Dit is waarom fans gek worden van onpraktische jokers

Dit is waarom fans gek worden van onpraktische jokers
Dit is waarom fans gek worden van onpraktische jokers
Anonim

Introductie van de vrienden, Sal Vulcano, Brian "Q" Quinn, Joe Gatto en James "Murr" Murray. Het komische kwartet, alle gebruikelijke onruststokers, is een groep kameraden die er alles aan doen om elkaar van streek te maken.

De introductie van de Jokers was niet echt essentieel, want je moet gek zijn om vrienden met ze te willen zijn. Het punt is duidelijk waarom hun vriendschap misschien niet wordt gezocht door een eenvoudig persoon, maar ze zijn niet verschrikkelijk als iemand een spannende rit wil, ze zijn allemaal voor de lol ten koste van elkaars ongemak.

De kern van de show ligt in "je weigert, je verliest", maar de hilariteit die de show naar een hoger niveau heeft getild, komt voort uit de originaliteit van zinloosheid, verrassing en natuurlijk de chemie van de Jokers. Het tv-programma met verborgen camera's is wonderbaarlijk nieuw in termen van het concept met bundels van old-school en nog nooit eerder gehoorde games. De tijdlijn nadert een decennium sinds de oprichting in 2011, maar de toename van dwaasheden is nog nooit afgenomen.

De show begint met een schijnbaar grappige waarschuwing voor kijkers die luidt als: "het volgende programma bevat scènes van grafische domheid tussen vier levenslange vrienden die strijden om elkaar in verlegenheid te brengen." De inhoud, gebrandmerkt als een waarschuwing, vat goed samen waar de show over gaat, ongeveer als een introductie dat ze alle limieten kunnen doorbreken om plezier uit elkaars ellende te halen.

Vriendenspel
Vriendenspel

Over levenslange vrienden gesproken, de aard van hun zogenaamde vriendschap blijft mijlenver verwijderd van empathie en emoties om het publiek het beste van het lachen te bezorgen. De zeldzaamheid van zijn essentie is dat het een van de weinige shows is die momenteel op televisie te zien is en die je een soort van lachen kan bezorgen. Je kunt niet zomaar rechtop zitten met een getrokken gezicht als Sal in zijn broek moest plassen.

"Je weigert, je verliest" is één ding, maar wat volgt is nog erger voor de Jokers, wat het beste betekent voor de kijkers om naar te kijken - de straf. Gedurende het spel mogen Jokers gewoon uit een taak weglopen als ze denken dat ze niet kunnen doen wat ze moesten doen. De strafregels zijn echter nog erger: ze kunnen geen nee zeggen of weglopen in stijl, ze moeten hun wenkbrauwen scheren, in de kofferbak van een vreemde springen en een niet-zo-fatsoenlijke toespraak houden op een bruiloft, als het is een straf. Welnu, straf volgt alleen als een Joker te vaak weigert dat hij een eigen ster maakt op het verliezersbord.

De show is overal in de VS opgenomen, maar New York is het epicentrum van deze vier lastige vrienden. De jokers schrijven het enorme succes van de show toe aan het publiek en hun once-in-a-lifetime reacties. Het publiek heeft in ruil daarvoor de Jokers 10 op 10 gegeven voor alles wat ze doen om een uur non-stop plezier te geven. Impractical Jokers behoort tot de elite club van shows met een goedkeuringsscore van meer dan 95% op Google, wat meer is dan die van Friends, The Simpsons, Young Sheldon en andere toppers op het bord.

Zeer onvoorspelbaar en gegarandeerd plezier, IJ-afleveringen kunnen variëren van Jurassic Park-ritten tot cruisen op zee, met verschillende reeksen buitenaardse taken zoals "je lacht, je verliest", "sluit de computer niet af", en ieders favoriete "Cranjis McBasketball", oftewel het naamspel. Het verhaal van Jokers verandert niet, wat verandert is hoe het gaat.

Aanbevolen: