Beyoncé en Jay Z's kinderen groeien op in luxe: deze 20 foto's bewijzen het

Inhoudsopgave:

Beyoncé en Jay Z's kinderen groeien op in luxe: deze 20 foto's bewijzen het
Beyoncé en Jay Z's kinderen groeien op in luxe: deze 20 foto's bewijzen het
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat Beyoncé Knowles-Carter en Shawn Carter, beter bekend als Jay-Z, een van de meest invloedrijke machtsparen van hun generatie zijn. Beyoncé en Jay-Z begonnen hun carrière in het begin van de jaren 90 en hebben een pioniersrol door de muziekindustrie gebaand en een imperium van miljarden dollars rond hun naam gecreëerd. Met al hun ongelooflijke prestaties en ongekend succes, vinden we dat het tijd wordt dat ze erkend worden als muziekkoningen!

Na iets meer dan twee decennia daten, verwelkomden de Carters hun eerste dochter, Blue Ivy. Het duurde niet lang nadat ze hun gezin met twee hadden uitgebreid met de komst van een tweeling, Rumi en Sir. Het gezin van vijf is geen onbekende in de levensstijl van de rijken en beroemdheden. Van het bijwonen van exclusieve rodeloperevenementen in couturejurken tot vakantie in een gecharterd superjacht, Beyoncé en Jay-Z hebben hun kinderen verwend met aandacht en rijkdom. Hier is een lijst met 20 foto's die bewijzen dat de kinderen van Beyoncé en Jay-Z opgroeien in een luxe leven!

20 Hier is Blue Ivy genietend van stoelen op de eerste rij bij de 60e Grammy Awards met Beyoncé en Jay-Z

Het is geen verrassing dat de Carters op de eerste rij en in het midden van de Grammy Awards van 2018 zouden zitten. Beyoncé en Jay-Z hebben één te veel Grammy's om te tellen en het is niet meer dan normaal om Blue Ivy een beetje van hun wereld te laten proeven. Het lijkt alsof Blue Ivy er precies tussen past - kijk maar naar het zelfvertrouwen dat ze uitstra alt!

19 Blue Ivy werd een bekroonde zanger/songwriter op zevenjarige leeftijd

Zoals het gezegde luidt, moet je ze jong beginnen! Blue Ivy maakt al naam in de muziekindustrie, want ze is nu een bekroonde artiest. Ze ontving de Soul Train Music Award voor het nummer Brown Skin Girl dat ze samen met haar moeder schreef.

18 Blue Ivy zit aan de binnenplaats met haar ouders op de NBA All-Star Games 2017

Overal waar de Carters gaan, volgt het leven van luxe en dat houdt in dat je de beste stoelen in huis krijgt - altijd! Hier is Blue Ivy, genesteld tussen de baan van haar ouders terwijl ze naar een intens potje basketbal kijkt. Het lijkt erop dat het enige dat ontbreekt een kom popcorn is.

17 En hier maakt ze weer een selfie met haar moeder op het veld tijdens de NBA All-Star Games van 2018

Zelfs als je op het veld naar een bloedstollende basketbalwedstrijd kijkt, is er altijd tijd voor een snelle selfie, vooral als je moeder Beyoncé is. Blue Ivy is al gewend aan de spraakmakende levensstijl die de Carters leiden en is geen onbekende om voor de camera te staan. Kijk eens hoe kostbaar dit moeder-dochtermoment is! We kunnen niet anders dan glimlachen.

16 Beyoncé zorgt ervoor dat haar dochter al op jonge leeftijd een mode-icoon wordt

Nu genoeg over basketbalspellen op het veld, de volgende op onze lijst is de high fashion rode loper-optredens waar Blue Ivy haar moeder vaak naar vergezelt. Op deze foto wordt gemeld dat de prachtige couture-jurk van Blue Ivy een geschatte waarde heeft van meer dan $ 10.000. Als dat niet groot leven is, weten we niet wat het is!

15 En hier is het bewijs dat Blue Ivy de voetsporen van haar moeder volgt en baanbrekend werk verricht in de modewereld

Als je de dochter bent van een koningin (B), is het niet meer dan normaal dat je je kleedt als een prinses. Dit duo coördineert vaak hun outfits voor de rode loper om ervoor te zorgen dat ze in stijl aankomen en deze look was ronduit glamoureus. Wat kunnen we nog meer zeggen? Ze doden.

14 Hier zijn Beyoncé en Blue Ivy bij een exclusieve filmpremière van 'Beauty And The Beast'

Omhooggaand, lijkt het alsof het de droom van elk klein meisje is om een pre-screening van hun favoriete Disney-films bij te wonen. Blue Ivy leeft deze droom! het is duidelijk dat dit moeder- en dochterduo van elke stap geniet en zelfs tijd heeft om gekke foto's te maken voor de herinneringen. We zien het graag!

13 En hier zijn ze op de rode loper-première van 'The Lion King'

Niet veel kinderen kunnen zeggen dat ze de rode loperpremière van de nieuwe vertolking van Disney's The Lion King hebben bijgewoond. Blue Ivy en Beyoncé kwamen gekleed om indruk te maken met hun coördinerende outfits die iedereen op de rode loper overtrof. We zijn er zeker van dat dit een moment is dat Blue Ivy de komende jaren nauw aan haar hart zal houden.

12 Elke verjaardag die Blue Ivy heeft gehad, is een extravagant uitbundig evenement geweest

We hebben allemaal foto's gezien en gehoord hoe geweldig Kylie Jenner's verjaardagsfeestje voor haar dochter Stormi was, maar Beyoncé's verjaardagsfeestje voor Blue Ivy was het beste aller tijden. Gewoon om te zien hoe weelderig mooi roze de locatie was voor haar verjaardagsfeestje. Het is echt geschikt voor een prinses!

11 Bekijk dit modieuze feest met roze thema voor haar zevende verjaardag

We zouden willen dat we er zo glamoureus uitzagen op onze verjaardagsfeestjes! Elk klein meisje zou jaloers zijn op Blue Ivy's prachtige roze jurk, regenboogzeemeerminhaar en bijbehorende kroon. Hoe verder we op deze lijst komen, hoe meer we ervan overtuigd zijn dat de Carters echt de koninklijke levensstijl leiden.

10 De tweeling, Rumi en Sir, waren ook verkleed om indruk te maken op de verjaardag van hun grote zus

Het is een familie-evenement, want zelfs de schattige tweelingbroers en -zussen van Blue Ivy waren klaar om het feest te laten beginnen! Hier poseren ze met hun moeder voor een snelle foto. We kunnen niet anders dan nadenken over wat de toekomst voor deze twee in petto heeft. We gaan ervan uit dat er volop gefeest zal worden met andere beroemde kinderen!

9 Blue Ivy past vaak bij kledingkasten met haar trendsetter-moeder

We hebben Beyoncé en Blue Ivy al op de rode loper gezien met hun bijpassende mode-looks. Maar hier is een foto die laat zien dat ze geen evenement hoeven bij te wonen om het modespel te verslaan. Kijk maar eens hoe schattig hun bijpassende spijkerjacks zijn. Zo moeder, zo dochter!

8 En als je een Jetsetter-beroemdhedenlevensstijl leidt, moet je er op je best uitzien

Hier is nog een voorbeeld van een jumelage van Blue Ivy en haar moeder in het epicentrum van de mode: Parijs. Ze poseren op het balkon van hun Parijse suite en hebben een geweldig uitzicht op de Eiffeltoren. Op zo'n jonge leeftijd heeft Blue Ivy al de wereld rondgereisd en veel grote steden bezocht. Ze leeft echt haar beste leven!

7 Hier zijn Blue Ivy en Jay-Z aan het genieten van wat vader-dochter tijd in de Super Bowl

Hoe graag we ook wat tijd tussen moeder en dochter zien, we zijn dol op foto's van Blue Ivy die rondhangt met haar vader, Jay-Z. Kijk maar eens hoe gelukkig ze eruit zien om samen tijd door te brengen. Natuurlijk is het niet alleen een informeel uitje voor de twee, maar ze hebben de traditie om samen de Super Bowl bij te wonen. Ze poseerden zelfs met de trofee!

6 Jay-Z en Beyoncé charteren vaak het superjacht 'Alfa Nero' voor gezinsvakanties

Hier zijn Beyoncé en Jay-Z die een intiem moment hebben terwijl ze hun huis voor de zomer bewonderen. Het is bekend dat de Carters hun familievakanties doorbrengen aan boord van een superjacht waarmee ze over de Middellandse Zee varen. Ze worden vaak vergezeld door hun kinderen en uitgebreide familie, genietend van het uitzicht op de havens waar ze aanmeren. Het moet een zwaar leven zijn…

5 Hier is Beyoncé en de tweeling die genieten aan boord van het jacht

Het lijkt erop dat Beyoncé de rol van kapitein op dit schip op zich neemt. Hier deelt ze een openhartige foto met fans tijdens een gelukkig moment met Rumi en Sir. De tweeling ziet eruit alsof ze het erg naar hun zin hebben aan boord van dit luxe jacht. Er is genoeg te ontdekken en veel te zien. Wat is er niet leuk aan?

4 De Carters nemen hun kinderen vaak mee naar de mooiste stranden ter wereld

Stel je voor dat je toegang hebt tot je eigen privéstrand? Nou, de Carters hoeven niet veel aan de verbeelding over te laten, omdat hun jacht vaak aanmeert in prachtige kuststeden met enkele van de meest ansichtkaart-perfecte stranden ter wereld. Hier is Beyoncé die een peuter Blue Ivy draagt en door een pittoreske doorgang naar de oceaan slentert.

3 Hier zijn Rumi en Sir aan het genieten van een duik in de oceaan

Deze peuters hebben in hun twee jaar al meer van de wereld gezien dan de meeste mensen in hun leven! Dit pittoreske moment van de tweeling die in de oceaan zat voor een prachtige zonsondergang werd gedeeld op Beyoncé's persoonlijke website voor haar fans. Het is altijd spannend om een glimp op te vangen van hoe deze beroemde kinderen het goede leven leiden.

2 en Rumi delen een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee met Jay-Z

Na een lange dag vol avonturen kunt u natuurlijk het beste vanaf uw jacht genieten van het prachtige uitzicht op de kust! Het is altijd waardevol om vader-dochter-bindingsmomenten te zien, vooral wanneer je dochter zo schattig is als Rumi. Wie is het er nog meer mee eens?

1 En om onze lijst af te ronden, hier is Blue Ivy die op vakantie geniet van een drankje aan het zwembad terwijl hij geniet van de zon

Het lijkt erop dat Blue Ivy al een dure smaak heeft ontwikkeld voor alle goede dingen in het leven - het meisje weet hoe ze moet genieten, dat is zeker. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt voor het gezin dat in luxe leeft. De eerste generatie Carters is klaar voor grote dingen!

Aanbevolen: