20 geheime details achter het ontstaan van het kantoor

Inhoudsopgave:

20 geheime details achter het ontstaan van het kantoor
20 geheime details achter het ontstaan van het kantoor
Anonim

The Office was een van de beste komedies op de werkvloer die ooit onze televisieschermen sierden. Het kijken naar de onhandige maar goedbedoelende baas, Michael Scott, en zijn medewerkers bij Dunder Mifflin Scranton die elke week hun gebruikelijke grappen maken, zorgde voor een vermakelijke show die we niet snel zullen vergeten. Zelfs nadat Steve Carrell vertrok en Michael Scott meenam, slaagde The Office erin om nog twee seizoenen in de lucht te blijven dankzij de kracht van zijn kernpremisse en ensemble.

Hoe leuk het ook was om de fictieve werknemers van de Scranton Branch van het papierbedrijf te zien, er waren ook tal van interessante en opwindende feiten achter de schermen over het maken van deze populaire televisieshow.

Er waren veel fascinerende verhalen over het maken van deze ongelooflijke show en de cast en crew hebben er in de loop der jaren veel van hun eigen verhalen gedeeld. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de 20 geheime details over het maken van het kantoor.

20 Ze filmden seizoen 1 in een echt kantoor

Toen ze voor het eerst begonnen met het filmen van de show, werd het eerste seizoen allemaal gefilmd in een echt echt kantoorgebouw in een oud kantoor in Culver City, Californië.

Tegen de tijd dat seizoen 2 ronddraaide, verhuisden ze naar een geluidspodium dat was ontworpen om er precies zo uit te zien als het oorspronkelijke kantoorgebouw dat ze hadden gebruikt. Het enige verschil was het kantoor van Michael, dat ze groter maakten om de cameraploeg voor zijn interviews te passen.

19 Phyllis Smith was oorspronkelijk een assistent-castingdirecteur voor de show

Het is bijna onmogelijk om The Office voor te stellen zonder Phyllis Lapin/Vance. Maar dat was bijna het geval voordat Phyllis Smith in de NBC-komedie werd gecast.

Oorspronkelijk was ze assistent-casting director voor The Office-crew. Maar tijdens het lezen van regels tijdens het auditieproces intrigeerde ze de producenten. Ze boden haar kort daarna de rol aan.

18 John Krasinski schoot de beelden in de titelreeks

Een van de mooiste dingen van The Office was de eenvoud van het zien van de hilarische capriolen die collega's kunnen uithalen op een Amerikaanse werkplek. Het werkte gewoon.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom de simplistische stijl van de titelreeks voor The Office ook werkte. En dat hebben we aan John Krasinski te danken. Hij heeft eigenlijk de beelden gemaakt die we van Scranton zien tijdens de openingscredits voordat de show werd uitgezonden.

17 De scène waar Jim voorstelde om Pam $ 250.000 te kosten

Een van de beste momenten in de geschiedenis van The Office was toen Jim Halpert eindelijk onze favoriete kantoorreceptionist, Pam Beesly, ten huwelijk vroeg.

Hij deed dit bij een rustplaats, van alle plaatsen. Maar het was absoluut perfect. Het blijkt echter dat de rustplaats eigenlijk een replica was die decorontwerpers moesten maken. Het totaal voor het creëren van de achtergrond voor dit epische moment? $ 250.000.

16 De Oscar/Michael Kiss was geïmproviseerd

In een klassiek ongeluk met Michael Scott in seizoen 3, overtreft hij Oscar, wat een hoop gemengde reacties veroorzaakt van zijn collega's op kantoor.

Om te proberen zijn fout recht te zetten, probeert hij iedereen te laten zien hoe oké het is dat Oscar homo is. Volgens de producenten zou Michael Oscar in een knuffel omhelzen. Maar Steve Carrell ging een stap verder en ging in plaats daarvan knuffelen.

Dit betekent dat alle reacties van de rest van de cast 100% oprecht waren.

15 Angela Kinsey deed voor het eerst auditie om Pam te spelen

Angela Kinsey, die Angela Martin ging spelen in The Office, deed oorspronkelijk auditie voor de rol van Pam.

Hoewel de castingdirectors van haar hielden, dachten ze dat ze te pittig was en een beetje te veel strijd in haar had om de onschuldige Pam te spelen. Dus in plaats daarvan creëerden ze de rol van Angela Martin voor haar. Alles werkte perfect, want ze kreeg een geweldige onvergetelijke rol.

14 Jenna Fischer hield de verlovingsring van Pam

Jenna Fischer heeft bevestigd dat ze de verlovingsring die Pam van Jim kreeg na de show, heeft bewaard als een soort souvenir.

De geruchten dat ze het in het echt zou dragen en dat het $ 5.000 kostte, waren echter niet waar. En Fischer was er snel bij om die geruchten op Twitter te verdrijven. Het is echter nog steeds lief dat ze zo'n sentimenteel rekwisiet als souvenir wilde hebben.

13 John Krasinski wilde dat Jenna Fischer haar rol kreeg (en vice versa)

Jenna Fischer en John Krasinski ontmoetten elkaar tijdens audities voor The Office. Hij deed natuurlijk auditie voor de rol van Jim Halpert, terwijl zij auditie deed voor Pam Beesly. Met andere woorden, het zouden liefdesbelangen zijn.

Ze vonden allebei dat de ander de perfecte rol zou zijn en geweldig om mee te werken, dus toen elk van hen het nieuws kreeg dat ze de rol hadden gekregen, was hun eerste vraag wie de Jim speelde tegen hun Pam, of vice versa.

Het was het begin van een mooie vriendschap.

12 John Krasinski en Jenna Fischer wisten niet wat er zou gebeuren na de finale van seizoen 3

Een van de liefste Jim en Pam-momenten was toen Jim Pam uiteindelijk mee uit vroeg in de seizoensfinale van seizoen 3. Overal viel het publiek collectief in zwijm en juichte ze toe.

Maar het feit is dat zelfs de acteurs achter die rollen niet wisten of ze een relatie zouden beginnen of niet. De schrijvers hielden ze buiten de kring en zeiden dat ze niet zeker wisten welke richting ze op zouden gaan.

11 Krasinski heeft per ongeluk de uitvoerend producent beledigd

Jim Halpert werd gespeeld door de onvergelijkbare John Krasinski, en hoewel we ons niemand anders in die rol konden voorstellen, had hij zijn kans kunnen verspelen door een ongeluk bij audities.

Blijkbaar was Krasinski een grote fan van de Britse versie van de show en vertelde hij een man in de auditieruimte dat hij bang was dat ze "deze show zouden verknallen en het verpesten" voor hem. Dat bleek de uitvoerend producent van het American Office te zijn. Yikes.

10 Toby was niet bedoeld als een vaste serie

Michael Scott's aartsvijand, HR-vertegenwoordiger Toby Flenderson, is misschien een hardnekkige doorn in het oog van Michael geworden, maar het was oorspronkelijk de bedoeling dat hij maar één keer zou verschijnen.

Paul Lieberstein, die Toby speelt, heeft zichzelf nooit als acteur gezien. Maar nadat NBC-president Kevin Reilly de aflevering zag waarin hij verscheen, vond hij hem geweldig en wilde hem in meer afleveringen zien. En zo begon Michaels haat tegen Toby.

9 De man van Jenna Fischer was in de show

Er waren genoeg gaststerren om te komen en gaan tijdens de 9 seizoenen van The Office. Een van die gaststerren was toevallig de echtgenoot van een van de sterren. We hebben het over de lactatiekundige die Pam had nadat ze bevallen was van Cece.

De acteur die haar adviseur speelde, was de echtgenoot van Jenna Fischer, Lee Kirk. De twee trouwden in 2010 en hebben samen kinderen.

8 Mindy Kaling is de reden waarom Andy naar Cornell ging

Mindy Kaling speelde niet alleen de vertegenwoordiger van de klantenservice, Kelly Kapoor, op The Office. Ze was ook een schrijver in de show.

Fans van Kaling weten misschien al dat ze ook naar Dartmouth ging als haar alma mater. Dartmouth is toevallig ook de rivaliserende school van Cornell. Dat is precies waarom ze Andy Bernard schreef als geobsedeerd door zijn universiteit gedurende de duur van The Office.

7 Ze hebben het nummer van Steve Carell op de oproeplijst gezet

Iedereen was er kapot van toen hij hoorde van het vertrek van Michael Scott tijdens seizoen 7. Dit omvatte de cast en crew die gedurende de zeven seizoenen met Steve Carell hadden samengewerkt.

Ze eerden hem door zijn nummer op het oproepformulier te schrappen. Hij was altijd "No.1" maar dat nummer werd nooit gebruikt tijdens de rest van de opnames van de serie.

6 Steve Carell wist niet dat ze "9, 986, 000 Minutes" zouden zingen

In een van Steve Carell's afscheidsafleveringen als Michael Scott zingen ze een lied om Michael weg te sturen met de titel "9, 986, 000 Minutes".

De cast was eigenlijk van plan om dit nummer als een verrassing voor hem te zingen, wat uiteindelijk een 100% oprechte en oprechte reactie van Carell opleverde.

Dus de scène die we in de aflevering zagen, was een echt moment van de cast die afscheid nam van Steve. Hoe lief.

5 Pam's afscheid van Michael was echt Jenna Fischer die afscheid nam van Steve

Het was erg stressvol toen we erachter kwamen dat Michael een dag eerder zou vertrekken zonder de rest van het kantoor te vertellen. Vooral omdat Pam er niet was om afscheid te nemen.

Maar toen Jim erachter kwam, reed hij Pam naar het vliegveld om afscheid te nemen van Michael. En Jenna Fischer onthulde wat ze zei tijdens die scène sinds de microfoons van Pam en Michael uit waren.

Ze zei: Dat was ik die met Steve sprak. Ik vertelde hem alle manieren waarop ik hem zou missen toen hij onze show verliet. Dat waren echte tranen en een echt afscheid.”

4 "Dat is wat ze zei" werd meer dan 50 keer gezegd

Iedereen weet dat "Dat is wat ze zei", de grap was tijdens de negen seizoenen van de show. Het was vooral favoriet bij Michael Scott.

De zin werd in totaal 58 keer uitgesproken van seizoen 1 tot seizoen 9. Hoewel het misschien leek alsof het nog meer werd gezegd, is dat nog steeds behoorlijk vaak dat de pittige grap wordt uitgesproken.

3 Dwight zou een spin-off krijgen

Met het grote succes van The Office, moest het op zijn minst discussies hebben over een spin-off. En dat is wat er uiteindelijk gebeurde tegen het einde van zijn run.

Ze hoopten eigenlijk Dwight zijn eigen show te geven. Het zou "The Farm" heten en zich richten op Dwight Schrute en zijn leven op zijn Beet Farm. Helaas testte het niet goed, dus NBC gaf het door.

2 Jim en Pam's eerste kus was John Krasinski's eerste kus op het scherm

Jim en Pam verladers overal waren extatisch toen hun favoriete koppel eindelijk hun eerste kus deelde in de finale van seizoen 2. Het was een episch moment voor zowel het paar als het publiek.

Voor John Krasinski was het ook ongelooflijk zenuwslopend, aangezien het zijn eerste kus op het scherm zou zijn. Hij loog zelfs tegen Jenna Fischer toen ze hem had gevraagd of hij het eerder had gedaan.

1 Steve Carell wist dat dit zijn meest memorabele rol zou zijn

Toen Carell, Jenna Fischer, John Krasinski en Rainn Wilson de eerste cast waren, gingen ze samen lunchen en bespraken hun voorspelling dat de show mogelijk wel acht jaar zou kunnen doorgaan.

Tijdens dezelfde lunch merkte Steve op: Van alle rollen die ik uiteindelijk zal spelen en alle films die ik zal opnemen, geloof ik dat Michael Scott misschien wel de rol is waar ik altijd het meest bekend om zal staan.”

Daar had hij geen ongelijk in. En wat een rol om herinnerd te worden.

Aanbevolen: