Dit is waarom sociale media gek worden van de foto's van Kim Kardashian in Italië

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sociale media gek worden van de foto's van Kim Kardashian in Italië
Dit is waarom sociale media gek worden van de foto's van Kim Kardashian in Italië
Anonim

Kim Kardashian is constant onderweg en iets van plan dat de krantenkoppen ha alt. De Keeping Up with the Kardashians-ster nam onlangs afscheid van haar succesvolle realityshow met haar familie en hallo in Italië. Miss Kardashian leidt haar beste nieuwe single leven, nadat ze het heeft opgezegd met echtgenoot, Kanye West.

Fans lijken te genieten van single Kim, aangezien de foto's die ze van zichzelf in Italië deelde met vrienden, een razernij op sociale media hebben veroorzaakt. Van iconische outfits, perfect gedaan haar en make-up en gewoon op zoek naar haar gelukkigste, mensen zijn dol op deze nieuwe Kim. De moeder van vier, laat haar zien dat geen enkele man haar ooit naar beneden zal krijgen. Dit is waarom sociale media gek worden van de foto's van Kim Kardashian in Italië.

8 Een Vaticaans Museum Moment

Kim Kardashians eerste optreden sinds Keeping Up with the Kardashians ten einde was, stelde niet teleur. Nadat ze in de show had aangekondigd dat ze ging scheiden van haar man Kanye West, zag Kim er radeloos uit. Haar berichten uit haar tijd in Italië bewezen dat dit niet waar was, aangezien de beroemdheid er gelukkiger dan ooit uitzag in het prachtige land.

Ze deelde een reeks foto's van zichzelf die poseerde in Italië, waaronder een van haar in het Vaticaan Museum. Ze droeg een witte "kanten bodycon Barragán-jurk" en "ze kreeg de kans om de kunst van Michelangelo te zien en een privéarchief van gewaden dat dateert uit de jaren 1500." Ze ging naar haar Instagram om haar fans te vertellen, "Het was geweldig om alle iconische kunst, architectuur en oude Romeinse sculpturen persoonlijk te kunnen zien, vooral de werken van Michelangelo."

Ze zorgde ervoor dat ze ook in het Instagram-onderschrift vermeldde dat ze zich had gehouden aan de juiste kledingvoorschriften die vereist zijn in de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse Kapel. Op de beelden is te zien dat ze werd vergezeld door een groep vrienden, waaronder het beroemde supermodel Kate Moss en haar dochter Lila.

7 in vintage stijl

Kim zag er prachtig uit voor de Trevifontein "in een on-point archief latex luipaard mini-jurkje uit de lente/zomercollectie 1995 van Dolce en Gabbana." Dit was niet de enige mini-jurk die Kim droeg toen ze in Italië was, ze was ook te zien in een aantal van hen op haar Instagram

feed met "jurken met spaghettibandjes en een baseballpet" voor een eenvoudigere look in plaats van een klassieke "elegante cocktailjurk". Laat het aan Kim Kardashian over om een baseballpet er zo goed uit te laten zien met een mini-jurkje!

6 Oude Kim channelen

Veel fans online vergelijken de beelden van Kim in Italië met hoe ze er vroeger uitzag. Velen zijn gek geworden door de "oude Kim" terug te hebben met een commentator die op een van haar Instagram-berichten zei: "Ziet er goed uit Kimberly??? laten we deze energie houden, oké schat?" en een ander commentaar "omg 2010 Kim vibes." Er waren ook tal van opmerkingen die haar berichten vulden en haar vertelden hoe geweldig ze eruitziet.

Laten we zeggen dat deze nieuwe versie van zichzelf er een is die veel mensen willen blijven.

5 poseerde in het Colosseum

Een van de eerste foto's die Kim van zichzelf plaatste in Italië, was dat ze poseerde voor het colosseum. Ze schreef bij de foto: "When in Rome…", gekleed in een casual outfit, gekleed met kittenhakken. e! News schrijft: "Ze hadden een privérondleiding en liepen over het terrein om de bezienswaardigheden te bekijken en de hele geschiedenis te leren." Kim werd vergezeld door vrienden van haar, waaronder haar visagist Mario Dedivanovic en haarstylist Chris Appleton.

4 Ze wiegde lang haar

In een Instagram-foto met het onderschrift 'Inches on the Roman Runway' wordt de SKIMS-eigenaar gezien met lang donkerbruin haar. Ze is gefotografeerd met een zwart vest, een leren rok met rood

detaillering en bijpassende rode hakken. Kim heeft haar lange en donkere haar op alle foto's van haar die zijn vastgelegd in Italië, en gaat terug naar het channelen van de oude Kim. Het eenvoudige kapsel past bij de Italiaanse vibes die ze channelt tijdens haar tijd daar.

3 When in Rome… Eet pasta

Naar Italië gaan betekent één ding, pasta eten!

Kim werd vastgelegd terwijl hij er prachtig uitzag als altijd terwijl hij aan het genieten was van een bord pasta. Ze poseerde met haar bord spaghetti en zag er fantastisch uit in haar couture. Ze plaatste ook een foto van een bord met tortellini-pasta op haar Instagram-verhaal, waarbij het bord onthulde dat ze aan het eten was in een restaurant genaamd "Del Bolognese". e! Volgens het nieuws ging het gerucht dat ze naar dit restaurant ging vlak na haar tijd om het Colosseum te verkennen.

2 Geluk bij de Spaanse Trappen

Kim liet haar geluk zien door voor de Spaanse Trappen te poseren in een klein wit nummer. Ze houdt haar handen in de lucht met vredestekens en laat zien hoe vredig ze in Italië leeft. Onderschrift: 'Avondje uit op de Spaanse Trappen', onthult Kim aan haar Instagram-volgers haar geluk tijdens haar avondje uit in de stad Rome en ze leefden er allemaal voor.

1 Echtscheiding treft haar niet

De realityster ziet er niet alleen geweldig uit, maar bewees het ook aan de wereld met de verscheidenheid aan foto's die op haar Instagram van zichzelf in Italië werden geplaatst. De moeder van vier kinderen laat niets haar van de wijs brengen terwijl ze geniet van haar tijd om het prachtige land te verkennen. Scheiden van Kanye West zal Kim er niet van weerhouden haar beste leven te leiden. Break-ups zijn moeilijk, maar Kim laat zien hoe je je niet op de Kardashiaanse manier kunt laten raken.

Aanbevolen: