Hoe 'James Bond'-ster Ana De Armas $ 4 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'James Bond'-ster Ana De Armas $ 4 miljoen verdiende
Hoe 'James Bond'-ster Ana De Armas $ 4 miljoen verdiende
Anonim

Hoewel de volgende film in de James Bond-serie, No Time To Die, steeds wordt uitgesteld vanwege de aanhoudende wereldwijde pandemie, blijft de nieuwste Bond-girl in de pers. Het moet een uitdaging zijn voor Ana de Armas, aangezien ze duidelijk op het punt staat haar A-lijststatus te verdienen na jaren van kleinere, maar ongelooflijk gedenkwaardige rollen, in een reeks geweldige films. Natuurlijk heeft ze niet alleen te kampen met het nieuws van haar vertraagde klim in status, ook Ana is constant in het nieuws vanwege haar relatie met Ben Affleck. Maar Bruce Wayne is verre van het meest interessante aan deze prachtige in Havana, in Cuba geboren ster.

De absurd aantrekkelijke Knives Out-ster heeft tot nu toe een behoorlijke carrière in Hollywood gehad, en het is deze carrière die haar een opmerkelijk vermogen van $ 4 miljoen heeft opgeleverd. Tenminste, dat is wat Celebrity Net Worth beweert dat ze op de bank heeft. Maar gezien al haar werk is het wel logisch.

Dus laten we haar carrière afbreken en kijken hoe ze het deed…

Ana de Armas als Paloma in No Time To Die
Ana de Armas als Paloma in No Time To Die

De eerste stappen om een fortuin op te bouwen

Ana de Armas had een behoorlijk leven voordat Ben Affleck ooit in beeld kwam. Terwijl ze opgroeide in Cuba, bracht Ana het grootste deel van haar tijd weg van haar ouders door, omdat ze in een ander deel van het land woonde bij haar grootouders. Hoewel ze opgroeide in Cuba's "Speciale Periode", waarin ze te maken kreeg met voedselrantsoenering, strenge censuur, stroomuitval en brandstoftekorten als gevolg van het autoritaire communistische regime, beschrijft ze haar jeugd als "gelukkig".

Tot op de dag van vandaag bezit ze nog steeds een huis in Cuba en bezocht ze constant haar familie en vrienden daar, en bracht ze elke keer voorraden en goodies mee, aangezien het Amerikaanse embargo nog jaren duurt om volledig te worden opgeheven.

Ook al was er geen toegang tot internet en beperkte toegang tot de wereld van Hollywood, Ana wist altijd dat ze acteur wilde worden. Op 14-jarige leeftijd trad ze toe tot een theatergroep in Cuba. Ze nam deel aan een paar studentenfilms tijdens de 'rigoureuze' cursus. Uiteindelijk, op 18-jarige leeftijd, had ze genoeg geld gespaard om naar Madrid, Spanje te reizen. Dit is waar het voor haar begon te lopen.

Terwijl ze in Spanje was, deed ze een paar Spaanstalige films en won ze terugkerende rollen in twee grote tv-shows, The Boarding School en Hispania, la leyenda.

Ana de Armas in Blade Runner 2049
Ana de Armas in Blade Runner 2049

Toen Ana in 2014 naar Hollywood verhuisde, zei ze dat ze haar carrière helemaal opnieuw moest beginnen. Een van haar grootste hindernissen was het leren van de taal. Volgens The Hollywood Reporter heeft ze zelfs vier volle maanden voltijds Engels geleerd. Uiteindelijk begon ze audities te doen en kreeg ze een rol in een door Keanu Reeves geleide film, Knock Knock. De erotische thriller was Hollywood's eerste goede blik op deze waanzinnig aantrekkelijke bom, evenals haar werkelijk verbluffende talenten die ze had en die vaak verduisterd werd door haar schoonheid.

Een snelle aanloop naar succes

Gezien hoe Ana de Armas haar carrière moest herstarten toen ze naar Hollywood kwam, heeft ze waarschijnlijk het gevoel dat haar klim naar het sterrendom een eeuwigheid duurde. In het grote geheel was haar opkomst echter relatief snel. Na haar rol in Knock Knock nam Ana een paar kleinere films die haar genoeg betaalden om zichzelf overeind te houden. In 2016 won ze een kleine maar gedenkwaardige rol in Todd Phillips' War Dogs, met Miles Teller en Jonah Hill in de hoofdrollen. Dit is de film die haar zorgde voor een grote toename van boekingen.

Ana de Armas in oorlogshonden
Ana de Armas in oorlogshonden

Plots vroeg iedereen zich af wie dit exotische talent was en wat ze zou kunnen doen als ze ingewikkeldere en interessantere rollen zou krijgen. Gelukkig voor Ana (en ons) is dit precies wat ze kreeg.

In het bijzonder liet haar rol in Blade Runner 2049 van Denis Villeneuve echt zien hoe multidimensionaal, ontroerend en emotioneel geboeid Ana kan zijn als ze het juiste materiaal krijgt. Hoewel Blade Runner 2049 meer dan $ 259 miljoen verdiende aan de wereldwijde kassa, werd het gezien het opgeblazen budget van de film niet als een financieel succes beschouwd. Maar de film heeft een toegewijde fanbase en was een groot kritische succesfactor.

Hoewel sommige van Ana's vervolgfilms op Blade Runner 2049 op zijn best gemiddeld waren, werd dit allemaal overschaduwd door haar rol in Rain Johnson's Knives Out. Terwijl Ana beweert dat ze "aarzelde" was over het spelen van een Latijns conciërgepersonage, kwam ze er al snel achter dat dit een van de interessantste rollen was die ze tot nu toe zou spelen. Ze vond het niet alleen geweldig om de film te maken, volgens ET, maar won ook zelf een Golden Globe-nominatie.

Ana de Armas in Knives Out
Ana de Armas in Knives Out

Al deze aandacht heeft ervoor gezorgd dat No Time To Die-regisseur Cary Joji Fukunaga haar James Bond-rol speciaal voor haar heeft geschreven. Terwijl Ana beweert dat ze aanvankelijk aarzelde om een Bond-girl te worden, vanwege haar afkeer om getypeerd te worden als de "hete meid", nam ze het vanwege de complexiteit die haar werd geschonken.

Natuurlijk moeten we nog even wachten tot we haar werk in de Bond-film te zien krijgen. Maar we weten zeker dat het het wachten waard zal zijn. We zijn er ook zeker van dat wanneer No Time To Die wordt uitgebracht, Ana de Armas een grote stijging van haar vermogen zal ontvangen.

Aanbevolen: