Is de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een pr-stunt?

Inhoudsopgave:

Is de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een pr-stunt?
Is de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een pr-stunt?
Anonim

Ondanks het aanvragen van een echtscheiding in januari 2021 van de wereldwijde superster-rapper Kanye West, lijkt reality-tv-koningin Kim Kardashian vrij snel verder te gaan. Het nieuws van Kardashian's nieuwste affaire begon in oktober 2021 te circuleren, toen foto's van Kardashian en nieuwe beau Pete Davidson hand in hand op een achtbaanrit opdoken. Sindsdien hebben geruchten over de aard van de relatie tussen het paar zich als een lopend vuurtje verspreid.

Na de eerste verspreiding van de geruchten, lijkt het paar de volgende stappen in hun relatie te hebben genomen, aangezien ze publiekelijk werden gezien terwijl ze elkaars hand vasthielden en zelfs naar verluidt op dates werden gezien. Ondanks de officiële status van de relatie van het paar, lijken veel fans echter te geloven dat de koppeling kunstmatig is geconstrueerd als onderdeel van een publiciteitsstunt. Met veel theorieën over waarom dit het geval is en anderen die deze weerleggen met redenen waarom de relatie in feite echt is, laten we een diepgaande duik nemen in het debat en beide kanten van het argument analyseren.

7 Is de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een dekmantel voor de tragedies van Astroworld?

Een van de grootste complotten achter de relatie tussen Davidson en Kardashian is de connectie met de tragedies die plaatsvonden op het Astroworld Festival van Travis Scott. Vanwege de banden van de rapper met de Kardashian/Jenner-clan, kwam de familie in de schijnwerpers te staan, na het verwoestende verlies van de 10 levens die tijdens het evenement verloren gingen. De reactie die de familie kreeg vanwege hun reactie op de tragedie, was geweldig omdat sommige van hun uitspraken als "kunstmatig" werden bestempeld.

In het licht hiervan geloven velen dat de bizarre koppeling van Kardashian en Davidson een stunt is die gemaakt is om fans af te leiden van de negatieve pers. Een TikTok-gebruiker benadrukte dit omdat ze zeiden dat "momager" Kris Jenner achter de relatie zat.

6 Geënsceneerde Paparazzi-foto's van Kim Kardashian en Pete Davidson op een parkeerplaats

Naarmate er meer op de samenzweringstrein begonnen te springen, begonnen de bewegingen van het paar steeds kritischer te worden. Naarmate meer ogen zich op elke beweging concentreerden, spoelde een groter gevoel van inspectie achter de foto's en video's die van hen werden gemaakt over het internet. Een TikTok-gebruiker uploadde wat leek op bewijs om de enscenering van de relatie te ondersteunen. In de video zien we de momenten die net daarvoor kwamen, en de momenten die volgden, het nu virale beeld van Davidson en Kardashian die elkaars hand vasthouden op een parkeerplaats. Op deze momenten kunnen fans duidelijk zien dat Kardashian en Davidson alleen samenkomen om elkaars hand vast te houden wanneer er paparazzi-foto's worden gemaakt.

5 De schijnwerpers wegnemen van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Sommigen geloven zelfs dat de jaloerse bijbedoelingen van Kardashian achter de stunt zitten. Dit komt in de nasleep van de recente verloving van Kourtney Kardashian, de oudere zus van de realityster, met Blink-182-drummer Travis Barker. Nadat ze publiekelijk met hun romance had gepronkt en veel aandacht had gekregen, werd de oudste Kardashian in oktober 2021 ten huwelijk gevraagd door haar beau. Daarom geloven sommigen dat Kim Kardashian's redenering achter de onconventionele relatie was om de schijnwerpers terug te nemen van haar oudere zus.

4 Publiciteit voor de nieuwe Hulu-show van Kim Kardashian

Ondanks dat we afscheid hebben genomen van de 14-jarige realityshow Keeping Up With The Kardashians, keren de Kardashians terug naar onze schermen met een gloednieuwe Hulu-show. En met het filmen al aan de gang, begonnen fans zich af te vragen of de show de reden zou kunnen zijn achter de romantische betrokkenheid van Davidson en Kardashian. Sommigen gingen naar TikTok en Twitter om dit te benadrukken, omdat ze het publiek smeekten om zich niet voor de gek te laten houden door de relatie, en beweerden dat de aandacht die het veroorzaakte alleen was om te helpen bij het promoten van de nieuwe show.

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: "Pete Davidson & Kim Kardashian nu?? Ze laten Kris OVERTIJD werken voor die Hulu-show."

3 Maar er zijn geen dates tussen Kim en Pete gefilmd

Hoewel de samenzwering van de relatie die de nieuwe show promoot populair is onder fans, lijkt het niet direct te worden ondersteund door het gedrag van Davidson en Kardashian. TMZ benadrukte dit omdat ze meldden dat er tijdens een van de dates van het paar begin november geen camera's hen of met hen volgden. Dit suggereert sterk dat het paar niet voor de show aan het filmen was, maar in plaats daarvan gewoon van elkaars gezelschap had genoten tijdens een avonddiner.

2 Kim en Pete nemen extra voorzorgsmaatregelen als ze elkaar zien

Een ander teken dat de echtheid achter de romance van Davidson en Kardashian zou kunnen aangeven, kunnen de voorzorgsmaatregelen zijn die beiden hebben genomen om zichzelf te beschermen tegen het publieke oog wanneer ze in elkaars gezelschap zijn. Aan het einde van een zeer besloten dinerdatum zou Davidson bijvoorbeeld uit een andere uitgang zijn geslopen als Kardashian om te voorkomen dat de twee samen zouden worden gezien. De poging tot anonimiteit druist in tegen de theorie van de publiciteitsstunt en duidt op een meer oprechte verbinding tussen de twee.

1 Kim Kardashian en Pete Davidson hebben naar verluidt een echte connectie

En tot slot sprekend over echte connectie, het lijkt erop dat anderen de bewering ten zeerste zouden steunen. e! meldt dat volgens een bron dicht bij de Keeping Up With The Kardashians-ster, de 41-jarige en de SNL-komiek inderdaad een emotionele band delen.

De bron verklaarde: "Hij maakt haar aan het lachen de hele tijd dat ze samen zijn en ze is helemaal in de ban van hem."

Aanbevolen: