Een chagrijnige Pete Davidson verlaat het hotel van Kim Kardashian na een nachtje te hebben doorgebracht

Inhoudsopgave:

Een chagrijnige Pete Davidson verlaat het hotel van Kim Kardashian na een nachtje te hebben doorgebracht
Een chagrijnige Pete Davidson verlaat het hotel van Kim Kardashian na een nachtje te hebben doorgebracht
Anonim

De goed gedocumenteerde exit van de strip kwam nadat hij naar verluidt de nacht had doorgebracht in het hotel in het centrum van New York met de oprichter van 'SKIMS'.

Praten over de stad suggereert zeker dat de relatie van het paar aan kracht wint, met geruchten dat de motivatie voor hun verblijf in de stad was voor Kim Kardashian om Pete's moeder te ontmoeten en om wat tijd door te brengen op Staten Island, de geboorteplaats van Davidson. Een bron beweert dat het paar ‘enkele uren’ met de matriarch van Davidson doorbracht en ‘het ging heel goed’.

Kris is naar verluidt 'al geobsedeerd' met Pete

Kim Kardashian is niet de enige in de goede boeken van haar misschien wel toekomstige schoonmoeder. Een persoon die zogenaamd dicht bij de familie stond, onthulde dat Kim "Echt opgewonden is dat hij [Pete] in de buurt is en dat Kris al geobsedeerd is door hem."

Dezelfde bron onthulde ook dat het ontluikende stel misschien van plan is om binnenkort samen op Kardashian-vakantie met het gezin te beginnen, met de vermelding: "Het hele gezin is een fan van Pete en zou graag een vakantie met hem doorbrengen."

Ze voegden er verder aan toe: Kim en Pete hebben veel plannen in de maak en het gaat heel goed. Ze heeft zelfs overwogen om hem met nieuwjaar in Miami te steunen. Hij heeft haar verteld dat hij het geweldig zou vinden als ze erbij was.'

Pete is blijkbaar 'het beste tegengif' geweest voor Kim tijdens haar scheidingsstrijd

Een andere insider heeft eerder verteld dat Pete het beste tege-g.webp

Bovendien bevestigden ze dat Pete "zo dol op haar is en altijd 'mijn meisje' dit en 'mijn meisje' dat is."

Dit kwam nadat ook werd toegegeven dat hij vaak haar middel vastpakt, haar kont complimenteert en haar haar aanraakt… 'Hij is extreem seksueel en in haar gezicht. Hij maakt het glashelder dat hij haar leuk vindt.'

“Hij is zeker niet afstandelijk of terughoudend, hij gaat er gewoon voor. En ze lijkt van de aandacht te houden. Het is fijn om haar gelukkig te zien.”

Naast het genieten van haar ontluikende nieuwe relatie, viert Kim dat ze eindelijk haar babybar-examen heeft gehaald. Zo'n prestatie is geen geringe prestatie, want het examen is notoir moeilijk en de jonge advocaat ging naar Instagram om, terecht, te delen hoe trots ze op zichzelf was.

In de post die ze schrijnend gutste: "Ik weet dat mijn vader zo trots zou zijn en hij zou eigenlijk zo geschokt zijn om te weten dat dit nu mijn pad is, maar hij zou mijn beste studiepartner zijn geweest."

"Er is mij verteld dat hij berucht was omdat hij mensen belachelijk maakte die hun eerste poging niet doorstonden zoals hij deed, maar hij zou mijn grootste cheerleader zijn geweest!"

Aanbevolen: