Zou een geheime verloving tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een duidelijke ramp zijn?

Inhoudsopgave:

Zou een geheime verloving tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een duidelijke ramp zijn?
Zou een geheime verloving tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een duidelijke ramp zijn?
Anonim

Na maanden van daten met Pete Davidson en een zeer openbare vete met Kanye West, kreeg Kim Kardashian eindelijk de rechtbank om haar wens om legaal vrijgezel te zijn, in te willigen. Geruchten over een verloving begonnen echter de ronde te doen zodra Kim haar burgerlijke staat had bijgewerkt. Fans weten dat Pete goed is in het balanceren van zijn gemakkelijke karakter, Kim zichzelf laat zijn en haar prioriteiten begrijpt. Maar de grote vraag is: heeft Pete Davidson Kim Kardashian ten huwelijk gevraagd?

Volgens Entertainment Times meldde In Touch Weekly dat Kim en Pete geen tijd meer wilden verspillen voordat ze de volgende stap in hun relatie zetten, dus besloten ze zich te verloven en hun aanstaande bruiloft te plannen. De outlet schreef: Hij stelde de vraag in zijn appartement op Staten Island, en ze zei ja. Ze houden het voorlopig geheim. Kim had dit nooit verwacht en ze kon niet gelukkiger zijn. Hij houdt van Kim en weet dat ze wil de rest van haar leven met hem doorbrengen. Deze keer zal het huwelijk standhouden.' Zou een geheime verloving tussen Kim Kardashian en Pete Davidson een duidelijke ramp zijn? Hier zijn alle details.

Zijn Kim Kardashian en Pete Davidson verloofd?

Volgens In Touch Weekly zijn Pete en Kim in het geheim verloofd. Naar verluidt zou de cabaretier ten huwelijk hebben gevraagd met de ring van zijn grootmoeder, en Kim had het lieve gebaar niet verwacht. De insider onthulde: "Het was heel lief en ontroerend. Kim was in tranen. Ze heeft nog nooit iemand zoals Pete ontmoet en ze ziet absoluut een toekomst met hem. Ze gelooft 100 procent dat hij de juiste man voor haar is." Deze verklaring is echter mogelijk niet juist. Volgens een account waarvan wordt aangenomen dat het toebehoort aan Mason Disick, heeft Pete Kim ten huwelijk gevraagd, maar zij heeft hem afgewezen.

In een verhaal schreef het account: "Ik stond op het punt te zeggen waarom niemand het heeft over Pete's aanzoek, maar niemand weet het nog en ze zei nee." In een ander bericht schreef het account ook: "Kim werd vorige week voorgesteld door Pete en ze zei dat het nog niet de tijd is, maar volgend jaar een kind met hem wil." Nadat het account het voorstel had gepost, schreef een fan: "Deze Mason's pagina geeft ons veel geheimen, maar Kim die serieus is met Pete en van plan is een gezin met hem te stichten, is de kers. Pete?" Kim reageerde naar verluidt op het nieuws van het voorstel door Instagram te vragen het account te verbieden, en als reactie beloofde het account meer thee over haar te morsen.

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West is officieel voorbij

In haar echtscheidingsdocumenten verklaarde Kim: "Ik wil heel graag scheiden. Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar hij heeft dit niet gedaan. Kanye heeft veel verkeerde informatie gegeven over onze privé familiezaken en co-ouderschap op sociale media, wat tot emotionele problemen heeft geleid."Toen voegde ze eraan toe: "Ik geloof dat de rechtbank die onze burgerlijke staat beëindigt, Kanye zal helpen te accepteren dat onze huwelijksrelatie voorbij is en vooruit te gaan op een beter pad dat ons zal helpen bij het vreedzaam co-ouderschap van onze kinderen."

Kim werd legaal vrijgezel verklaard, wat schijnbaar de weg vrijmaakte voor Pete. Tijdens de hoorzitting was Kanye West niet aanwezig, maar zijn advocaat was aanwezig en had er geen bezwaar tegen dat Kim haar meisjesnaam zou herstellen of single zou worden verklaard. Ze hadden echter drie voorwaarden, waaronder het recht op terugbetaling van het geld dat zou moeten worden verdeeld onder de exen als een van de partijen sterft. De rechter heeft die voorwaarde toegekend. De andere twee werden echter afgewezen. Een daarvan was dat Kim geen activa zou kunnen overdragen die ze in een trust heeft. Kanye vroeg ook dat als Kim hertrouwt, ze afstand moet doen van haar huwelijksvoorrecht.

Heeft Pete Davidson het Kardashian Family Seal of Approval ontvangen?

Nadat Kim Kardashian wettelijk vrijgezel was verklaard, was Pete Davidson de meest potentiële huwelijkskandidaat, en de twee hebben het behoorlijk goed gedaan. Als bewijs hiervan waren Kim en Pete zelfs aanwezig bij de première van haar Hulu-show, The Kardashians, in april 2022. Toch poseerde het paar niet samen voor foto's op de rode loper.

Hoewel sommige mensen denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson misschien niet op dezelfde lijn zitten in hun relatie, vertelde Kim onlangs aan E! Nieuws: Daily Pop dat Pete van de kant steunde. Aan de andere kant gaf de familie van Kim het keurmerk aan Pete, waardoor alle gedachten aan een huwelijk zoveel gemakkelijker werden.

Een bron vertelde People: "Ze vinden het leuk om hem in de buurt te hebben. Hij is geweldig voor Kim. Hij leert haar kinderen kennen en iedereen lijkt met elkaar overweg te kunnen. Pete had geen verwachtingen. Hij snapt dat hij komt in een complexe gezinssituatie. Hij wil de zaken niet ingewikkelder maken." De insider voegde eraan toe dat het paar het goed doet en dat Kim heel blij is met hoe hun relatie is verlopen.

Aanbevolen: