht. Oorspronkelijk zou de release in juni 2021 plaatsvinden, maar vanwege vertragingen in de productie vanwege de COVID-19-pandemie werd deze uitgesteld. De filmsterren Robert Pattinson als het titulaire karakter, samen met Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis en Colin Farrell. De film speelt zich af in Batmans tweede jaar van misdaadbestrijding, hij wordt geconfronteerd met corruptie in Gotham City terwijl hij de Riddler bestrijdt.

7 Kravitz was 'echt geboren voor de rol'

De meeste Batman-fans lijken behoorlijk tevreden te zijn met Kravitz die de rol van Catwoman speelt, @GoblinGambino tweette een foto van Lego Catwoman en Kravitz en onderschreef het, "Zoe Kravitz als Selina Kyle/Catwoman. Ze is echt geboren voor de rol voeg kattenemoji in." Kravitz speelde ook Catwoman in The Lego Batman, waarmee ze de eerste vrouw was die het personage insprak en haar speelde in een live-action film. Fans denken dat ze een goede keuze is omdat Catwoman werd oorspronkelijk afgeschilderd als Afro-Amerikaan.

6 Hathaway's personage 'Was Dope'

In een discussie met andere Twitter-gebruikers gaf @chasethemoney2x hun mening over Hathaway's tijd als personage. "Het karakter van Anna Hathaway was dope, maar dat was niet alles. De reden waarom mensen haar leuk vonden, is omdat we het gevoel hadden dat ze nog steeds de kattenvrouw moest worden. In de donkere nacht had ze geen klauwen of zwepen. alleen iemand die haar Catwoman noemt …" Ze waren geen fan van Hathaway, maar vonden het leuk hoe haar personage werd afgebeeld. Er was zoveel potentieel, maar ze werd geen Catwoman.

5 Ze moet de saaiste catwoman zijn

Een andere Batman-fan herhaalde de opmerkingen van de vorige persoon en zei: "De catwoman van Anne Hathaway moet de saaiste catwoman zijn." Hathaway zou geïnteresseerd zijn geweest in het opnieuw spelen van haar rol als de juiste mensen erbij betrokken waren, regisseur Christopher Nolan dus, vertelde ze aan Comic Book, maar omdat de film vele malen opnieuw is opgestart, krijgt ze misschien niet haar kans. Fans denken dat haar personage saai, omdat ze niet volledig in Catwoman kon graven en veel van haar tijd als Kyle doorbracht.

4 Solo 'Catwoman'-film met Kravitz

De film is nog niet eens uit, en fans houden al zo veel van Kravitz als het personage dat ze een solo Catwoman-film willen met de 32-jarige erin. "Batman houdt Catwoman tegen, qua live-actie. Met de hoeveelheid verhalen die zijn geschreven over haar solo en dingen doen waar Bruce niet bij betrokken is, zou ze 5 films en / of een tv-spin-off kunnen vasthouden. @ZoeKravitz Ik hoop dat je agent je die deals heeft bezorgd Ik geloof in je, " tweette @OddPercentage.

3 'Ik hou echt van Anne Hathaway, maar niet als Catwoman'

"Ik hou echt van Anne Hathaway, maar haar Catwoman was op dit moment niet iconisch of zelfs gedenkwaardig", tweette @marccs. Hathaway heeft veel rollen gehad die haar carrière bepaalden, waaronder The Princess Diaries en het vervolg, The Devil Wears Prada, Valentijnsdag, Alice Through The Looking Glass en meer, maar om de een of andere reden werd haar tijd in The Dark Knight Rises niet goed gezien. Mensen houden van haar als persoon en actrice, maar ze dachten niet dat die rol voor haar gemaakt was.

2 Ze zorgt ervoor dat ik wil hyperventileren

@JupiterJazz1369 is super opgewonden om te zien hoe Kravitz deze rol op zich neemt, zoveel laten zien dat ze hyperventileren en in hun broek naar de badkamer gaan. Ze is de droomcasting van veel mensen voor deze rol, en het zal spannend zijn om te zien hoe ze het personage uitbeeldt. Er is al een hype omheen en hoe meer er over de film wordt vrijgegeven, hoe enthousiaster de fans worden. Ze is misschien de scene-stealer in de film, aangezien ze de enige vrouwelijke hoofdrol in de film is.

1 Kravitz zou in de paarse outfit moeten zitten

Sinds Kravitz Catwoman ingesproken heeft in The Lego Batman en een paars pak droeg, willen fans dat haar pak ook paars is in de live-action versie. Catwoman droeg in de jaren negentig ook paars in sommige strips. Helaas hebben de promovideo's en foto's Kravitz in het klassieke zwarte leren pak, maar misschien in een solofilm of een andere keer, zou ze het paars kunnen rocken. Dit was een van de meest besproken dingen op Twitter over haar rol.

Aanbevolen: