Keert Ana De Armas terug voor toekomstige 'James Bond'-films?

Inhoudsopgave:

Keert Ana De Armas terug voor toekomstige 'James Bond'-films?
Keert Ana De Armas terug voor toekomstige 'James Bond'-films?
Anonim

Ana de Armas heeft het misschien niet goed gedaan op de toneelschool, maar dat weerhield de Cubaans-Spaanse actrice er niet van om een van de meest gewilde jonge talenten in Hollywood te worden. De 33-jarige ster stal de show in het nieuwste en laatste James Bond-uitje van Daniel Craig, No Time To Die, waarbij haar korte maar gedenkwaardige scène in de film lovende recensies opleverde.

Ana de Armas' heeft drie geweldige jaren gehad sinds haar doorbraakrol in Blade Runner 2049 in 2017, die slechts drie jaar nadat ze vanuit Madrid naar Los Angeles verhuisde. Sindsdien heeft ze veel lof gekregen voor haar optreden als immigrantenverpleegster in Knives Out (2019), maar het was haar beurt als Paloma in het 25e James Bond-uitje waar iedereen aan het praten was. Nu Daniel Craig zich terugtrekt uit de franchise, willen fans weten of De Armas een kans krijgt om terug te keren en of Craigs recente woorden over betere rollen voor vrouwen ertoe kunnen leiden dat De Armas haar eigen spin-off krijgt.

7 Wie is Ana De Armas?

Ana de Armas is tegenwoordig een herkenbaar gezicht op rode lopers over de hele wereld, en ze heeft hard gewerkt om daar te komen. De Armas, geboren in Havana, Cuba, groeide op zonder internet of een dvd-speler, maar werd verliefd op het idee om te acteren door naar Hollywood-films te kijken in het huis van haar buurman. Op 14-jarige leeftijd deed ze met succes auditie voor het Nationaal Theater van Cuba, waar ze studeerde voordat ze op 18-jarige leeftijd naar Madrid verhuisde, waar ze een hoofdrol zou krijgen in El internado, met in 56 afleveringen van de show over studenten op een kostschool vol mysteries en geheimen. Ze zwoegde de komende acht jaar in de Spaanse filmindustrie voordat ze in 2014 naar LA verhuisde om een acteercarrière in Hollywood na te streven.

6 Waar heb je Ana De Armas eerder gezien?

Een jaar na aankomst in LA kreeg Ana de Armas een rol tegenover Hollywood-veteraan Keanu Reeves in Knock Knock. Haar doorbraakrol kwam in 2017 als de AI-vriendin van Ryan Gosling in Blade Runner 2049 en sindsdien heeft ze het scherm gedeeld met enkele van de grootste namen in Hollywood. 2019 zag haar ster in Rian Johnson's Knives Out naast Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette en meer. Voor haar optreden werd ze genomineerd voor Beste Actrice in een Komedie of Musical bij de Golden Globes. Sindsdien speelde ze in The Night Clerk, The Informer en de internationale film Wasp Network.

5 Wie speelde Ana De Armas in 'James Bond'?

No Time To Die arriveerde eind september 2021 eindelijk in de theaters na twee jaar vertraging veroorzaakt door wisselende regisseurs en theatersluitingen als gevolg van de COVID-19-pandemie. In de laatste film met Daniel Craig als Bond, No Time To Die, werkt de Britse spion samen met agenten van de CIA nadat een wetenschapper is ontvoerd.

Ana de Armas werkte weer samen met haar Knives Out-co-ster Craig in de film en speelde Paloma, een Cubaanse agent waar Bond kort mee samenwerkte, en de rol was een last-minute toevoeging aan de film. Paloma was oorspronkelijk een contactpersoon voor Bond in het script, maar regisseur Cary Joji Fukunaga wilde dat de rol groter was en schakelde co-schrijver Phoebe Waller-Bridge in om haar uit te werken. "Je zou kunnen zeggen dat Phoebe daar was", vertelde de Armas aan Vanity Fair. "Er was die humor en stekeligheid zo specifiek voor haar. Mijn karakter voelt als een echte vrouw." En de reacties van het publiek bewijzen dat het herschrijven de juiste zet was.

4 Wat was de reactie op haar optreden?

Bij de release van de film was het duidelijk dat Ana de Armas een van de hoogtepunten was van No Time To Die. Paloma had minder dan tien minuten filmtijd in de film, maar haar chemie op het scherm met Craig vertaalde zich in een krachtige actiescène waardoor fans smeekten om terug te keren in toekomstige afleveringen, of zelfs om haar eigen spin-off te ontvangen.

3 Wat volgt er voor Ana De Armas?

Ana de Armas' beurt als de sprankelende, onervaren maar uiteindelijk capabele Paloma in No Time To Die was nog maar het begin van een reeks actiefilms voor de ster. Na de James Bond-film in 2021 zal de Armas de hoofdrol spelen tegenover Ryan Gosling en haar Knives Out-collega Chris Evans in Netflix's The Grey Man, die later dit jaar verschijnt. De actiethriller volgt de CIA-agenten van De Armas en Evans die een malafide ex-agent proberen op te sporen, gespeeld door Gosling.

Er zijn ook geruchten dat ze de John Wick spin-off Ballerina zal leiden, over een jonge huurmoordenaar die uit is op wraak op de mensen die haar familie hebben vermoord. Als de film groen licht krijgt en John Wick-acteur Keanu Reeves zich bij de cast voegt, zou dit de derde keer zijn dat ze samenwerken. Voor die tijd zal ze echter te zien zijn in Blonde, waarmee Hollywood-icoon Marilyn Monroe naar het grote scherm wordt gebracht, en in Deep Water, naast haar voormalige schoonheid Ben Affleck.

2 Wat volgt er voor 'James Bond'?

De toekomst van de James Bond-films is nog steeds onzeker, en Eon Pictures, het productiebedrijf achter de langlopende serie, houdt de lippen stijf op elkaar. Aangezien het einde van No Time To Die de terugkeer van Daniel Craig als Bond een zekere onmogelijkheid heeft gemaakt, zal de zoektocht naar de herschikking van de iconische superspion naar verluidt in 2022 beginnen. Er zijn talloze artikelen geschreven waarin wordt gespeculeerd over wie de volgende Bond zal zijn, en daarna Nomi van Lashana Lynch werd gepromoveerd tot de 007-ranglijst in de film, reacties stroomden binnen van over de hele wereld op het idee dat er een vrouwelijke James Bond zou zijn.

1 Zal Ana De Armas terugkeren?

Eerdere versies van Bond hanteerden een 'reset'-stijlbenadering, met individuele avonturen die acteurs in en uit tussen films konden wisselen, maar Craigs uitje veranderde dat allemaal, met een doorlopend verhaal dat zich afspeelde over de vijf films, en een einde dat Craig's terugkeer niet mogelijk maakt. Na het vertrek van Craig is de continuïteit van de serie onzeker. Zal de studio besluiten om het universum en de personages voort te zetten en gewoon een nieuwe Bond uit te brengen, zodat Paloma kan terugkeren? Of doe een harde reset om inconsistenties in de huidige verhaallijn te voorkomen, en zo ja, waren Paloma's interacties met Bond klein genoeg om haar in staat te stellen terug te keren? Of De Armas terugkeert als Paloma hangt nog in de lucht, maar één ding is zeker. Als ze terugkomt, zal ze zeker van harte welkom zijn.

Aanbevolen: