De echte reden waarom Kim Kardashian niet blij is met Kanye West na haar Pete Davidson-splitsing

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Kim Kardashian niet blij is met Kanye West na haar Pete Davidson-splitsing
De echte reden waarom Kim Kardashian niet blij is met Kanye West na haar Pete Davidson-splitsing
Anonim

Begin 2022 had Kanye West een wilde ineenstorting van de sociale media waarbij hij zijn vervreemde vrouw, Kim Kardashian en haar toen- vriend, Pete Davidson. Nu de twee uit elkaar zijn gegaan, kunnen fans niet anders dan nieuwsgierig zijn naar de volgende zet van de Donda-artiest.

Twee dagen nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste de rapper een nep-kop in de New York Times-krant waarin staat dat de Saturday Night Live aluin dood is. Dit is wat Ye echt voelt over de breuk.

Heeft Pete Davidson echt een aanzoek gedaan aan Kim Kardashian voordat ze uit elkaar gingen?

Volgens een Radar-bron wilde Kardashian het rustig aan doen, maar Davidson besloot haar in plaats daarvan een aanzoek te doen. "Kim wilde het wat rustiger aan doen en in plaats daarvan stelde Pete voor", beweerde de insider.

"Hij is er kapot van. Iedereen waarschuwde hem dat hij haar zou wegduwen, maar hij luisterde niet. Vergeet niet dat dit dezelfde man is die Ariana Grande heeft voorgesteldal na een paar weken. Pete heeft niets geleerd van die relatie. Hij v alt hard en hij v alt snel."

Volgens een andere bron bleek de geheime reis van het stel naar Australië niet de stomende vakantie die iedereen aannam. "Toen ze in Australië was, hadden ze een geweldige tijd, maar ze hadden ook een aantal zeer diepgaande gesprekken die ertoe leidden dat ze uiteindelijk besloten uit elkaar te gaan", vertelde de insider aan Hollywood Life. "Er waren veel dingen tegen hen gestapeld. Er is nog steeds een enorme aantrekkingskracht tussen hen en een sterke band, dus het is niet alsof het slecht is afgelopen, maar op dit moment lijkt Kim duidelijk dat het voorbij is." Ze voegden eraan toe dat de langeafstandsopstelling van het paar zijn tol had geëist van hun relatie.

"Het feit dat Pete zo ver weg was in Australië, legde veel druk op de dingen, de afstand was niet gemakkelijk te overzien", legt de bron uit."Pete wilde dat Kim voor een langere tijd bij hem in Australië zou blijven en ze is gewoon niet op een plek in haar leven waar ze dat kan doen. En het punt is dat Pete het alleen maar drukker krijgt, dus het is niet zo dat dit probleem is gaan weg. Ze moesten een aantal harde waarheden onder ogen zien, waaronder dat ze zich op verschillende plaatsen in hun leven bevinden.' Davidson is in Australië de film Wizards aan het filmen! Maar zelfs daarvoor was de komiek nog steeds gevestigd in New York, terwijl Kardashian in Californië is met haar vier kinderen.

Kanye West's reactie op het uiteenvallen van Kim Kardashian en Pete Davidson

Fans waren verrast dat het West een heel weekend nodig had om op het uiteenvallen te reageren. "SKETE DAVIDSON DOOD OP 28-jarige leeftijd", schreef hij op de valse kop van de New York Times.

De rapper heeft de acteur "Skete" genoemd sinds hij met Kardashian begon te daten.

"Kim is geen Westen en hij is niet meer haar man", zei de insider destijds.

Hij is de vader van haar kinderen en het geeft geen goed voorbeeld als North op zijn Instagram een video kan zien waarin hij de vriend van haar moeder vermoordt. Uiteindelijk toonde Kanye zijn ware aard aan de wereld. Ze is klaar met het verzinnen van excuses voor hem.' Onlangs zei een bron ook dat Kardashian niet blij was met de reactie van West op haar breuk.

Hoe houdt Kim Kardashian stand na splitsing van Pete Davidson?

Volgens een bron dicht bij Kardashian was de realityster boos omdat West haar breuk met Davidson bespotte. "Kim zal dit niet pikken. Ze eist dat Kanye de post neerha alt, maar dat doet hij niet", aldus de anonieme insider. "Ze heeft Pete krachtig verdedigd. Ze zal nooit meer bij Kanye komen vanwege de manier waarop hij de mensen heeft behandeld van wie ze houdt en respecteert."

Ze voegden eraan toe dat Kardashian het moeilijk heeft na de breuk. "Kim is erg verdrietig over de breuk met Pete - het is niet waar ze dacht dat het zou zijn en dat is moeilijk voor haar geweest", vervolgde de bron."Ze zal altijd voor hem zorgen en zijn rug hebben."

Er werd ook gemeld dat Davidson nu in therapie is na meerdere aanvallen van West. "De aandacht en negativiteit van Kanye en zijn capriolen is een trigger voor [Pete] en hij moest hulp zoeken", vertelde een bron onlangs aan People. "[Pete] heeft er geen spijt van dat hij met Kim is uitgegaan en wil dat heel duidelijk wordt gemaakt dat ze hem tijdens hun relatie alleen maar heeft gesteund. In de toekomst wil hij zich gewoon op zijn carrière concentreren."

Aanbevolen: