Eerste details over de relatie van Pete Davidson en Kim Kardashian, inclusief de rol van Flavor Flav

Inhoudsopgave:

Eerste details over de relatie van Pete Davidson en Kim Kardashian, inclusief de rol van Flavor Flav
Eerste details over de relatie van Pete Davidson en Kim Kardashian, inclusief de rol van Flavor Flav
Anonim

Gedurende 2021 gebeurden er veel ongewone dingen, en een daarvan was de connectie en relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson. Sinds de Disney-schets "Aladdin en Jasmine" op Kim's Saturday Night Live-hosting-optreden, begon het paar veel tijd samen door te brengen, maar ze gaven fans nooit informatie over hun relatie. De hele zaak werd moeilijk voor fans om mee om te gaan, omdat de koppeling voor iedereen als een verrassing kwam. Maar nu is het moeilijk te ontkennen hoe intrigerend het is om te zien hoe de komiek en de realityster tijd samen doorbrengen en een hechtere band vormen. Iets dat door velen als nog schokkender kan worden beschouwd, is dat de eerste officiële foto van Kim Kardashian en Pete Davidson samen werd geplaatst door de beroemde rapper Flavor Flav. Dit heeft ertoe geleid dat fans vragen hebben gesteld over de betrokkenheid van de rapper bij het vermeende stel.

8 De band van Kim Kardashian en Pete Davidson is misschien begonnen met een simpele kus

De exacte tijd dat Kim Kardashian en Pete Davidson met elkaar begonnen rond te hangen, is voor de meesten een waas, maar veel speculaties wezen in de richting van de Disney-schetsscène toen het paar elkaars hand vasthield en lippen op een vliegend tapijt sloten. Sterker nog, slechts een paar weken na die kus, zagen fans het paar hand in hand in een achtbaan, terwijl ze op wat leek op een dubbele date met Travis Barker en Kourtney Kardashian in Buena Park, Californië. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam, vertelde een bron aan People: "Ze hangen in dezelfde kringen, dus ze zullen van tijd tot tijd samen zijn. Het zijn gewoon vrienden die rondhangen."

7 De relatie tussen Kim en Pete ging van 'Friends Hang Out' naar privédiners

Op dit moment speelden onze geesten ons parten of was er iets aan de hand tussen Pete Davidson en Kim Kardashian. Nadat het paar hand in hand werd gespot, werd later gemeld dat ze op een privédiner waren geweest in een Italiaans restaurant op Staten Island in New York.

Een bron dicht bij het paar kwam naar Page Six om te vertellen dat Pete Davidson privé een dinerreservering had gemaakt op het dak, en voegde er ook aan toe dat ze geen beveiliging bij zich hadden, om de kans op gespot worden. Rond deze tijd verscheen een rapport van E! Nieuws ging naar buiten en deelde wat Kim misschien in Pete heeft gezien. Er stond: "Pete is een heel relaxte en ongedwongen man, en dat vindt ze leuk. Ze hebben plannen om elkaar weer te zien terwijl Kim in New York City is. Wat er tussen hen ook gebeurt, is opwindend voor haar."

6 Realiteit begon te versoepelen

Net als bij haar zus, Kourtney Kardashian, en haar man, besloten Travis Baker, Kim Kardashian en Pete Davidson om het verhaal rondom hen te veranderen door dingen subtiel officieel te maken. Ze deden dit met een zeer lichte PDA, aangezien ze hand in hand werden gezien terwijl ze door een straat liepen. Dit zette in feite het record recht voor veel toeschouwers en maakte mensen bewust dat er iets gaande was tussen Kim Kardashian en Pete Davidson.

5 Pete Davidsons verjaardag kwam met een enorme verrassing

Slechts een dag nadat Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand in de stad werden gezien, tilde het paar de zaken naar een nieuw niveau, toen de eerste officiële foto van hen samen werd gepost. De dag, 15 december, was toevallig ook de verjaardag van Pete Davidson.

Later werd onthuld dat het paar niet alleen was voor zijn verjaardagsfeestje, omdat er een paar familieleden bij waren gekomen, en Kim had ook een verrassingsgast speciaal voor Pete. Volgens Kim K., had Pete het erover gehad hoeveel hij van rapper Flavor Flav hield en om Pete te laten zien hoeveel hij voor haar betekende, nodigde ze de rappe uit voor zijn verjaardag.

4 Flavor Flav, het verjaardagscadeau

Tijdens een interview met ET bevestigde Flavor Flav, de getalenteerde muzikant en hype-man, dat hij inderdaad om een speciale reden op Pete's verjaardag was. In zijn woorden: “Als het gaat om Pete Davidson en Kim Kardashian, in de eerste plaats, voor mij, dat is familie, je weet wat ik bedoel. En de hele nacht was ik zo vereerd om in hun aanwezigheid te zijn. Een ding dat ik zou kunnen zeggen is dat Pete Davidson dol is op Flavor Flav. Alles wat hij doet is: 'Smaak Smaak dit, Smaak Smaak dat, Smaak Smaak dit, Smaak Smaak dat.' Dus zei Kim: 'Oké, voor je verjaardag krijg je Flavour Flav.' Ze heeft me laten halen en zo ben ik daar beland.”

Flavor Flav voegde eraan toe dat hij geraakt was door hoeveel liefde Pete Davidson voor hem had en om dit te laten zien, deed hij iets wat hij nog nooit eerder in zijn hele leven had gedaan. De ster zei: Ik was het verjaardagscadeau. En kijk hier eens naar, aangezien die man zoveel liefde voor me had, deed ik iets voor de eerste keer ooit in mijn leven. Ik nam mijn klok van om mijn nek en gaf hem aan hem, en ik gaf nooit een klok aan niemand.”

3 Flavor Flav's mening over de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson

Sprekend over zijn tijd doorgebracht met de King of Staten Island-ster, werd Flavor Flav gevraagd naar zijn mening over wat er gaande was tussen Kim Kardashian en Pete Davidson op basis van zijn ervaring uit de eerste hand met het paar.

Hij zei: "Als het gaat om de relatie tussen Pete Davidson en Kim Kardashian, weten alleen die twee dat het beste. Ze hebben me net uitgenodigd in de cirkel, maar ik ken het hele [verhaal] niet. En bovendien, dat zijn Kim en Pete, man. Ik heb liever dat ze over hun situatie vertellen dan over mij. Maar ik ben ze dankbaar dat ze me de kans hebben gegeven om als eerste de foto met hen samen te publiceren.”

2 Kim Kardashian en Pete Davidson begonnen het nieuwe jaar met een 'baecation'

Het is bijna alsof het plezier nooit eindigt met dit paar, omdat ze herhaaldelijk samen werden gezien op wat opzettelijk geplande datums leken. Op 5 januari 2022 werden Kim en Pete samen gespot aan boord van een boot in de Bahama's.

1 Pete Davidson kwam op het perfecte moment in het leven van Kim Kardashian

Hoewel er geen openbare bevestiging of regelrechte ontkenning is geweest dat het paar een volledige relatie heeft, is het vrij duidelijk dat Kim Kardashian het leuk vindt om tijd door te brengen met Pete Davidson, en nog meer omdat ze in een rommelige splitsing van rapper Kanye West. In feite sprak een insider onlangs met Mensen die dit idee bevestigde en zei: "Het einde van haar huwelijk was een erg donkere tijd voor haar en Pete is de beste tegengif."

Aanbevolen: