Mean Girls'-fans worden gek over Lindsay Lohan's sociale media-interactie met haar co-ster

Inhoudsopgave:

Mean Girls'-fans worden gek over Lindsay Lohan's sociale media-interactie met haar co-ster
Mean Girls'-fans worden gek over Lindsay Lohan's sociale media-interactie met haar co-ster
Anonim

3 oktober zou niet half zo cool zijn zonder dat Aaron Samuels aan Cady Heron zou vragen welke dag het was. Actrice Lindsay Lohan en Jonathan Bennett, mede-sterren van de iconische film Mean Girls uit 2004, hadden zondag een glorieuze Instagram-interactie, waardoor fans van de film een beetje gek werden.

Het duo bracht een aantal belangrijke Mean Girls-magie terug toen ze een iconisch filmmoment nabootsten door de dialogen van Cady en Aaron op hun persoonlijke Instagram-accounts te schrijven.

Jonathan en Lindsay's Instagram-reünie

Terwijl Bennett op Twitter schreef "Welke dag is het?", plaatste Lohan een foto van het duo uit de film, waarin haar personage aan Aaron vertelt welke dag het was. "Het is 3 oktober", schreef Lindsay in het bijschrift.

Bennett had vervolgens contact met zijn voormalige tegenspeler en reageerde in de reacties op haar bericht. "Welke dag is het?" vroeg de acteur opnieuw en Lohan antwoordde snel met de dialoog van haar personage: "Het is 3 oktober."

Duizenden fans waren enthousiast toen de mede-sterren met elkaar omgingen, want het is 17 jaar geleden dat de film werd uitgebracht. Gebruikers van sociale media gaven verder commentaar op de uitwisseling van Bennett en Lohan en deelden dat de acteurs "tranen" in hun ogen hadden gebracht.

"Deze reactie is alles", schreef een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: "Ik huil. Ik mis 2004 echt.”

"Jullie twee zijn zo iconisch," gutste een fan.

Een andere gebruiker channelde gemene meid Regina George (gespeeld door Rachel McAdams) en schreef: "Je haar ziet er sexy uit, naar achteren geschoven."

Jonathan gebruikte ook de verwijzing naar Mean Girls om zijn aankomende film te promoten, een Hallmark Channel-film met een feestelijk thema getiteld Christmas House 2. De acteur maakte een video met zijn co-ster Robert Buckley, waarbij hij de geliefde meme gebruikte om de releasedatum van de film te delen.

"Op 3 oktober vroeg hij me welke dag het was," deelt Bennett in de video.

"Welke dag is het?" vroeg Buckley.

De ster kondigde "18 december" aan, verwijzend naar de releasedatum van de film. De co-sterren herhaalden later hun uitwisseling, waarbij Jonathan in plaats daarvan de datum van "3 oktober" deelde.

Zowel Lindsay als Jonathan plaatsten ook verschillende Instagram-verhalen over de film, waarbij de actrice Mean Girls-thema-stickers en een meme over Cady's Zombie ex-vrouw Halloween-kostuum toevoegde.

Tina Fey's Mean Girls is een van de meest invloedrijke films van de vroege jaren 2000 en heeft sindsdien een vervolg gekregen en werd ook aangepast in een succesvolle Broadway-musical.

Aanbevolen: