Ariana Grande verkleed als dit '13 Going On 30'-personage voor 'The Voice

Inhoudsopgave:

Ariana Grande verkleed als dit '13 Going On 30'-personage voor 'The Voice
Ariana Grande verkleed als dit '13 Going On 30'-personage voor 'The Voice
Anonim

Ariana Grande wil dat iedereen weet dat ze een 13 Going On 30 superfan is! De zangeres-actrice channelde haar innerlijke Jenna Rink voor de eerste liveshow-aflevering bij NBC's The Voice, waar ze voor het eerst coach is.

De 28-jarige zangeres droeg dezelfde veelkleurige Versace-jurk die Jennifer Garners 13 Going On 30-personage droeg in de romcom-film tijdens de iconische Thriller-dansscène. Hoewel Grande de reden achter haar plotselinge inspiratie niet heeft uitgelegd, geloven fans dat ze de look op zijn kop heeft gezet!

Ariana Grande's 13 Going On 13 Look

Ariana schitterde in het regenboogkleurige ensemble en ging naar Instagram om modeontwerper Donatella Versace te bedanken voor haar jurk.

Ariana Grande Via Instagram Stories
Ariana Grande Via Instagram Stories

"Heel erg bedankt @donatella_versace @versace en een fijne eerste liveshow !!!!!" de zangeres ondertitelde haar Instagram-verhalen. Donatella plaatste Grande's video opnieuw op haar eigen video en complimenteerde haar. "Je bent echt adembenemend!!! Ik hoop dat je genoten hebt van je eerste liveshow. Ik hou van je", schreef ze.

In de film draagt het personage van Jennifer Garner de jurk op een groot feest dat wordt georganiseerd namens haar tijdschrift Poise. De acteur versierde de jurk met een vlinderketting en hakken en danste op Michael Jackson's Thriller, samen met Matt Ruffalo's personage Matty.

Grande's liefde voor 13 Going On 13 is bekend bij haar fans. Eerder belichaamde de zanger de rol van Garner als Jenna Rink in haar Thank U, Next-muziekvideo! Ze heeft het iconische poppenhuis uit de film nagebouwd, evenals de emotionele scène waarin het personage van Garner zich realiseert dat haar beste vriend Matty met iemand anders gaat trouwen.

Garner was onder de indruk van het eerbetoon en bedankte de zanger voor het eerbetoon aan de film!

Naast haar coachingstaken bij The Voice deelde Ariana Grande onlangs met haar Instagram-volgers dat ze was gecast in de verfilming van de populaire Broadway-musical Wicked. De zangeres zal Glinda spelen naast de bekroonde actrice Cynthia Erivo, die Elphaba zal spelen, ook bekend als de Wicked Witch of the West.

In 2011 had Grande op Twitter gedeeld dat het een "droomrol" voor haar zou zijn om Glinda te spelen in een verfilming van het stuk, en fans zijn dolgelukkig sinds het officiële nieuws werd aangekondigd. Ariana is geen onbekende in musicals! In 2008 speelde ze de rol van Charlotte in de musical 13 op Broadway.

Aanbevolen: