Waarom Britney Spears-fans minder blij zijn met haar babynieuws

Inhoudsopgave:

Waarom Britney Spears-fans minder blij zijn met haar babynieuws
Waarom Britney Spears-fans minder blij zijn met haar babynieuws
Anonim

Oeps, ze deed het weer! Ja, Britney Spears heeft aangekondigd dat ze zwanger is van haar derde kind. De 40-jarige ster deelde het nieuws vorige week met fans en verklaarde dat zowel zij als haar verloofde Sam Asghari,28, erg blij zijn met het onverwachte nieuws en niet kunnen wachten om ze te verwelkomen. hun kleintje in de komende maanden. Spears deelt al twee zonen, Sean en Jayden, met ex-man Kevin Federline, en is open geweest over de hoogte- en dieptepunten van het moederschap die ze heeft meegemaakt, waaronder een moeilijke strijd met post- en perinatale depressie na hun geboorten.

Spears verlangt al lang naar nog een kind en heeft onthuld dat conservatoren haar actief hebben verhinderd om weer moeder te worden door haar te dwingen tot anticonceptie tijdens haar controversiële voogdijschap, waarvan ze pas in september vorig jaar werd bevrijd. Terwijl veel toegewijde Britney-fans dolblij zijn met het nieuws, hebben anderen hun bedenkingen geuit over Britney die zichzelf opnieuw zwanger maakt. Dus waarom zijn sommige fans niet zo enthousiast over de babyaankondiging?

6 Wat zei Britney in haar aankondiging?

Op haar Instagram-pagina deelde Britney haar nieuws op een verrassend omslachtige manier, te beginnen met een anekdote over hoe haar verloofde zich had afgevraagd of haar groeiende buik een 'voedselbaby' was.:

'Ik verloor zoveel gewicht om op mijn Maui-reis te gaan, alleen om het terug te krijgen ??‍♀️??‍♀️??‍♀️, ' begon ze, haar bijschrift delend naast een kalmerend beeld van een theekopje, '… ik dacht “Jeetje… wat is er met mijn maag gebeurd ???” Mijn man zei: Nee, je bent eten zwanger dom? !!!” Dus ik kreeg een zwangerschapstest … en uhhhh nou … ik krijg een baby ?? … 4 dagen later kreeg ik wat meer eten zwanger ????? Het groeit!!! Als er 2 in zitten … kan ik het gewoon kwijtraken ????? … Ik zal natuurlijk niet zo veel uitgaan omdat de paps hun geld krijgen? schot van mij? zoals ze helaas al hebben … het is moeilijk omdat ik tijdens mijn zwangerschap een perinatale depressie had … ik moet zeggen dat het absoluut verschrikkelijk is ? … vrouwen spraken er toen niet over … sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw zo klaagde met een baby in haar … maar nu praten vrouwen er elke dag over … dank je Jezus, we hoeven die pijn niet gereserveerd te houden geheim ? ??? … Deze keer doe ik yoga ?‍♀️ elke dag !!! Veel vreugde en liefde verspreiden? !!!'

5 Hoe is het nieuws vergaan?

Ondanks dat ze de afgelopen jaren afstand heeft genomen van muziek, blijft Britney een blijvend popicoon en geliefd over de hele wereld. In lijn hiermee haalde haar aankondiging de krantenkoppen over de hele wereld, met veel nieuwsuitzendingen die hun verbazing uitten over de zwangerschap van de popster.

Sommige gebruikers op Twitter vonden de aankondiging vreemd en zelfs ongemakkelijk, met een Twitter-gebruiker die schreef: 'Officieel de RAARSTE zwangerschapsaankondiging - wacht. Mogen we het zo noemen? Het is meer alsof ze net de diagnose voor haar hele leven heeft ontdekt…. Of een writersblock? Wat ze nu ook van plan is. Compleet met een cartoonfoetus'

4 Britney zelf is 'bang' om een baby te krijgen

Ondanks het uiten van haar verbazing en 'ontzag' over haar groeiende baby, verklaarde Britney later toch dat ze zenuwachtig was om weer moeder te worden en in wat voor wereld ze haar baby verwelkomt.

"Ik ben bang om een baby te krijgen in deze wereld", deelde Britney in een lange post die op zaterdag 16 april via Instagram werd gedeeld. "Vooral in Amerika waar ze vier documentaires maakten zonder mij erin en mijn verhaal,”

3 Veel fans waren blij voor haar

Britney's fans gingen massaal naar Twitter om hun vreugde over het nieuws te delen, waarbij velen beweerden dat de nieuwe baby symbolisch was voor Britney's hervonden vrijheid na 13 jaar conservatoriumcontrole.

'Tijdens haar 13 jaar conservatorium kon Britney Spears niet zwanger zijn. haar conservatoren dwongen haar om een spira altje te nemen! ze wilde al zo lang een baby! ik ben zo blij voor haar', schreef een fan.

'Het is zo gek hoe Britney Spears haar volledige happy end uitleeft. Ze werd een vrije vrouw, ziet haar zonen, ontsnapte uit haar giftige familie, gaat trouwen, is officieel zwanger en heeft volledige controle over haar leven en carrière! Eerlijk gezegd vind ik dat allemaal geweldig voor haar,' juichte een ander toe.

2 Anderen waren echter niet zo gelukkig

Tussen de kreten van verrukking waren echter veel bezorgde stemmen. Veel volgers van Britney zijn van mening dat haar zwangerschap, die ongepland lijkt te zijn, te snel na het einde van haar conservatorium is gekomen en haar niet genoeg tijd heeft gegeven om de verandering te verwerken. Anderen waren van mening dat Britney op 40-jarige leeftijd te laat was om nog een kind te krijgen en ook haar kwetsbare geestelijke gezondheid in gevaar bracht. Degenen die Britney's verloofde Sam niet leuk vonden, beweerden ook dat hij ervoor had gekozen om een kind met Britney te krijgen om zijn financiële toekomst bij haar veilig te stellen en voor PR-blootstelling, en niet door persoonlijk verlangen.

1 Sommige fans sprongen ter verdediging van Britney

Velen die dergelijke beweringen lazen, sprongen naar de verdediging van de 'Toxic'-zangeres, maar beweerden dat Britney gezond en gelukkig was en over het algemeen 'haar beste leven leidde'.

'Herinner je je de verontwaardiging toen mensen erachter kwamen dat Britney Spears werd gedwongen een spira altje te houden? En nu ze vrij is en eindelijk zwanger is na 13 jaar nee te hebben gehoord, noemen mensen haar 'onverantwoordelijk' omdat ze er een heeft op haar veertigste. Ik haat mensen. Laat haar met rust,' schreef een fan boos.

Aanbevolen: