Hier is de werkelijke waarheid over de relatie tussen Kaley Cuoco en Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Hier is de werkelijke waarheid over de relatie tussen Kaley Cuoco en Pete Davidson
Hier is de werkelijke waarheid over de relatie tussen Kaley Cuoco en Pete Davidson
Anonim

Het lijkt volkomen natuurlijk dat fans zich afvragen of twee acteurs elkaar gaan zien als ze liefdesbelangen in een film spelen. Nu Kaley Cuoco gaat scheiden, vragen fans zich af wat er is gebeurd en of ze binnenkort weer liefde zal vinden. En aangezien ze een film aan het filmen is met Pete Davidson, die onlangs uit elkaar is gegaan met Phoebe Dynevor, vragen mensen zich af of er iets romantisch aan de hand is. Ze lijken allebei heel blij dat ze in deze film hebben gespeeld en ze hebben er allebei over gepost op hun Instagram-accounts.

Laten we eens kijken naar wat we weten over hun relatie.

Goede Vrienden

Nu fans de Meet Cute-setfoto's van Kaley Cuoco en Pete Davidson hebben gezien, zijn mensen nieuwsgierig naar wat voor soort relatie ze hebben en of er een liefdesverhaal in het verschiet ligt.

Kaley Cuoco en Pete Davidson hebben een goede vriendschap en volgens E! News, een bron legde aan de publicatie uit dat ze vrienden werden tijdens het filmen van de romantische komedie Meet Cute. De film is geregisseerd door Alex Lehmann en met Kaley als Stella, een vrouw die steeds teruggaat in de tijd om de datums waarop ze gaat te veranderen, en Pete speelt Gary, haar liefdesinteresse.

De bron zei: "Ze is goede vrienden met Pete. Ze vindt hem hysterisch en erg lief. Ze hebben elkaar goed leren kennen. Ze heeft veel plezier met hem en ze vinden het leuk om met hem om te gaan."

Hoewel dit de waarheid van hun relatie lijkt te zijn, gaan fans ervan uit dat ze een relatie hebben, volgens Buzzfeed News. Een bron sprak over hun "chemie" die mensen konden zien op de set van Meet Cute.

Er zijn veel redenen waarom het geweldig nieuws zou zijn als Kaley en Pete in de toekomst zouden gaan daten. Hoewel ze allebei bekend staan om hun hoofdrol in grappige films en geweldig acteertalent hebben, hebben ze ook veel meegemaakt met eerdere relaties, en het zou leuk zijn om ze in een betere situatie te zien.

Nadat de filmopname voorbij was, plaatste Kaley een foto van haar en Pete op sociale media en schreef: "Dat is een wrap op 'Meet Cute'!! Wat een ervaring! Hield van elke persoon die betrokken was bij dit speciale kleine juweel van een film."

Nog een reden waarom fans zich afvragen of het verhaal hier meer is? Volgens Us Weekly hebben ze contact gemaakt op de filmset omdat ze recentelijk allebei uit elkaar zijn gegaan. Een bron zei: “Kaley en Pete hebben veel een band opgebouwd tijdens het filmen, zodat ze heel goede vrienden zijn geworden. Ze steunen elkaar enorm en er is geen twijfel dat ze contact hebben gehouden na het filmen.”

Kaley Cuoco heeft het niet gemakkelijk gehad met liefde. Kaley en haar eerste echtgenoot Ryan Sweeting trouwden in 2013 en volgens Nicki Swift betrok Ryan Kaley's huis de dag nadat ze hun eerste date hadden. Ze heeft toegegeven dat ze snel beweegt als ze iets wil doen.

Kaley en haar tweede echtgenoot Karl Cook deelden onlangs ook dat ze gaan scheiden. Ze waren drie jaar getrouwd en een bron legde aan People uit dat ze 'uit elkaar groeiden' en noemde ook haar 'grote carrière'.

Kaley heeft ook een aantal andere spraakmakende romances gehad. Volgens Us Weekly had ze in 2016 een korte relatie met Henry Cavill, in 2015 met Paul Blackthorne en hadden zij en haar Big Bang Theory-collega Johnny Galecki zelfs een relatie van twee jaar.

Pete's romantische geschiedenis

Fans van SNL-ster Pete Davidson volgen ook al een tijdje zijn liefdesleven, want het is zeker niet zonder drama. Hij haalde de krantenkoppen omdat hij met Ariana Grande uitging en zich supersnel verloofde, en hij is ook uitgegaan met verschillende andere beroemdheden, van Kate Beckinsale tot Larry Davids dochter Cazzie David.

Het is logisch dat, gezien de vele mensen met wie Pete Davidson is uitgegaan, hij zegt dat hij een "hopeloze romanticus" is en Mensen via video vertelde: "Ik geloof in ware liefde en ik geloof in liefde en ik denk liefde is iets geweldigs en ik hoop dat ik het geluk heb dat op een dag te vinden." Fans hopen absoluut dat hij iemand zal vinden en als dat Kaley Cuoco is, lijkt dat geweldig nieuws te zijn.

Pete zei ook in een interview op de radioshow The Breakfast Club dat hij zijn nieuwe partners veel over hem laat weten en ervoor zorgt dat eerlijkheid zijn topprioriteit is.

Hoewel Kaley Cuoco en Pete Davidson vrienden zijn, vragen fans zich af of er meer tussen hen zal gebeuren, en het zou heel schattig zijn als dat zo was.

Aanbevolen: